Şimdi Ara

Bilgisayarınız 2 saniyede kapansın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence kapanmasında hiç bir sorun olmaz çünkü Xp kapanırken bütün programları tekre teker kapatır.

Ama bu program hepsini aynı anda sonlandırıyor ve gereksiz Registry ve Template ler ile uğraşmıyo...

Yani kapnması hızlı ama ani değil.Sadec ekapanış kayıtı tutmuyo

Zraporu gibi bi şey yani.O gün hiç bi şey olmamış gibi davrabıyo
  • bunun pc ye zararı yok akımı kesmiyor hiç bir programla bi akımı kesemezsiniz bu program windowsun acaba bu programı kapatsammı kapatmasammı diye düşünmesine engel olup direk kapatıyor bence süper bi program

ayrıca şunun bi yanını daha keşfettim bence harika bi özellik bazsen kapatırken pc sadece masaüstü kalıyor ve kapanmıyor bazı aklı evvellerde power tuşuna sürekli basıp kapatıor bu zararlı bu şekilde kapatmayın bence bu program faydalı
  • sanki bana bi sorun çıkartacakmış gibime geliyor galiba
  • bende bir süre kullandım sonra süphe duyup kaldırdım benim aklıma gelende hep şudur windows neden böyle prg entegre etmez +,- düşünürüm...
  • sanırım bios üzerinde ayarlamalar yapıp direk elektrik kesimi yapıyor ama hdd elektriğini kesip kapatmıyor direk kapama yapıyor. bu fişi çekmiş kadar oluyorsun. bencce normal koşullarda kapamak daha garantili .
  • Notebook da deneyen oldu mu?Nası sonuc verir sizce?
  • Denedim açık belgeler olmasına rağmen hiçbirşey sormadan kapatıyor.
    Galiba merdivenden indirmek değil de damdan atmak felsefesini kullanıyor. Sonuç olarak her ikisi de yere iniyor. Ama ikinci yöntem çok daha hızlı...Artık makinanıza bir zarar gelir mi bilemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasarimci

Denedim açık belgeler olmasına rağmen hiçbirşey sormadan kapatıyor.
    Galiba merdivenden indirmek değil de damdan atmak felsefesini kullanıyor. Sonuç olarak her ikisi de yere iniyor. Ama ikinci yöntem çok daha hızlı...Artık makinanıza bir zarar gelir mi bilemem

Ben OKUL daki PC de denedim. Şartel atmış gibi bir ses geldi, ve kapandı.
    ÖDÜM PATLADI PC YANDI DİYE!!!!!!!

Ama öyle böyle değil bayağı ses çıkardı. Neyse Pc açıldı ilk işim kaldırmak oldu. Siz bilirsiniz!!! KULLANIN BAKALIM.

PC si Bozulan olursa haber versin

• Anlatamıyorum galiba program kaç aydır bende kurulu bir sorun yaratmadı yüklemek test etmek zorunda değilsiniz programı sadece bilgisayarı benim gibi geç kapanan arkadaşlar için koydum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keysmart

sanırım bios üzerinde ayarlamalar yapıp direk elektrik kesimi yapıyor ama hdd elektriğini kesip kapatmıyor direk kapama yapıyor. bu fişi çekmiş kadar oluyorsun. bencce normal koşullarda kapamak daha garantili .

Bios üzerinde nasıl bir ayarlama yapabilir @keysmart bir teknisyenden daha mantıklı bir açıklama beklerdim.

Programın çalışma mantığı şu: direk kasaya giden fişi çekiyor yorumları okuyunca ortaya bu sonuç çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symmetrical -- 28 Aralık 2005 1:14:04 >
  • windows keyfinden yavaş kapanmıyo programları tek tek kapatıyo ayarları kaydedio, bellek üzerindeki veriyi tekrar hdd üstüne yazıyo.2 sn de kapanırsa zaten fişi çekmeyle aynı etkiyi yapar zamanla. hem niye kızdın ki
    quote:

Orjinalden alıntı: Symmetrical

Kullanmayacak arkadaşların yorum yapmalarına gerek yok. Program zararsızdır kendimde kullanıyorum @mykrop sen fişi çekmeye devam et 1 ay sonra HDD bozuldu diye topic açma buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabata -- 28 Aralık 2005 1:16:13 >
  • O zaman bu program DeepFreeze mantığıyla çalışıyor ? Bilgisayar güvenli bir şekilde kapanıyor neden fişi çekmeyle aynı etkiyi yapsın? Bilgisayarıma 44 program kurulu şimdiye kadar hiçbirinde en ufak sorun oluşmadı. Bilinçsiz tahmine dayalı yorumlar kızdırıyor beni.
  • yakında olursa görürsün ben bilgisayarla tanıştıgımdan beri 20 kez falan çekmişimdir direkt fişi ve hepsinde windowsu tekrar başlatınca bi kaç sorun olmuştur sen denemeye dewam et daha sonra burda gelip bize hdd deki verileri nasıl kurtarırım diye sorma yanlış anlama sadece bir uyarı benimki kullanmak sana kalmış
  • Bence bu program çok zararlı bilgisayar bazı işlemleri yapıyor ayarları kaydediyor kendini en güvenli şekilde kapatıyor burda hızlı kapanmasının tek açıklaması bazı şeyleri yarım yapmasından dolayıdır..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.