Şimdi Ara

ha bire donanım bulundu sesi geliyor benim pc den susturamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar anakartım yanmıştı servise vermiştim servisten geldi biosu son sürüme güncellenmiş ve garanti dışı bırakılmış durumda.

çeşitli aralıklarla usb bellek bağladığımızda gelen ses geliyor bazen biraz kesiliyor bazen tekrar başlıyor -10 saniyeye bi bu ses 3-5 dakika devam ediyor daha önce böyle bişeyle karşılaşmamıştım özellikle sanki film izlerken daha çok oluyor gibi
    daha yeni format attım driverleri flan hepsini kurdum aygıt yöneticisinden baktım herhangi bir sıkıntı yok servise gitmeden önce böyle bir şey yoktu bios sesi için küçük bir aparat takdırmıştım acaba onunla alakası olabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 16 Eylül 2012; 1:19:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

selam arkadaşlar anakartım yanmıştı servise vermiştim servisten geldi biosu son sürüme güncellenmiş ve garanti dışı bırakılmış durumda.

çeşitli aralıklarla usb bellek bağladığımızda gelen ses geliyor bazen biraz kesiliyor bazen tekrar başlıyor -10 saniyeye bi bu ses 3-5 dakika devam ediyor daha önce böyle bişeyle karşılaşmamıştım özellikle sanki film izlerken daha çok oluyor gibi
    daha yeni format attım driverleri flan hepsini kurdum aygıt yöneticisinden baktım herhangi bir sıkıntı yok servise gitmeden önce böyle bir şey yoktu bios sesi için küçük bir aparat takdırmıştım acaba onunla alakası olabilirmi.

USB takmış olduğunuz aygıtları çıkartınca aynı sorun var mı ?

Chipset driveri güncellemeniz tavsiyemdir..

• usb olarak sadece kablosuz klavye mouse var denedim ama daha önce böyle bir şey yoktu pc yi 7-8 aydır kullanıyordum servisden geldikden sonra oldu yani.
  • quote:

usb olarak sadece kablosuz klavye mouse var denedim ama daha önce böyle bir şey yoktu pc yi 7-8 aydır kullanıyordum servisden geldikden sonra oldu yani.

Ürünün web sitesinden uygun olan chipset driveri indirerek güncelleyin..
  • glink glink iyice kafamı şişirdi kendi haline aygıt yüklenemedi diyor usb aygıtı tanınmadı diyor herhangi birşey takmadım.
    sistemde ekran kartı yok ondan olabilirmi diyorum ama öncede böyle kullanıyordum sorun yoktu. eski biosada dönülmüyor sanırım anakart çöp
  • quote:

glink glink iyice kafamı şişirdi kendi haline aygıt yüklenemedi diyor usb aygıtı tanınmadı diyor herhangi birşey takmadım.
    sistemde ekran kartı yok ondan olabilirmi diyorum ama öncede böyle kullanıyordum sorun yoktu. eski biosada dönülmüyor sanırım anakart çöp

Driver kurulmuyor buda sorun yaratıyor.

Laptop ise marka ve model , masaüstü ise anakart ve model verin Chipset driver linki veriyim güncelleyin.
  • masa üsdü imzamdaki sistem ekran kartı yok driverlerin hepside kurulu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasanda hafıza kartı okuyucu varsa okuyucunun kablosunu anakarttan çıkart birde öyle dene. büyük ihtimal ses kesilecektir
  • quote:

masa üsdü imzamdaki sistem ekran kartı yok driverlerin hepside kurulu

İşletim sistemi + mimarisi nedir yazmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

win 7 ultimate 32 bit
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

win 7 ultimate 32 bit

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/usb30/U3Setup_V10005.zip
    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/misc/utils/Intel_Chipset_V9301019_XPVistaWin7.zip

• Yunus MF teşekkürler ama sanırım sorun anakartta yer alan on board bluetooth dan kaynaklanıyor biosan disable yapınca ses kesiliyor.
    ayrıca asus al suite programından bt go tıklayınca hata şöyle bir hata veriyor.

the bluetooth modüle in use not compatible with asus bt go diyor.

sistem açılışında
    ise there is no bluetooth com port detected .please ensure a bluetooth com port is set up then restart the system.
    şeklinde bir ileti geliyor.
  • quote:

Yunus MF teşekkürler ama sanırım sorun anakartta yer alan on board bluetooth dan kaynaklanıyor biosan disable yapınca ses kesiliyor.
    ayrıca asus al suite programından bt go tıklayınca hata şöyle bir hata veriyor.

the bluetooth modüle in use not compatible with asus bt go diyor.

sistem açılışında
    ise there is no bluetooth com port detected .please ensure a bluetooth com port is set up then restart the system.
    şeklinde bir ileti geliyor.

Söyleyeceğim bir şey kalmadı. Yazılımsal sorun olmadığına emin olup servise göndern.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 16 Eylül 2012; 22:11:42 >
  • teşekküler yardımın için şu anda sesler kesildi biosdan bluetooth u disable yaptım.
    ama servise tekrar vermeyi süşünüyorum bios güncellemsinden mi yoksa donanımsal birşeymi bilmiyorum .
    çünkü biosu resetleyince sesler tekrar geri geliyor.
  • quote:

teşekküler yardımın için şu anda sesler kesildi biosdan bluetooth u disable yaptım.
    ama servise tekrar vermeyi süşünüyorum bios güncellemsinden mi yoksa donanımsal birşeymi bilmiyorum .
    çünkü biosu resetleyince sesler tekrar geri geliyor.

Bios resetledikten sonra bluetooth driveri kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi
  • denemedim ama sanırım bu bios güncellemesinden kaynaklanıyor veya bluetooth modülü bozuldu servisden sonra.
    all suite programından bt go ya tıklayınca.

the bluetooth modüle in use is not compatible with asus BT GO! diyor.
    bluetooth modülünün uyumsuz olduğunu kullanılmadığını söylüyor
    ve yine aygıt yöneticisini açtığımda sanki yeni donanım bulunmuş gibi liste yenileniyor ve yeni donaım bulundu sesi geliyor.
    ama bulunan veya yüklenen bir şey yok.

daha önce bluetooth biosdan devamlı açık olurdu enable olurdu bluetooth sürücüsünüde hiç kurmazdım böyle bir sorun yoktu.
    acaba asus anakartlarda eski bios geri yüklenebilirmi.
  • quote:

denemedim ama sanırım bu bios güncellemesinden kaynaklanıyor veya bluetooth modülü bozuldu servisden sonra.
    all suite programından bt go ya tıklayınca.

the bluetooth modüle in use is not compatible with asus BT GO! diyor.
    bluetooth modülünün uyumsuz olduğunu kullanılmadığını söylüyor
    ve yine aygıt yöneticisini açtığımda sanki yeni donanım bulunmuş gibi liste yenileniyor ve yeni donaım bulundu sesi geliyor.
    ama bulunan veya yüklenen bir şey yok.

daha önce bluetooth biosdan devamlı açık olurdu enable olurdu bluetooth sürücüsünüde hiç kurmazdım böyle bir sorun yoktu.
    acaba asus anakartlarda eski bios geri yüklenebilirmi.

Deneyin bakalım. Driver sorunu olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.