Şimdi Ara

Bilgisayarın açılmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba evdeki bilgisayarın kasasını değiştirdikten sonra hiç bir şekilde bilgisayar açılmıyordu. Farklı bir güç kaynağı ile denediğimde yine açılmadı. Anakarttaki tüm usb sata switchleri ekran kartımı söktüm sadece power switch bağlı kaldı bios pilini çıkartıp biraz bekledim pili taktığımda bilgisayar açıldı. Ardından tüm kablolamayı tekrar yaptım ve bilgisayar yüne açıldı şu anda bir sorun yok fakat merak ettiğim neden açılmamış olabilir bios pili ile ne alakası olabilir çünkü bilgisayar hiç açılmıyordu elektrik gelmiyor gibiydi. Aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

• Hocam bios pili ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Pil sadece bios da yapılan bir hatanın geri alınabilmesi için çıkartılır kartın elektiriği kesilir eski ayarlara döner. Belki power switch kablolarını yanlış pinlere taktıysanız açılmamış olabilir
  • Üzümü ye bağını sorma

Yazmadan geçemedim . Neyse , belki kısa devre olmuştur yada statik elektrik. Temassızlık falan yapmıştır.
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    Bende o yüzden şaşırdım switchleri defalarca kontrol ettim kısa devre yapıp çalıştırmaya çalıştım kabloda sorun vardır diye yine olmadı en son bu şekilde oldu bilmiyorum statik elektrikten olabilirmi diyorum ama onun içinde bir şey yapmadım çok enteresan...
  • xRIOYx kullanıcısına yanıt
    Bendeki merak biraz şu anda çalışıyor ama neden olmuş olabilir ileride yine olabilirmi diye endişe var içimde...
  • dreamer1981 D kullanıcısına yanıt
    Tuhaflık varmış ama kurtarmışsın.
  • Bilgisayarlarda, güç aldıklarında yanan bir güç göstergesi vardır. Masaüstü bilgisayarlarda, bilgisayar kasasının ön panelindeki güç düğmesinin yanında LED vardır. Masaüstü bilgisayarlardaki güç eksikliği durumunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyin:

Farklı bir priz deneyin ve gücü açın
    Kulenin "Güç Kaynağı"'na bağlı olan güç kablosunu yeniden yerleştirin ve Masaüstü sistemi açın
    Monitörün güç kablosunu sistem güç kablosuyla değiştirin ve Masaüstü sistemi açın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.