Şimdi Ara

Bilgisayarın Düşmanı Toz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kanuni001

quote:

Orjinalden alıntı: DenniZ

Tozsuz ortam nasıl oluyor açarmısın biraz??

quote:

Orjinalden alıntı: SeKiL

şükür tozla alakalı bir sorunum yok

arkadaş espirik olsun diye söyledi herhalde. yada arkadaş bilgisayarını intel arge merkezinde kullanıyor...

Arkadaşım o tozsuz ortam sadece Canon Mercek fabrikasında var abartmayın toz yok diye ya soluduğunuz oksijende bile toz var duva edin oksijen iletken değil.

• ya arkadaşlar bi çok tozlu ortam var mesela benim oda bide az tozlu belki arkadaş onu kastetmiştir. Yani bilgisayarımı sakaryada da kullandım orda çok daha geç toz birikiyordu!
    quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: kanuni001

quote:

Orjinalden alıntı: DenniZ

Tozsuz ortam nasıl oluyor açarmısın biraz??

quote:

Orjinalden alıntı: SeKiL

şükür tozla alakalı bir sorunum yok

arkadaş espirik olsun diye söyledi herhalde. yada arkadaş bilgisayarını intel arge merkezinde kullanıyor...

Arkadaşım o tozsuz ortam sadece Canon Mercek fabrikasında var abartmayın toz yok diye ya soluduğunuz oksijende bile toz var duva edin oksijen iletken değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozkulse

mümkünse parçaları tek tek söküp temizleyin . eğer otomobiliniz varsa ve bunu ait bir hava pompası varsa bununla temizlemek çok daha verimli olur. saç kurutma makinesi de ısı yaydığı için zarar verebilir elektrik süpürgesi ise herşeyi çekemiyor en iyisi basınçlı hava üflemek onun yerine. spreyler bildiğim kadarıyla ekran kartı ses kartı vs. gibi parçalara sıkılamıyor yani iş yine size düşüyor. tozlanma durumuna göre ayda bir kere tüm donanımı temizlemeniz yeterli. benim pc pencere önünde olduğu için özellikle yaz aylarında çok toz tutar bu yüzden ayda bir kere komple temizlerim

Soğuk üfleyen saç kurutma makinalarıda var onlarla olabilir belki. Sistemi sökünce toplayamam diye korkarım ben!

• konu hort olacak ama bende 2 ayda bir kasanın içini açıp temizlerim eski bilgisayarımın ekran kartı yanmıştı fanının arasında toz birikip fanı çalıştırmadığı için.....

bu arada tarihi hortlardan birisi sanırım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.