Selam arkadaşalr yeni bi bilgiseyar aldım ve hangi oyunları kasmadan ve rahatça oynatacagı hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim . sistem özellikleri : i5 işlemcili 4440 cpu . 3.10 ghz . 8 gb ram . ekran kartı . amd readon hd series 200 (270x) ve intel hd graphics 4600
her oyunu kaldırır işte hocam
böyle akıcı normal ayarlarda hiç kasmıcak oyun arıyorum hiç bildigin var mı ?
270x bir çok oyunda yeterli gelir zaten. Watch dogs'u bir medium-high arası oynarsınız. Sorunlu oyun malum.
sistem in güzel olduguna sevindim ama oyunlarla aram pek iyi degil yani oyun önerseniz 3 5 tane kasmadan oynayabilecegim ?
quote:
Orijinalden alıntı: glow122
sistem in güzel olduguna sevindim ama oyunlarla aram pek iyi degil yani oyun önerseniz 3 5 tane kasmadan oynayabilecegim ?
far cry3,battlefield 3,4,crysis 3,tomb raider 2013 bunlar seni bir süre idare eder. alternatif ac serisi.
Hocam zaten tüm oyunları oynayabilirsiniz.
HANİ sizinde daha önce oynadıgınız sevdiginiz tavsiye ettiginiz oyunlar varsa sölerseniz sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: glow122
HANİ sizinde daha önce oynadıgınız sevdiginiz tavsiye ettiginiz oyunlar varsa sölerseniz sevinirim
mario oyna eğlencelidir
delefia
kullanıcısına yanıt
Süper oyun mario yeah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme