Şimdi Ara

BİLGİSAYARIN BAŞINDA KAÇ SAAT OTURUYORUZ??... SAĞLIĞIMIZI NE KADAR ETKİLER?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Göz ağrısı daha kötü çünkü hem gözün ağrıyor hem de bir ortama girdiğinde herkez konuşurken senin aklın gözlerinde, gözlerin yanıyor. Acı+sosyallik içinde kaçınılmaz asosyallik durumu.
  • Nasıl asosyal oluyorsunuz anlamıyorum

Sağlık daha önemli fakat kendinizi bu kadarda kaptırmaya gerek yok sanırım
  • En fazla 4 saat oturuyorum. Yani bu zamanın birazını oturarak birazını uzanarak geçiriyorum.
  • şu ana kadar en sağlıklımız sensin sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

En fazla 4 saat oturuyorum. Yani bu zamanın birazını oturarak birazını uzanarak geçiriyorum.
  • valla ben bu ara izindeyim diye abarttım sanırım 5-6 saati buluyor.denizciyim.malum 5-6 ay internetten uzak kalınca böyle oluyor.
    ama elimden geldiğince değerlendirmeye çalşıyorum.yararlı faydalı şeyler okuyorum.(sanırım kendimi kandırıyorum:)))
  • Tatil dolayısıyla çok fazla oturuyorum ama yakında 1 saat bile vakit geçiremeyeceğim internette..Aslında çok oturmamak lazım ama iştee..
  • 5.5 derece gözlük takıyorum ve tatil olduğu için günde ortalama 8-10 saat pc başındayım
    fakat 3-4 saate bir falan bir soluklanıp dışarı çıkarım,aksi taktirde calgon kullanılmayan çamaşır makinesi gibi kireç tutarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

5.5 derece gözlük takıyorum ve tatil olduğu için günde ortalama 8-10 saat pc başındayım
    fakat 3-4 saate bir falan bir soluklanıp dışarı çıkarım,aksi taktirde calgon kullanılmayan çamaşır makinesi gibi kireç tutarım

• quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

5.5 derece gözlük takıyorum ve tatil olduğu için günde ortalama 8-10 saat pc başındayım

Evet benim göz numaramda o civarlarda.Ama ben takmıyorum.Kaba saba bir gözlük.Günümün çoğunu pc başında geçiyor zaten pc en fazla şöyle kapanıyor saçmalarsa bir kapat 5 dk sonra tekrar aç geceleri bile açık oluyor.

• bende çok oturuorum pc başında yanlış olduunu biliorum ama
    bağımlılık gbi bişe bu
  • yaz aylarında evdeyken 12 saat ayaktaysam 9 saat bilgisayar başında geçer. kışın max. 1 saat :)

bu sene 2. ve son kez öss ye gireceğim belki hiç girmem bu sene
  • walla geçen sene bnde öle diodum sınav var pc ye hiç bakmam fln die
    ama sonuş içler acısı
    quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

yaz aylarında evdeyken 12 saat ayaktaysam 9 saat bilgisayar başında geçer. kışın max. 1 saat :)

• Gözlere ne gibi etkileri var ? Agrı dısında ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nur_90_35

walla geçen sene bnde öle diodum sınav var pc ye hiç bakmam fln die
    ama sonuş içler acısı
    quote:

yaz aylarında evdeyken 12 saat ayaktaysam 9 saat bilgisayar başında geçer. kışın max. 1 saat :)

o yüzden 2. kez dedim işte anla aynı sorun

• annadım ya bnde son anda yırttım
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nur_90_35

walla geçen sene bnde öle diodum sınav var pc ye hiç bakmam fln die
    ama sonuş içler acısı
    quote:

o yüzden 2. kez dedim işte anla aynı sorun

• en az 8 saat
  • valla ablamlar olmayınca en az 8-10 ama ablamlar oldu olasi 2-3 saat bir yandan iyi ama eskiden çok girdiğimde gözlerimde bozukluk olduğuun farkediyordum ama şimdi hissetymiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eto_mehmet

valla ablamlar olmayınca en az 8-10 ama ablamlar oldu olasi 2-3 saat bir yandan iyi ama eskiden çok girdiğimde gözlerimde bozukluk olduğuun farkediyordum ama şimdi hissetymiyorum.

bnde ablaym
    ablalardan abilerden küçüklere fırsat gelmez şanslısınız yani

• 4-5 saati geçmez
  • kendimizi kandırmayalım hepimiz asosyaliz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.