Şimdi Ara

BİLGİSİ OLAN BİRİ YARDIMCI OLSUN LÜTFEEEEEEEEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. eşimle çamaşır kurutma makinesi almaya karar verdik ancak o bana bıraktı bu konuda pek bilgisi yok bende programlarına bakıyorum ama nette araştırırken enerji tüketimidir, yok şu parçası şöyledir gibi teknik terimlerinizi okudum bu forum karşıma çıktı ve bu konuda çok bilgisiz bir şekilde atılım yapmakta olduğumu farkettim.

şimdi sorularım şöyle; teknik özelliklerden bayan olarak fazla anlamıyorum(doğal olarak) bunu öyle fazla dallandırıp budaklandırmadan anlaşılabilcek şekilde biri anlatabilirmi?
    600 tl falan verebilicez şuanda kurutma makinesine (kredi kartı ile taksitli almayı düşünüyoruz) hangi makineyi tavsiye ediyorsunuz?
    mağazalardan daha uygun satan siteler var sizlerin bildiği önerdiği sitelerde görmüştüm forumla karşılaştığım gün güvenirliliği konusunda emin olduğunuz site önerirmisiniz eğer önerdiğiniz makine o sitede uygunsa!!!
    makinelerde çekme ve nemli kalması gibi şeylerden bahsedilmiş işte en korktuğum olay bu... çünkü bebeğimiz var ve eşyaları çekerse zaten ufacıklar giyilmez asla:(( nemlide kalmaması gerek kupkuru çıksın istiyorum bebeğimiz açısından...
    güvenilirliğine garanti verilcebilcek hatta tecrübe edilmiş makinelerden tavsiye edermisiniz lütfen

çamaşır odasında çamaşır makinesi kendi yerine ait yerde kurulu. kurutma makinesinide üzerinde bulunan mobilyanın üstüne monte ettirmeyi düşünüyoruz çamaşır makinesiyle alakası olmıcak yani aralarında ahşap olucak.böyle olurmu? servis bunu yaparmı? ücret alırmı?

çamaşır kurutma makineleri eğer çamaşır yıkama makinesinin üstüne monte ediliyorsa garantileri her ikisininde fes ediliyormuş. bunu herkes bilmiyormuş uyarılmıyormuş. servis herhangi bi sorunda gelirse ve üst üste görürse makineleri o anda söyleniyormuş artık çok geç oluyor yani bununda bilgisini vermek istedim.

YAZIYI UZUN GÖRÜP OKUMADAN GEÇMEYİN LÜTFEN... HER KELİMESİNİN CVBI ÇOK ÖNEMLİ BİLGİSİ OLAN BİRİ LÜTFEN YARDIMCI OLSUN...

• Şu an Siemens'in 7kg modeli kampanyada ve bayilerin önünden 540TL'ye satıldığını görüyorum. Taksitle de 600'ü pek geçmiyordur sanırım. Bu modelleri tavsiye ederim.

http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/çamaşır-kurutma-makineleri/kurutma-makinesi/WT44E301TR.html?source=browse
    http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/çamaşır-kurutma-makineleri/kurutma-makinesi/WT44E302TR.html?source=browse

• Dün HB'de tesadüf gördüm siemens 46E302 750 TL. Ayrıca world karta verdiği %10 puanı var. Yanılmıyorsam Candoğan üstadın önerdiği 44E302'nin 8 kg olan modeli olmalı.

http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-wt46e302-hava-yogunlastirilmali-kurutma-makinesi-bacasiz/productDetails.aspx?categoryid=153223&productid=mtsiewt46s511by

güle güle alır ve kullanırsınız umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihcet -- 8 Aralık 2010; 12:51:04 >

• nihcet bey bu makine iyiye benziyor. hepsiburada.com da alışveriş yaptığımız güvenli bir site bunu düşünebiliriz.

candoğanbey sizin önerdiğiniz makine 540 tlye nerde satılıyor? siemens e gitmiştik hafta sonu bu fiyata bir makine görmedik? sitesindede bu fiyata bir makine yok...

daha detaylı bilgi verebilirmisiniz sorularım ve önerdiğiniz bu makineler hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpicim

nihcet bey bu makine iyiye benziyor. hepsiburada.com da alışveriş yaptığımız güvenli bir site bunu düşünebiliriz.

candoğanbey sizin önerdiğiniz makine 540 tlye nerde satılıyor? siemens e gitmiştik hafta sonu bu fiyata bir makine görmedik? sitesindede bu fiyata bir makine yok...

daha detaylı bilgi verebilirmisiniz sorularım ve önerdiğiniz bu makineler hakkında?

Kadıköy'deki 2 bayide birden gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Orijinalden alıntı: alpicim

nihcet bey bu makine iyiye benziyor. hepsiburada.com da alışveriş yaptığımız güvenli bir site bunu düşünebiliriz.

Kadıköy'deki 2 bayide birden gördüm.

ben ankaradayım???
  • Ben de yeni gördüm. Siz herhangi bir bayiye birdaha sorun isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Candoğan üstad merhaba,
    benim de bir sorum olacaktı hem kurutma hem de diğer bazı beyaz eşyalarla alakalı
    bir kaç gündür forumda sizi okuyorum
    forumdaki yazılarınızı okuyunca bundan sonra beyaz eşya alacak tüm arkadaşlara sizi tavsiye etme kararı aldım
    Arkadaşlar epey soru soruyorlar ama ben de ev eşyalarımı yeniden alıyorum, müsaitseniz ben de bir soru sorayım,
    Yurtdışı görevden yeni döndük giderken evi dağıtmıştık tekrar kuruyoruz

camaşır, bulaşık makineleri ve fırın alacağız
    eşim fırın ve bulaşık makinesini gri renk istiyor
    bosch tan bayi nakit fiyatı aldım parantez içindekiler
    önceki tavsiyelerinize okuyarak bosch-siemens-profilo grubunda karar kıldım

ve her ne kadar fiyatları farklı olsa da tavsiyeleriniz doğrultusunda fiyat ayarlaması yapabilirim
    Bosch HGV 625250T (970 TL)veya HGV 74D350T Fırın
    Bosch SGS 45E18 TR (1050 TL) veya SMS 53M38 EU Bulaşık makinesi
    Siemens WM10S361TR, BOSCH WAE 20360 TR ( ~ 1150 TL) veya daha önce de bir çok tavsiyenizi gördüğüm Profilo BM6224 Çamaşır Makinası
    Kurutma makinesinde bosch ve profiloda çamaşır makinesi alana kurutma yüzde 50 ilanı gördüm, sadece 3 ve 1 yaşlarındaki çocuklarım için kullanmaı planlıyoruz, ne tavsiye edersiniz

bu ürünler nasıldır, fiyat farkı olmakla beraber tavsiyeleriniz ne yönde olur
    bazen fiyatı fazla olsa bile fiyat kalite dengesinde ucuz olan mantıklı olabiliyor

bir de hermetik kombi için ne tavsiye edersiniz
    montajsız ECA 11 lt 19.2kW 550 TL civarına bulunabiliyor

cevaplama imkanınız olursa çok memnun olurum
    şimdiden çok teşekkürler

• siemensten sorduğumuzda katologta almıştım, katologdaki indirimde olan ve en uygun olan kurutma makineside 999 tl. siemensin sitesindede bu fiyata bir makine görmedim. katalogtaki siemensin numarasını aradım bu fiyata makineleri yokmuş!!!!
  • kaledonya teşekkürler.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-7-kg-camasir-kurutma-makinesi-wt44e101-/ProductDetails.aspx?productId=mtsiewt44e101&categoryId=153223

http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-wt46e302-hava-yogunlastirilmali-kurutma-makinesi-bacasiz/productDetails.aspx?categoryid=153223&productid=mtsiewt46s511by

bu 2 model hoşumuza gitti. aralarındaki farklar neler bilgisi olan yazabilirmi?

birde makinenin kurulumu konusunda;çamaşır odasında çamaşır makinesi kendi yerine ait yerde kurulu. kurutma makinesinide üzerinde bulunan mobilyanın üstüne monte ettirmeyi düşünüyoruz çamaşır makinesiyle alakası olmıcak yani aralarında ahşap olucak.böyle olurmu? servis bunu yaparmı? ücret alırmı?

• candoğan62 cvp vermediniz o bahsettiğiniz makine hakkında?
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-wt46e302-hava-yogunlastirilmali-kurutma-makinesi-bacasiz/productDetails.aspx?categoryid=153223&productid=mtsiewt46s511by
    bu ürünü sipariş ettik. inşallah memnun kalırız.

buarada candoğan62 bana bi makine hakkında yarım yamalak , YANLIŞ ve eksik bilgi verdiniz. sonra öyle bir makine olmadığı ortaya çıktı.madem bir konuda bilginiz yok o zaman yanlış bilgide vermeseydiniz .biliyormuş gibi davranmaya gerek yok!!!!
    yanlış anlaşılma olduysa düzeltseydiniz yanlış oldu diye cvp vermeyip kaçmakla olmuyor bu işler ayıp bunca insan sizin bilgilerinize dayanarak evlerine makineler alıyorlar size güveniyorlar sonuçta.
    sizinde her konuda bilgili olmadığınızı anladık bundan sonra herkeste ona göre hareket etsin. candoğan62 nin her bildiğide doğru diye birşey yok güvenmeyin yani arkadaşlar.

ben günlerdir sizin yanlış verdiğiniz bilgi doğrultusunda araştırma yaptım artı size sitede sordum hiçbir msjıma cvp vermediniz kaçmak çözüm değilmiş demekki böylede yazarlar size hakettiğinizi. teşekkürü kabul ediyorsanız yanlışınızıda kabul etmeliydiniz.

• selamlar arkadaşlar
    Siemens 7 Kg. Çamaşır Kurutma Makinesi-WT44e101

bu modeli almayi düşünüyorum indirime girdiği için.

http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-7-kg-camasir-kurutma-makinesi-wt44e101-/ProductDetails.aspx?productId=mtsiewt44e101&categoryId=153223

peşinde 585 tl gibi rakam

bu tip ürünlerde hiç bir bilgim yok

Siemens WT46E302 Hava Yoğunlaştırılmalı Kurutma Makinesi (Bacasız)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-wt46e302-hava-yogunlastirilmali-kurutma-makinesi-bacasiz/ProductDetails.aspx?productId=mtsiewt46s511by&categoryId=153223#Yorumlar

burdaki dier modelde bacasiz demekde ne demek oluyor bu

bilgisi olan varsa acil yardımcı olursa sewinirim

hanım ewde isyanlarda ya al ya al deyip duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertuğ2045

selamlar arkadaşlar
    Siemens 7 Kg. Çamaşır Kurutma Makinesi-WT44e101

bu modeli almayi düşünüyorum indirime girdiği için.

peşinde 585 tl gibi rakam

bu tip ürünlerde hiç bir bilgim yok

Siemens WT46E302 Hava Yoğunlaştırılmalı Kurutma Makinesi (Bacasız)
    http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-wt46e302-hava-yogunlastirilmali-kurutma-makinesi-bacasiz/ProductDetails.aspx?productId=mtsiewt46s511by&categoryId=153223#Yorumlar

burdaki dier modelde bacasiz demekde ne demek oluyor bu

bilgisi olan varsa acil yardımcı olursa sewinirim

hanım ewde isyanlarda ya al ya al deyip duruyor.

Bacasiz makina aldigi havayi tekrar evin icine birakir bu havanin icinde ne ararsaniz vardir süzebildigini süzer kalanini bize hediye eder toz ve rutubet olarak .
    Bacali en cok tercih edilendir ( en ucuzudur)fazla teskilat gerektirmez yokturda, bir kalin hortum direk makinadan evin disina baglanir aldigi havayi isitip camasirlardan gectikten sonra evin disina üfürür.
    Bacasizi Genellikle apartman dairesinde oturanlar zorunluluktan alip kullanirlar, zahmetlidir azcik, biriken tozlari her seferinde temizlemek lazimdir ve biriken suyuda dökmek sarttir yaklasik 2/3 litre kadar. Kondensi hic sorma yikamada tazyikli su lazim tuttugu tozlar bir türlü gitmiyor en azindan bendeki Bosch öyle tozlar cikmiyor icinden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.