256 mb ram , 128 ekran kartı , intel pentium3 işlemci ,551 mhz dokunsalar ağlıcam beni biraz idare diyordu internete girmekte ama bu aralar tıkladığım10 dk da geliyor offff of
at bi format kur win98 ini tmm dır devam et yoluna...
Hiç değilse senin ekran kartın 128 mb, daha ne istiyosun. Benimkisi 64 mb :S
Benim ekran kartı 256 mb ama bozuk oyun açmıyo adam gibi.
Benimkide Intel Celeron 1.7 Ghz 512 mb Ram 256 mb Ekran kartı geforce fx5500 80 gb hard disk
quote:
Orjinalden alıntı: ArGentum#47
çok haklısın ama imkan varken onlar gibi mi yaşayalım.
@ArGentum#47 Onlar orada kötü durumda diye bizimde iyi olabilecegimiz halde kötü şartlarda yaşamamız bence çok saçma.Evet,çok anlamlı resimler ama dedigim gibi.Eger faydalı birisi olmak istiyorsan ve vicdan azabı çekiyorsan = Oruç tut
quote:
bunları kaydettim.bazen böle düşünemeyen arkadaşlar oluyor.hatta ben bile
quote:
Orjinalden alıntı: UgggU�
Tamam resimler çok güzel,doğru ve düşündürücü ama elimizde imkan varken kötü şeylerle yaşamayı ben çok gereksiz buluyorum.İlla ki kendinizi borçlu hissediyorsanız oruç tutun veya yardım kampanyalarına katılın.
vayy güzeldi !!!
quote:
Orjinalden alıntı: LastDestruction
quote:
Orjinalden alıntı: UgggU�
Tamam resimler çok güzel,doğru ve düşündürücü ama elimizde imkan varken kötü şeylerle yaşamayı ben çok gereksiz buluyorum.İlla ki kendinizi borçlu hissediyorsanız oruç tutun veya yardım kampanyalarına katılın.
biz kötü imkanlarla yaşayınca onların imkanları düzelseydi..
size kimse kötü şartlarda yaşayın demiyor ki. sadece elinizdekilerle yetinmeyi bilin ve halinize şükredin. ama imkanınız varsa tabi ki kimse size ne yapacağını söyleyemez. sonuçta sizin hayatınız. benim anlatmak istedğim yani dış dünyada böyle şeyler de var. biraz hatırlamak ve düşünmek. sadece bu...
quote:
size kimse kötü şartlarda yaşayın demiyor ki. sadece elinizdekilerle yetinmeyi bilin ve halinize şükredin. ama imkanınız varsa tabi ki kimse size ne yapacağını söyleyemez. sonuçta sizin hayatınız. benim anlatmak istedğim yani dış dünyada böyle şeyler de var. biraz hatırlamak ve düşünmek. sadece bu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme