Bildirim
Bilgisayarın Tek Bir Siteye Girmesini İstiyorum. Diğer Sayfalar Açılmasın !?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba,
Bu işi DNS adresi ile çözebilirsiniz. Aşağıdaki işlemleri yaptığınızda sadece donanımhaber.com'a giriş yapabilirsiniz, diğer internet sitelerine giriş yapılmayacaktır. Eğer bu işlemden vazgeçmek isterseniz ip adresini kaldırmanız yeterlidir. Bir örnek ile nasıl yapacağınızı açıklayayım. Mesela sadece donanimhaber.com adresine giriş yapsın.
1-linke forumdonanimhaber.com yazıp sorgulatıyoruz. Çıkan sonuçlardan bir tanesini kopyalıyoruz.www.turkticaret.net🔍 NS Sorgulama - Name Server Sorgulama - TURKTICARET.Nethttps://www.turkticaret.net/ns-sorgulama
2-linke kopyaladığımız Name Server adresini yapıştırıp, sorguluyoruz. Bulunan ip adresini kopyalıyoruz.www.ipsorgu.comSite IP Adresi Bulma - Site IP Adresi Sorgulamahttp://www.ipsorgu.com/site_ip_adresi_sorgulama.php
3- Bu ip adresini internet bağlantımızı sağlayan ağ bağdaştırıcının dns ayarlarına gireceğiz. Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz bilmiyorum Windows 7 için anlatacağım.
Denetim masası > Ağ ve internet > Ağ ve paylaşım merkezi > Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin yolunu izliyoruz. Açılan kısımda hangi bağdaştırıcıdan internet alacaksak ona sağ tıklayıp özellikleri tıklıyoruz (Kablolu için Yerel Ağ bağlantısını, Kablosuz için Kablosuz Ağ Bağlantısını seçiyoruz.). Resimlerdeki gibi ayarları yapıp, tamam diyerek işlemi tamamlıyoruz.
Kablolu Bağlantı için,
Kablosuz Bağlantı için,
Kolay Gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 7 Nisan 2018; 15:37:22 >
-
Çok teşekkürler üstadım. Eline sağlık. -
bu teknik işe yarar ancak bu sistemi çoğul yapacağımız zaman nasıl olacak aklıma orası takıldı açıkçası sanırım burada devreye firewall girecek ancak oda biraz daha zahmetli gibi gözüküyor -
Host dosyasına bunları ekleyıp cogul yapabılırsınızquote:
Orijinalden alıntı: M4M00D
bu teknik işe yarar ancak bu sistemi çoğul yapacağımız zaman nasıl olacak aklıma orası takıldı açıkçası sanırım burada devreye firewall girecek ancak oda biraz daha zahmetli gibi gözüküyor -
çok mantıklı bu aklıma gelmemişti teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Güzel fikirler forum ahalisine teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X