< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wearyman -- 22 Ekim 2022; 14:27:59 > |
Bilgisayarın açılmadan kapanması (Çözüldü)
-
-
Power supply sorunlu olabilir. Tahmini konuşuyoruz tabi.
Öncelikle elektrik bağlantısını kes. Anakart tamamen kapandığında kasa içindeki bütün kabloları sök. Bios pilini de çıkart. 5 dakika vs... bekledikten sonra kabloları geri tak, bios pilini de tak ve sistemi yeniden çalıştırmayı dene.
Şimdilik kolay gelsin.
-
Merhaba dediklerinizi yaptım ama malesef sorun hala devam ediyor, tam çözemedim ama dediğiniz gibi power supply olabilir, işin kötü yanı başka power supply yok olsa deneyip test ederdim teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: WearymanMerhaba dediklerinizi yaptım ama malesef sorun hala devam ediyor, tam çözemedim ama dediğiniz gibi power supply olabilir, işin kötü yanı başka power supply yok olsa deneyip test ederdim teşekkürler
Bu durumda iyi bir teknik servise götürmeniz gerekecek sanırım. Başka fikirleri olan arkadaşlar varsa yazarlar zaten ama sistem açılmıyorsa genelde power supply oluyor sorunlu.
Kolay gelsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X