Şimdi Ara

Oyun Simgesi Nasıl Değiştiriliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyun simgelerini nasıl şöyle yapabilirim?
     Oyun Simgesi Nasıl Değiştiriliyor?

• Google dan yuvarlak ikonlari bulup indirmelisin once.

Oyunun kisayoluna sag tikla, ozeliklere gel. Orada bir yerde bulursun zaten. Yeni ikonu sec, tamam de. Suan pc de olmadigim icin net birsey soyleyemedim :)

Eger kendin ikon yapmaya calisirsan dosyayi icon formatina donusturmen gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 24 Kasım 2013; 21:50:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agbdlcs81

Google dan yuvarlak ikonlari bulup indirmelisin once.

Oyunun kisayoluna sag tikla, ozeliklere gel. Orada bir yerde bulursun zaten. Yeni ikonu sec, tamam de. Suan pc de olmadigim icin net birsey soyleyemedim :)

Eger kendin ikon yapmaya calisirsan dosyayi icon formatina donusturmen gerek.

tamam simge değiştirmeyi biliyorumda böyle nasıl yapıcam bunun simgesini nerden bulabilirim
  • Heja-Maica kullanıcısına yanıt
    Google'a "Games icon" yazarsın bunlardan daha güzellerini de bulabilirsin. Paket halinde indirilebilir seçenekler mevcut. Link vermiyorum kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heja-Maica

tamam simge değiştirmeyi biliyorumda böyle nasıl yapıcam bunun simgesini nerden bulabilirim

çoğu hatta hepsi deviantart.com dan alınmadır bunların. görsellik üzerine bu site üzerine yok ama biraz karışık umarım bulursun games icon diye arat. değiştirmeyi zaten biliyorsun.

• Herkes cevaplamis zaten bende resimli anlatim :)

Google Arama : GRID 2 icon
    Oyun ismi + ek olarak icon yazip arat

Ornek :http://prntscr.com/26l2g0

Masa Ustunde Herhangi bir oyuna Saga tiklayip Secenekler diyip Simge Degistire tiklayip indirdigin iiconu gosterip degistirebilirsin.
    Not : exe mutlaka Kisayol olmali.

Ornek :http://prntscr.com/26l2vk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

çoğu hatta hepsi deviantart.com dan alınmadır bunların. görsellik üzerine bu site üzerine yok ama biraz karışık umarım bulursun games icon diye arat. değiştirmeyi zaten biliyorsun.

bu arada çoğu sitede resmi indirmeye tıklayınca resmin tam boyutlusu çıkıyor sağ tıklayıp farklı kaydet diyorum png olarak kaydediyor ama simge değiştirirken gözat dediğimde indirdiğim resim masaüstünde görünmüyor neden olabilir ?
  • JB.Burak kullanıcısına yanıt
    PM den atabilir misin ? png olarak indirince görmüyor .ico olarak indirince görüyor ama ico olarak bulamadım sadece bazı oyunları bulabildim
  • quote:

quote:

quote:

bu arada çoğu sitede resmi indirmeye tıklayınca resmin tam boyutlusu çıkıyor sağ tıklayıp farklı kaydet diyorum png olarak kaydediyor ama simge değiştirirken gözat dediğimde indirdiğim resim masaüstünde görünmüyor neden olabilir ?

Cunku .ico olmasi lazim bunu yapamassn sen online ico converter siteleri var programi felan var o sekilde.olur bide kaliteli gozkmesni istiosan jpegten cevirme png to ico olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cunku .ico olmasi lazim bunu yapamassn sen online ico converter siteleri var programi felan var o sekilde.olur bide kaliteli gozkmesni istiosan jpegten cevirme png to ico olsun

normal googledan indirip icoya çevirdim öyle oldu teşekkürler

• Deviantart'ta Türk oyun ikon yapımcısı varken neden yabancıların linklerini veriyorsunuz.

http://alchemist10.deviantart.com/
  • beyler pc yi resleyince iconlar gidiyor neden acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.