Şimdi Ara

Konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Ekim 2024; 3:23:13 >

• Kimsemi yardım etmiyr bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebaskol

Arkadaşlar konunun başlığında da anlattığım gibi bilgisayarıma hoş geldiniz yazısı gelmiyor.Microsoft Windows xp yazısı geliyor bide xp işareti.Sonrada öylece kalıyor.Mauseyi hareket ettirebiliyorum.Güvenli Modda açmayı denedim ancak mavi ekran hatası verdi.Öğlenleyin saten garip birşey olmuştu:
    Ben pcyi açtım java yükleyecektim yükleye bastım güvenli modda açmış olabilirsiniz gibisinden bişey dedi.Sonra salak salak şeyler oldu res attım pcye hal bu böyle kaldı.Eskiden bu yazıdan sonra xp orjinal olmadıgından dolayı sorun cozumle sonra cozumle gelırdı sonra cozumle derdım gecerdım gelmedı oyle kaldı pc.Ne yapabilirim bu durumda???

Format atın diyorum.. Güvenli kipte bile açılmıyor. Format atarken Diski yeniden bölümlendirin virüsller silinsin..

• Fareyi görüp hareket ettirebiliyorsanız CTRL+SHIFT+ESC kombinasyonunu kullanarak Görev Yöneticisini Açın. Sonra işlemler sekmesinden ' explorer.exe ' yi sonlandırın. Sonra Dosya menüsünden Yeni Görev i açıp ' explorer.exe ' tekrar çalıştırmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexus38

Fareyi görüp hareket ettirebiliyorsanız CTRL+SHIFT+ESC kombinasyonunu kullanarak Görev Yöneticisini Açın. Sonra işlemler sekmesinden ' explorer.exe ' yi sonlandırın. Sonra Dosya menüsünden Yeni Görev i açıp ' explorer.exe ' tekrar çalıştırmayı deneyin.

quote:

hoş geldiniz yazısı gelmiyor

Yazmış..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.