Şimdi Ara

Bilgisayarın fan kısmı kırıldı (SS içerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır böyleydi eski makine olduğu için (6 yıllık) önemsemedim. Zamanla iyice açılmış o kısım. Öğrenci olduğum için şehir dışındayım Ankaradayım ve tanıdığım bir yer yok. Bunu nasıl yapıştırmalı? Kaç tl ister bilgisayarcı?Bilgisayarın fan kısmı kırıldı (SS içerde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 6 Ocak 2017; 17:33:9 >

• internetten modellinide yazarak kasa fiyatlarına bakarsan tahmini bir rakam çıkar . birazda anlıyor isen kasasını alıp sen montajını yapabilirsin.
  • Dostum bu fiyata buldum istersen gir bak aynı cihaz bende de var gözüm gibi bakarım hala Casper'a laf atanların bu 6 yıllık canavar makineyi ellerine alıp kullanması gerek bence ^_^

link:http://www.adananotebook.com/urun/casper-h36-h36y-notebook-ust-kasa-2-el/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurerikci -- 6 Ocak 2017; 20:7:21 >
  • Japon ile yapıştırsam kenarları hafifçe sıkıntı çıkarır mı acaba?
  • Mob Associate kullanıcısına yanıt
    japon degilde pvc yapıştırıcısı kullanın 404 yavaş kuruyan yapıştırıcıdan al onunla yap. dışarı çıkan fazlalıklar olur ise silersin. ama yapıştırdığın yeri sabitlemen gerek
    yada hızlı kuruyanınsan al rengi siyah olsun beyaz olur ise beyaz çizgi şeklinde gözükebilir.
    her hangi bir nalburcuda bulabilirsin.

https://vimeo.com/90101680

alacağın ürün linkteki ürün gibi olacak bak bakalım işine yarar mı
  • Kardesim cihazın mentesini tutan yuvası kırılmıs ve kasayı kaldırmıs. Kasayı yapistirman hicbir sey ifade etmez. Yuvayı tamir edilebilir ve bir problem yaşamazsın. Kasayı degistirmene gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.