Şimdi Ara

Bilgisayarında trojan olup olmadığına emin olamyanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • key logger programları sizin clipboard unuzuda kopyalar yani kopyala yapıştır bi işe yaramaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cold_nuke

Hayır keyloggerlar bilgisayara girilen bütün harfleri kaydederler.

Saygılarımla..

+1905
  • trojenler varki deep freze ile cözüm bulcan mı sanıyon sen arkdasım öle trojenler varkı peeh ruhun duymaz herseyini kırar pc ne bi güzel yapısır deep freeze bile yaramaz hele bizim cafede oldu alayıının sifresi gtti ne oldu deep freeze miş
  • beyler sifrenizi hotmail hesabınıza kaydetmeyin en kolay hackenen hotmaildir benden size tavsiye gmail kullanıın yıllardır kullanıyorum mukemmel
  • Ya arkadaşlar ii güzelde benim anlamadığım bişey var...
    Hadi bu işlemleri yaptık diyelim... ii güzel...
    Peki netten bişey indirdiğimizde bunun için de bunların olup olmadığını nasıl anlayacaz?? mesala rar'lanmış bi dosya yı aldık tarattık bişey çıkmadı... Ve dosyayı extract ettik... Fakat içinde farkında olmadığımız bi logger var... işte benim sorunum bu?? Bunu nasıl buluruz?? ne işlem için yapmamız gerekir?? İnsan bilg.ı geç öğrenince bazı şeylerden geri kalıyor. Bu key logger veya diğerleri nasıl bulacağımızı/taratacağımızı söylerseniz sevinirim.
    ayrıca yapmış olduğunuz bu iş içinde saygı duyuyorum... Cümleten kolay gelsin..
    Lütfen bana yardım edin... Yoksa kafayı yiyecem...

• Arkada$lar diyelim pcnizde keylogger war..

Kolayı $u>Yeni bir metin belgesi oluşturun >Ekran klavyesini kullanarak içine şifrenizi yazın > oyuna girerken kopyala + yapıştır yapın password bölümüne.!

Dün ayrıntılı taramalarım sonucunda 3 programda trojen çıktı , ama chara bişi olmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 3 Aralık 2006; 11:52:34 >
  • quote:

Saygılarımla..

hayır klavyede basılan tuşları kaydeder

/SAYGILAR
  • en basit yolu bi tane word açacaksın ekran klavysiyle şifreni ve id ni yazıp kaydeceksin daha sonra oyuna girince c/p yapacaksın
  • Key : Anahatar(Şifre Çözme)Log???.Ama Herneyse Bi Yaparım.Saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

biryere bir şekilde
    asdfghjklşiqwertyuıopğüzxcvbnmöç.1234567890

yazarak bunların içinden şifrenizi seçerek kopy and yapıştırla girin

keylooger klavye üzerinde girilen hertürlü tuşu algılar kopyala yapıştırı değil

emeğe saygı gösterin sadece arkadaş birine şifrenizi ama göndermeden kopyalayın yazın derke hata yapmış :)

çok akıllıca
  • o dediğin şeyi ekran klavyesi ile yazarsan olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow123

O keylogger sayesinde gunluk yaptıgın butun konusmaları goruolar
    Ekran klavyesi var ama cafede pek işe yaramaz acıkta yazıyosun cunku

quote:

Orjinalden alıntı: HaYWaN1MS1..

@ emp@thy

demek istediğini anladım fakat o öle değil
    örnek olarak sölüyorum:
    Yeni şifre actınız adresinize gelen aktivitasyon mailinde ID/password yazar bunları kopyalayın ve masaüstünde bir metin belgesinin içine yapıstırın
    daha sonra oyuna girerken burdan kopyalayıp pass: kısmına yapıstırın bölelikle şifrenizi klavyeyle yazmamıs olursunz hcaklenme olasılığınızda oldukça düşer

Msn sifreni alır gene her turlu bulmus olur

ewt msn i de alır ..

• quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

quote:

Saygılarımla..

