Şimdi Ara

bilgisayarın yavaş çalışma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kullandıgım bilgisayarın özellikleri aşagıdaki gibi. bu bilgisayarı nasıl hızlandırırım ne yapmam lazım özellikle bikaç dosya indirmeye basladığımda baglantı neredeyse hic yok ve bilgisayar programları cok gec baslatıyor ama bi dosya indirmeden internet baglantısında hicbir problem olmuyor.bağlantı problemini çözmek istiyorum lütfen yardım.

İşlemci : Intel Atom 230 1.6 GHz Entegre İşlemci
    Anakart : Intel® 945GC Express Chipset Mini-ITX Anakart
    Ram : 1 GB DDR2 667
    Harddisk : 120 GB SATA2
    Ekran Kartı : 196 MB Intel GMA 950 Paylaşımlı
    Optik sürücü : 20X DVD-RW Optik Sürücü
    Ses kartı : Intel High Definition Audio: 4 Kanal (2+2)

• arkadaslar yokmu bir önerisi olan bu sistem hakkında neleri değiştirebilirim ne yapabilirim.lütfen bilen anlayan arkadaslar önerilerini soylerse sevinirim..
  • Dosya indirmedeki bağlantının yavaş oluşu internetinle alakalı ama dosya indirme dışında bir sorunum yok diyosun ozaman flashget önerebilirim indirme yöneticisi olarak.

bilgisayar programları geç başlatıyor demişsin bu durum format attıgın ilk günden berimi var yoksa sonradanmı oldu? eğer sonradan olduysa virüs bulaşmıştır -ki öyle gözüküyor- format atman gerekiyor ama sistemine 1GB daha ram takarsan rahatlatmış olursun
  • ramini yükseltip yeni birde sistem kurarsan bilgisayrında herhangi bir sorun kalmayacağını düşünüyorum.ve dosya indirmende bilgisayar yavaşlığı önemli değildir önemli olan net hızındır.bunuda rapidlibrary ve megaupload gibi server lar dışında dosya indiriyorsan download yöneticileri kulanarak hızında artış sağlayabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.