Şimdi Ara

Bilgisayarınız 2 saniyede kapansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adı gibi super bir program benim windows'un kapanması en az 15-20 saniye sürüyordu bu programla 2 saniyeye düştü bilgisayarı kapanırken düşünenler için. Programı yükledikten sonra masaüstüne 2 adet ikon oluşturuyor Super Fast Shutdown ikonuna tıklarsanız bilgisayarınız kapanır Super Fast Reboot tıklarsanız yeniden başlar.

Super Fast Shutdown

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symmetrical -- 26 Aralık 2005 22:54:19 >

• güzeL bişi teşekkürLEr hOcam işimize yarar
  • evet denedim kapandı
  • fişini çek makinanın daha hızlı kapanır . böyle programlara dikkat arkadaşlar
    quote:

Orjinalden alıntı: Symmetrical

Adı gibi super bir program benim windows'un kapanması en az 15-20 saniye sürüyordu bu programla 2 saniyeye düştü bilgisayarı kapanırken düşünenler için. Programı yükledikten sonra masaüstüne 2 adet ikon oluşturuyor Super Fast Shutdown ikonuna tıklarsanız bilgisayarınız kapanır Super Fast Reboot tıklarsanız yeniden başlar.

Super Fast Shutdown

/>

• arkadaşım bunun makinaya bi zararı varmıdır?
  • KarDeŞ Bence KapaNiRKEN HIZLI KAPANMASI ANLAMSIZ ASIL AÇİLİRKEN HIZLI AÇILSA... NASIL OLSA İŞİMİZİ GÖRÜYOS SONRA KAPATİOS ACELEMİZ YOK YANE

EYER YENİDEN BAŞLATACAKSAK KASADAN RESET DÜGMESİNE BASİORZ
  • Kullanmayacak arkadaşların yorum yapmalarına gerek yok. Program zararsızdır kendimde kullanıyorum @mykrop sen fişi çekmeye devam et 1 ay sonra HDD bozuldu diye topic açma buraya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • symmetrical seni görmek güzel. Program için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: showalye1

KarDeŞ Bence KapaNiRKEN HIZLI KAPANMASI ANLAMSIZ ASIL AÇİLİRKEN HIZLI AÇILSA... NASIL OLSA İŞİMİZİ GÖRÜYOS SONRA KAPATİOS ACELEMİZ YOK YANE

EYER YENİDEN BAŞLATACAKSAK KASADAN RESET DÜGMESİNE BASİORZ

bencede ben zaten kapat iyorum ve monitoru kapatıp cekip gidiyorum ne zaman kapanırsa kapansın acılısı 2 sn yapan programı yapan varsa elini operim

• quote:

Orjinalden alıntı: perspective

symmetrical seni görmek güzel. Program için teşekkürler

Rica ederim... Sizleride görmek güzel
  • PowerPack 2005 açılışı bununla %70 hizlandirabilirsin.... ben kullaniyorum ve memnunum...
  • eline sağlık teşekkürler. bu kadar hızlı kapanmasının nedeni nedir acaba. fark ne yani
  • Gereksiz Registry kayıtlarını tutmasını engelliyor.
  • kanka indirdim şimdi bi deniycem inşallh iyi olur ama benim arkadaşlar garanti o butonları bu hangi program diye tıklıycaklar beni deli etcekler başka klasöre kopyalamkda bi anlam taşımaz ama olsun bakalım ben dnemeye gidiom ehuehu
  • yaa kardeş ben bunu yükledim ancak bi sorun olcakmıs gibi gelio yani direk fişi çekermiş gibi akımı kesio olmasın yani pc bi zararı olabilirmi walla ub işte biraz kıllandım
  • Öyle olsaydı benim sistem çökerdi zararı olsa ben kullanmam yinede kullanıp kullanmamak sizin tasarrufunuzdadır bazı arkadaşların işin yarar diye ekledim.
  • sakat iş beyler bence. keske sorunsuz olsaydı
  • http://www.softpedia.com sitesinde arama yapin boyle daha cok program goreceksiniz..

walla adamlar bu kadar program yapmislarsa ve binlerce kişi kullaniyorsa sakincali olmasa gerek aama yinede adamı kıllandırıyor.. yani yukarıdaki arkadasın dedigi gibi sonucta makine kapanırken süre kısalmş kısalmamış bu o kadar da insanı teşvik etmiyor mühim olan başlangıç hızı..
  • Bu program açık olan programlara kapatma sinyalini göndermesini engelliyor. Yani açık olan alt da ne kadar program varsa bütün hepsi zorla kapatılmış gibi oluyor. Dolayısıyla programlar da bazı sorunlar oluşabilir. Zira ben AvaFind kullanıyorum ve bu program ile restart ettiğimde kapatma sinyalini almadığı için windows açılışında hdd yi tekrar taramaya başladı.
  • Bilgisayar Normalinden Daha Az Zamanda Kapandığından Dolayı Bir Problem Olurmu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.