Şimdi Ara

internet sorunu: bazı sitelere girdiğimde bir süre sonra siteye bağlanamadı diyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun bir süredir bende var olan bir sorun bu, 1-2 belki de 3 yıldır. Sorunum şu: her sitede olmasa da belli bazı sitelere (örneğin pclabs.com.tr, derinport.in) girdiğimde girdikten 1-2 bazen 5 dakika sonra sitelerin linklerine tıkladığımda sitelerle bağlantım kopuyor. Belli başlı sitelere rahat girsem de işte bazı sitelerde böyle sorun olması şaşırtıyor beni... Sizce sorun tam olarak nedir, yardım ederseniz sevinirim.

• Modeminde şayet temel adsl ayarlarında " sürekli bağlantıda kal" kutucuğu işaretli değilse, dolayısıyla kullanmadığın süre içerisinde internet bağlantın kesiliyor, sonrasında herhangi bir bağlantıya tıkladığında da modemin tekrar adsl bağlantısı kurana kadar tarayıcın, tanımlı olan "zaman aşımı süresini" tamamlıyor olabilir...

Dediğim ayarı bir kontrol edip sonucu buraya yazarsan...
  • ben sürekli işlem içerisindeyken yapıyor bunu, mesela pclabs.com.tr sitesinin giriş sayfasına 4-5 kere girdim bugün farklı zamanlarda, birkaç haber linkine tıkladım bağlanamıyor yazısı verdi tarayıcı. ama bunu yaparken farklı sitelerin sayfalarını açıyor yani bağlantı var... örneğin mynet'i açarken de bomboş bir sayfa geliyor ekrana, tekrar yenile yapınca açılıyor mynet... aynı şeyi birkaç sitenin sayfasında da yapıyor. tam olarak sorun nedir anlayamadım işin açıkçası...
  • Farklı bir tarayıcı kullanarak bağlanmayı deneyin.

Mesela bu bahsettiğiniz problem internet explorer kullanırken oluyorsa, bir de google chrome kurun ve deneyin. Şahsen bahsettiğiniz problemi daha önce hiç yaşamadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.