Doğru..Adı üstünde Key

sonuç olarak klavyeni okuyor ne yazdıysan kaydeder
  • entere basmayınca da kaydeder mi? msn de birne yazıyo gibi ayzsak sonra kopy paste yapsak??
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheFatalDeath

@ emp@thy

demek istediğini anladım fakat o öle değil
    örnek olarak sölüyorum:
    Yeni şifre actınız adresinize gelen aktivitasyon mailinde ID/password yazar bunları kopyalayın ve masaüstünde bir metin belgesinin içine yapıstırın
    daha sonra oyuna girerken burdan kopyalayıp pass: kısmına yapıstırın bölelikle şifrenizi klavyeyle yazmamıs olursunz hcaklenme olasılığınızda oldukça düşer

peki yeni şifre açacağımız zaman o şifreyi nerden kopyalayacaz :).
    boş iş bunlar görüntülü keyloggerların olduğunu bilmiyormusunuz. programlar anlık resim çekiyolar. kopyala yapıştırdan ziyade osk u bile görüyolar

• Cafeden oynuyorsanız şayet şu yöntemi izlemenizi öneririm. Bir Gmail hasabı açın. Ancak açarken şifreyi karakter eşlemden girin. Daha sonra bir not defteri açın masaüstünde, sonra bu not defterinin yazı tipini(font) winks olarak değiştirin. Bu yazı tipinde rakam tanımları yoktur ve şifreniz rakamlardan oluşuyorsa bunu okumak imkansızdır o yazı tipinde. Daha sonra şifrenizi bu yazı tipinde not defterine kaydettikten sonra kendi Gmail adresinize mail olarak postalayın. Bunu 1 defa yaptıktan sonra cafede her girişinizde oyuna girmeden önce gmail hesabınızı açın o not defterini makinaya download edin ve ordan copy/paste yaparak login olun. Şifrenizi kimse göremeyecektir. Bunu yaptıktan sonra indirdiğiniz not defterini shift+delete yaparak silmeyi unutmayın. Şayet winks yazı tipi yok ise bulunduğunuz yerde bu görünmez şifrenizi oluşturmak için 1 defa indirmeniz yeterli olacaktır. Anlattığım düzeni kurmanız 10dk nızı alır. Hergün girmeden önce bunu yapmanızda 1dk nızı alır. Ancak charınız güvende olur.
    Winks adlı yazı fontunu indirmek içinhttp://rapidshare.com/files/6122158/Winks.ttf.html
    (**** lı yere rapidshare yazın)

• beyler bu iş nasıl olacak bilmiyom ama sizin önerilerinize göre ben bişiyler deneyecem...
    tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zirtapoz18

Ya arkadaşlar ii güzelde benim anlamadığım bişey var...
    Hadi bu işlemleri yaptık diyelim... ii güzel...
    Peki netten bişey indirdiğimizde bunun için de bunların olup olmadığını nasıl anlayacaz?? mesala rar'lanmış bi dosya yı aldık tarattık bişey çıkmadı... Ve dosyayı extract ettik... Fakat içinde farkında olmadığımız bi logger var... işte benim sorunum bu?? Bunu nasıl buluruz?? ne işlem için yapmamız gerekir?? İnsan bilg.ı geç öğrenince bazı şeylerden geri kalıyor. Bu key logger veya diğerleri nasıl bulacağımızı/taratacağımızı söylerseniz sevinirim.
    ayrıca yapmış olduğunuz bu iş içinde saygı duyuyorum... Cümleten kolay gelsin..
    Lütfen bana yardım edin... Yoksa kafayı yiyecem...
    lann nie zıplatıonz konuyu yawww

• trojan varsa nasıl silicez?????????????
  • emperoryigit
    sen benim yazımı alıp altına da konuyu niye zıplatıyonuz demişin... İiii de konumuz "Bilgisayarında trojan olup olmadığına emin olamyanlar" değil mi?? İşte ben de onu soruyom... Bilg.da trojen i nasıl buluruz...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.