Göz ağrısı daha kötü çünkü hem gözün ağrıyor hem de bir ortama girdiğinde herkez konuşurken senin aklın gözlerinde, gözlerin yanıyor. Acı+sosyallik içinde kaçınılmaz asosyallik durumu.
Nasıl asosyal oluyorsunuz anlamıyorum
Sağlık daha önemli fakat kendinizi bu kadarda kaptırmaya gerek yok sanırım
En fazla 4 saat oturuyorum. Yani bu zamanın birazını oturarak birazını uzanarak geçiriyorum.
şu ana kadar en sağlıklımız sensin sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri
En fazla 4 saat oturuyorum. Yani bu zamanın birazını oturarak birazını uzanarak geçiriyorum.
valla ben bu ara izindeyim diye abarttım sanırım 5-6 saati buluyor.denizciyim.malum 5-6 ay internetten uzak kalınca böyle oluyor. ama elimden geldiğince değerlendirmeye çalşıyorum.yararlı faydalı şeyler okuyorum.(sanırım kendimi kandırıyorum:)))
Tatil dolayısıyla çok fazla oturuyorum ama yakında 1 saat bile vakit geçiremeyeceğim internette..Aslında çok oturmamak lazım ama iştee..
5.5 derece gözlük takıyorum ve tatil olduğu için günde ortalama 8-10 saat pc başındayım fakat 3-4 saate bir falan bir soluklanıp dışarı çıkarım,aksi taktirde calgon kullanılmayan çamaşır makinesi gibi kireç tutarım
quote:
Orjinalden alıntı: DiMarzio
5.5 derece gözlük takıyorum ve tatil olduğu için günde ortalama 8-10 saat pc başındayım fakat 3-4 saate bir falan bir soluklanıp dışarı çıkarım,aksi taktirde calgon kullanılmayan çamaşır makinesi gibi kireç tutarım
quote:
Orjinalden alıntı: DiMarzio
Evet benim göz numaramda o civarlarda.Ama ben takmıyorum.Kaba saba bir gözlük.Günümün çoğunu pc başında geçiyor zaten pc en fazla şöyle kapanıyor saçmalarsa bir kapat 5 dk sonra tekrar aç geceleri bile açık oluyor.
bende çok oturuorum pc başında yanlış olduunu biliorum ama bağımlılık gbi bişe bu
yaz aylarında evdeyken 12 saat ayaktaysam 9 saat bilgisayar başında geçer. kışın max. 1 saat :)
bu sene 2. ve son kez öss ye gireceğim belki hiç girmem bu sene
walla geçen sene bnde öle diodum sınav var pc ye hiç bakmam fln die ama sonuş içler acısı
quote:
Orjinalden alıntı: onurdag89
yaz aylarında evdeyken 12 saat ayaktaysam 9 saat bilgisayar başında geçer. kışın max. 1 saat :)
Gözlere ne gibi etkileri var ? Agrı dısında ?
quote:
Orjinalden alıntı: nur_90_35
walla geçen sene bnde öle diodum sınav var pc ye hiç bakmam fln die ama sonuş içler acısı
quote:
o yüzden 2. kez dedim işte anla aynı sorun
annadım ya bnde son anda yırttım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nur_90_35
quote:
o yüzden 2. kez dedim işte anla aynı sorun
en az 8 saat
valla ablamlar olmayınca en az 8-10 ama ablamlar oldu olasi 2-3 saat bir yandan iyi ama eskiden çok girdiğimde gözlerimde bozukluk olduğuun farkediyordum ama şimdi hissetymiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: eto_mehmet
valla ablamlar olmayınca en az 8-10 ama ablamlar oldu olasi 2-3 saat bir yandan iyi ama eskiden çok girdiğimde gözlerimde bozukluk olduğuun farkediyordum ama şimdi hissetymiyorum.
bnde ablaym ablalardan abilerden küçüklere fırsat gelmez şanslısınız yani