Şimdi Ara

Bilgisayarın First Person ile alıp veremediği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben yaklaşık 5 ay önce Lenovo marka bir Leptop aldım. i5 4200u işlemciye 4 GB Ram ve NVidia GeForce 720m ekran kartına sahibim. Biliyorum 64 bit bir ekran kartıyla muhteşem performans beklemem çok yanlış ancak sorun şu ki . League of Legends oyununu tüm özellikler en yüksekde 80 fps oynarken daha hiç bir FPS oyununu bilgisayarım kaldırmadı. Call of Duty serilerini, BF3 ü Warface'i oynarken hiç performans alamadım. Skyrim satın aldım Steam'den TPS bakış açısında harika giderken FPS bakış açısında bilgisayar kafayı yiyor. Bardağı taşıran hamle bu gün arkadaşlarla nostalji niyetli CT 1.6 indirdik. Açtım. Aman tanrım dedim. Çünkü onu bile çalıştırmıyor. Yani bir bilgisayar nasıl cs 1.6 yı kasarak açar ki ?? Ne bu bilgisayarın derdi bu FPS bakış açısı ile a dostlar ?

• Nedir derdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarGndgn

Merhaba. Ben yaklaşık 5 ay önce Lenovo marka bir Leptop aldım. i5 4200u işlemciye 4 GB Ram ve NVidia GeForce 720m ekran kartına sahibim. Biliyorum 64 bit bir ekran kartıyla muhteşem performans beklemem çok yanlış ancak sorun şu ki . League of Legends oyununu tüm özellikler en yüksekde 80 fps oynarken daha hiç bir FPS oyununu bilgisayarım kaldırmadı. Call of Duty serilerini, BF3 ü Warface'i oynarken hiç performans alamadım. Skyrim satın aldım Steam'den TPS bakış açısında harika giderken FPS bakış açısında bilgisayar kafayı yiyor. Bardağı taşıran hamle bu gün arkadaşlarla nostalji niyetli CT 1.6 indirdik. Açtım. Aman tanrım dedim. Çünkü onu bile çalıştırmıyor. Yani bir bilgisayar nasıl cs 1.6 yı kasarak açar ki ?? Ne bu bilgisayarın derdi bu FPS bakış açısı ile a dostlar ?

muhtemelen dahili ekran kartıyla açılıyordur cs 1.6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.