Şimdi Ara

bilgisayarın sesi az çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ses kartım onboard ALC 662 Rev3. Bunu kulaklıkla kullanıyorum. Bilgisayarın ses sistemi yok sadece kulaklık var. Bu ses kartıyla hangi kulaklığı kullanırsam kullanayım volume çok düşük kalıyor. Windows 10 ve çeşitli Linux dağıtımlarında durum hep aynı. Windows'da Equalizer APO, Linux da Pavucontrol ile sesi %150 yapsam da ses tatmin edici değil yine de çok kısık üstelik %130 dan yukarı çıkartınca da seste bozulmalar oluşuyor.

Aynı kulaklıkları mesela Xiaomi telefonda dinleyince ses yüksekliğinde hiçbir sorun yok

Birçok farklı kulaklık da denedim. Bu onboard ses çipinin bu kadar kısık sese sahip olmasının sebebi nedir ve bir çözüm yolu var mıdır?

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seytan 666 -- 18 Aralık 2019; 17:12:35 >

• Aşırı kısık olması bir sorunun varlığını işaret ediyor hocam. Sürücüleri güncel mi? Çözüm içinse USB girişli bir kulaklık ya da ucuz yollu bir ses kartı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Aşırı kısık olması bir sorunun varlığını işaret ediyor hocam. Sürücüleri güncel mi? Çözüm içinse USB girişli bir kulaklık ya da ucuz yollu bir ses kartı.
    Güncel hocam. Olmazsa ikinci el bir creative pci ses kartı alayım diyorum evde audigy vardı bir tane eski ama yıllardır kullanmıyordum ses sistemi falan yok artık bir işe yaramaz diye atmıştım birkaç sene önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seytan 666 -- 18 Aralık 2019; 21:19:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seytan 666

Güncel hocam. Olmazsa ikinci el bir creative pci ses kartı alayım diyorum evde audigy vardı bir tane eski ama yıllardır kullanmıyordum ses sistemi falan yok artık bir işe yaramaz diye atmıştım birkaç sene önce

Alıntıları Göster
    Hocam en uygunundan bir ses kartı işinizi görür zaten. Creative 24Bit gibi, ikinci elde bulmak zor olabilir ama.
  • Farklı bir kulaklıkla denediniz mi ? bazı kulaklıkları girişlerinden kaynaklı az ses gelebiliyor iphone kulaklığının bazı telefonlarda yarattığı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

Hocam en uygunundan bir ses kartı işinizi görür zaten. Creative 24Bit gibi, ikinci elde bulmak zor olabilir ama.

Alıntıları Göster
    hocam Cmi8738 diye ucuz bir ses kartı var fiyatı da çok uygun sizce bu kart iş görür mü? Gerçi kartın resimlerinde falan üzerinde 7 tane kondansatör var

GittiGidiyor
    PCI Ses Kartı 5.1 Kanal EXPRESS 3531p PC MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR SOUND CARD ANAKART SLOT AUDIO KART Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/pci-ses-karti-5-1-kanal-express-3531p-pc-masaustu-bilgisayar-sound-card-anakart-slot-audio-kart-510573900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seytan 666 -- 18 Aralık 2019; 21:46:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Seytan 666

hocam Cmi8738 diye ucuz bir ses kartı var fiyatı da çok uygun sizce bu kart iş görür mü? Gerçi kartın resimlerinde falan üzerinde 7 tane kondansatör var

GittiGidiyor
    PCI Ses Kartı 5.1 Kanal EXPRESS 3531p PC MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR SOUND CARD ANAKART SLOT AUDIO KART Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/pci-ses-karti-5-1-kanal-express-3531p-pc-masaustu-bilgisayar-sound-card-anakart-slot-audio-kart-510573900

Alıntıları Göster
    Hocam onu boş ver. Linkini verdiğim ilandaki 35 liralık olanı kaçırma derim.

https://forum.donanimhaber.com/creative-audigy-2-zs-sb0350-ses-karti-mc-1000hd-ultra-hdmi-kablo-ve-extron-5m-vga-kablo--139398003

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.