Şimdi Ara

bilgisayarların internetini kesme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar. ticaret lisesinde bilgisayar öğretmeniyim. 15 bilgisayardan oluşan bir bilgisayar laboratuarımız var. bu bilgisayarlarda netop kurulu. bu vasıtayla bilgisayarların kontrolünü sağlayabiliyorum. fakat bilgisayarların internet bağlantılarını kesmek istiyorum. bilgisayarların hepsi birden internete yüklendikleri zaman müdür yardımcısının internet bağlantısı gidiyo ve bu yüzden laboratuarın bağlantısını kesmek zorunda kalıyo. ben kendi bilgisayarımda internet bağlantısının olmasını ve diğer bilgisayarların bağlantısının kesilmesini istiyorum. bunu netop vasıtasıyla yapabilirmiyim veya bu işi yapan programlar var mı yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler..

• Yanlış anlamayın ama Ticaret lisesinde müdür bey internete girecek diye öğrencilerin internetini kesmeniz, bence bir eğitimciye yakışmayan bir çözüm... O bilgisayarlar internete girmeyecekse o labaratuar'ın amacı nedir ki?
  • Biz adam olmayız abi
  • Bağlantıyı tamamen kesmek yerine sınırlandırabilirsiniz..
  • sevgili müdür yardımcısı kardeşim kendilerine yeni bir internet aboneliği tahsis etsinler....
  • umarım sana yol gösteren çıkmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penkala -- 9 Ekim 2007; 19:16:07 >
  • Çocuklar eğitim için ders saatinde internete girecek.
    Peki müdür yardımcısı ne için internete giriyor mesai saatinde?

Çözüm basit.Müdür muavini teneffüslerde internete girsin.
  • arkadaşlar okula yeni bir bağlantı alınana kadar bu şekilde idare etmem gerekiyo. müdür yardımcısının internet üzerinden okulun evraklarını her gün düzenlemesi gerekiyo. haliyle öğrenciler internete girince internet hiç yok denicek kadar azalıyo bu yüzden adam sinir küpü oluyo işlerini yapamıyo. benim istediğim yeni bağlantı alınana kadar bu şekilde idare etmek. tabii ki ben de istiyorum öğrencilerin internete girmesini. ama imkanlar dahilinde kısıtlamalara gitmem gerekiyo. yani bu şekilde düzenleme yapabileceğim programlar var mı onu söyleyin siz bana.
  • yok
  • Ticaret Lisesinde bilgisayar öğretmeni olduğunuzu söylüyorsunuz.Haliyle konuya yakınsınız ve yazılım konusunda iyisiniz.Buna rağmen buradaki herkesin çok iyi bildiği fakat amacınızdan dolayı paylaşmak istemediği programları
    sizin daha iyi bilmeniz gerekmekte. Çelişki dolusunuz..ACABA O MÜDÜR YARDIMCISI SİZ OLMAYASINIZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SACRED REICH -- 10 Ekim 2007; 9:30:10 >
  • hala beni anlamamakta ısrar ediyosunuz benim amacım öğrencileri internetsiz bırakmak değil. madem yardım etmiyosunuz yine de ilginize teşekkürler..
  • Abi bilen varsa yardımcı olsun. Nasıl olsa öyle ya da böyle öğrenicek. Ayrıca okulun bilgisayar öğretmeni yazıyor bunu. Bu ne anlama geliyor umarım aranızda bilen vardır. Öğrencilerin internetini kesmek için gizli bir şekilde bu işlemi yapmak zorunda değil. Öğrencilerin gözü önünde de kimseden izin almadan da yapabilir. Yani adam okulun bilgisayar konusunda en yetkili kişisi. Hocamıza yardımcı olalım bence. Sanki böyle davranınca bilmiyormuşsunuz gibi bir izlenim doğuyor ayrıca. Söyleyin de başka amaçlarla kullanacak arkadaşlar bari faydalansın. Valla ben bilmiyom ve şahsen bilmeyi de isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilginon -- 10 Ekim 2007; 20:40:19 >
  • merhaba;
    bulunduğunuz ortamda server 2003 isa server varmı. yoksa internete direk olarak adsl üzerinden mi çıkıyorsunuz
    yapıdan biraz bahsedermisiniz
    yardımcı olmaya çalışayım
  • olayı çözdüm..yardımınız için saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: krack

olayı çözdüm..yardımınız için saolun

Olayı çözdüm şeklindeki cevabınızdan sonra, söylenecek sözler tükeniyor maalesef. Hayırlı olsun size ve öğrencilerinize ne diyelim.

• böyle bi olayla karşılaşmadığınız için çok rahat öğrencileri savunuyosunuz. ben de size hak veriyorum. internetsiz laboratuar olmaz. ama diğer internet hattı gelene kadar maalesef bu şekilde idare etmem gerekiyo..yani öğrencilere kastım olduğundan kesmiyorum internetii varsa bunun diğer bir alternatifi madem onu söyleyin de uygulayalım ama bu şekilde yargısız infaz yapmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krack -- 11 Ekim 2007; 13:33:30 >

• ikinci hat kaçınılmaz.Not:Müdür Yardımcısıyım ..
  • uralaltay69 kullanıcısına yanıt
    Bir zamanlar internetsiz ama gururlu bir öğrenci vardı siz misiniz o?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.