Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

BİLGİSAYARIN BAŞINDA KAÇ SAAT OTURUYORUZ??... SAĞLIĞIMIZI NE KADAR ETKİLER?? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben fazla oturmuyorum daha doğrusu oturamıyorum ablam sayesinde
    ama gözlerime ve belime zararı var özelliklede bel ağrısıyapıyo uzun süreli oturmak
  • bilgisayar mühendisiyim yeni mezun...takdir edersinizki günümün büyük çoğunluğu pc başında geçiyor yine büyük bir pc satış firmasında teknik servisim benim açımdan en kötüsü işim nedeniyle pek sosyal olamamak aslında çok hareketli ve girişken biriyimdir ama işim gereği istediğim hiç bir şeyi yapamıyorum bu yüzden kız arkadaşımla bile çok tartışıyoruz ama ne yapayım benim işim bu boş vaktim olmuyor kısacası sürekli pclerle iç içeyim
  • Hiç oturmasam 10 saat oturuyorum inan hiç çabartısız,biliyorum zararlı ama ne yapalım.

Bİlgisayarsız yapamıyorum,bilgisayar başında oluncada akşam indiğim zaman mutsuz oluyorum bu kadar pc başında zaman geçirmişim diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-51FB677BB -- 13 Eylül 2007; 12:03:16 >
  • Fazla oturmuyorum en fazla 2-3 saat arası
  • sabah 8.30 akşam 19.00 kadar başındayım yemekten sonra evde giriyorum sanıyorum ben tutuldum
  • Hesaplamak istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pisi:)

Fazla oturmuyorum en fazla 2-3 saat arası

En güzeli...
  • yazın cok fazla kullanmıyorum pc daha cok kısın kullanıyorum o da 5-6 saatı gecmez pek
  • iş ve evle beraber 15 saate yaklaşıyor ...
  • Valla çoooook saat geçiriyorum belim çok ağrıyor
  • yazın bu süre ister istemez arttı ama üni. de açılmasıyla eskisi gibi pc başında olmucam genelde 2-3 saat takılıyorum

yine uzmanların dediğine göre asosyal insanların çoğu vaktini sürekli pc başında geçirenlermiş
  • ne yazikki pc artik hayatin bir parcasi..
  • oKul olmasa bende bütün gün başındayım ama şimdi Spora da başladım oKula da gidiyorum zararlarını en az'a indirmeye çalışıyorum..
  • ben baya bi oturuyorum... hiçbiyerim ağrımıyo ama gözlerim patlicakmış gibi oluyo arada sırada.. LCD aldım daha da rahat ediyorum şimdi.. bu arada gözler 2.5 .. bazen yanıyo kızarıyo falan.. fazla bakıyorum... asosyallik durumu yok... buluşmam gerektiği zaman çıkıyorum evden... yada gitmem gereken yere gidiyorum.. gelince kaldığım yerden devam
  • Sürekli bilgisayar başında oturanların kesinlikle düzenli olarak spor yapması şart...
  • Benim de gözlerim patlayacakmış gibi oluyor.Ayrıca bel ağrısından da mahvoluyorum.
  • yazık bizeeeeeeeee

emrah mod
  • la üst konu olmadımı hala bu
  • bel kol parmak göz baş omuzlar bile ağrıyabiliyor aşırı kullanımda
  • Göz dışında benim bir şikayetim yok.

Pc başında uzun kalanların spor yapması şart. Ya da her fırsatta PC'nin başından ayrılmaları. Ben mesele ekranın yanında suyumu bulundururum, yazın su ısınmış diyerek kalkar suyumu değiştiririm. Kışın gider içine sıcak su katarım. Alt kattaki arkadaşıma birşey sormam gerketiğinde telefon etmem aşağı yanına inerim. Belkide PC karşısında sabit kalmadığım için sırt/kol/omuz/bilek/baş ağrısı çekmiyorum. Çok şükür...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.