Selamlar Bilgisayarın başlat menüsü ve bütün dosyaların karakterleri değişti Türkçe karakterlerin yerine garip garip karakterler oluştu hepsi aynen şunlara benziyor :
√ ∙↕ ₀̌ √̃ ˘ ð ?? µ~ ~ˇ ˆŋ˙˘ˉ̊̋̒΅͵̈́?
bilgisayar açılırken bile hoşgeldiniz yerine şu garip karakterler çıkıyor karşıma... Bilgisayar sağlamken battlefield2 yükledim dll dosyası eksik dedi onu netten indirim system 32 içine attım oyun çalıştı ama bilgisayarı yeniden başlattığımda bu karakterler çıktı karşıma. geri yüklemeye çalıştım ama olmadı dll dosyasından olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler
knight online mi oynuyorsun ?
hayır oynamıyorum.güvenlik kipte de geri yükleme yapılamadığından maalesef sorunu çözemedim format atmak zorunda kaldım. sağolun
Format atmanıza gerek yoktu ki.. Muhtemelen en son yüklediğiniz bir program, sürücü yada eklenti buna sebep olmuştur..
quote:
Orjinalden alıntı: Gereqsiz
Format atmanıza gerek yoktu ki.. Muhtemelen en son yüklediğiniz bir program, sürücü yada eklenti buna sebep olmuştur..
+1 format en son çözüm olmalıydı biraz beklesen bilgilerini kaybetmezdin[yedekleme yaptıysan o ayrı]
erken format cekmişsin kurtarma yöntemleri wardi. mesale sistemi geriye yükleyebilirdin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme