Şimdi Ara

bilgiseyarım hangi oyunları kaldırır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşalr yeni bi bilgiseyar aldım ve hangi oyunları kasmadan ve rahatça oynatacagı hakkında bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim . sistem özellikleri : i5 işlemcili 4440 cpu . 3.10 ghz . 8 gb ram . ekran kartı . amd readon hd series 200 (270x) ve intel hd graphics 4600

• her oyunu kaldırır işte hocam
  • böyle akıcı normal ayarlarda hiç kasmıcak oyun arıyorum hiç bildigin var mı ?
  • 270x bir çok oyunda yeterli gelir zaten. Watch dogs'u bir medium-high arası oynarsınız. Sorunlu oyun malum.
  • sistem in güzel olduguna sevindim ama oyunlarla aram pek iyi degil yani oyun önerseniz 3 5 tane kasmadan oynayabilecegim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: glow122

sistem in güzel olduguna sevindim ama oyunlarla aram pek iyi degil yani oyun önerseniz 3 5 tane kasmadan oynayabilecegim ?

far cry3,battlefield 3,4,crysis 3,tomb raider 2013 bunlar seni bir süre idare eder.
    alternatif ac serisi.
  • Hocam zaten tüm oyunları oynayabilirsiniz.
  • HANİ sizinde daha önce oynadıgınız sevdiginiz tavsiye ettiginiz oyunlar varsa sölerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: glow122

HANİ sizinde daha önce oynadıgınız sevdiginiz tavsiye ettiginiz oyunlar varsa sölerseniz sevinirim

mario oyna eğlencelidir
  • delefia kullanıcısına yanıt
    Süper oyun mario yeah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.