Şimdi Ara

kemer nasil delinir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kemer Nasıl Delinir: Evde Basit ve Etkili Bir Kılavuz

Bir kemerinizi sıkıştırmanız gerektiğinde veya yeni bir deliğe ihtiyacınız olduğunda, evde kolaylıkla kendiniz delebilirsiniz. İşte adım adım bir kılavuz:

Gerekli Malzemeler:

• Kemer
    • Delici (kemer zımbası, keskin bir tornavida veya buz kıracağı)
    • Cetvel veya mezura
    • Kalem veya kurşun kalem

Adımlar:

1. Kemer nerede delinir: Kemeri takın ve deliğin nerede delinmesini istediğinizi belirleyin. Bu noktayı bir kalem veya kurşun kalemle işaretleyin. Alternatif olarak, kemer zımbası kullanıyorsanız, üzerinde önceden ayarlanmış delikler bulunur ve işaretlemeye gerek kalmaz.
    2. Deliği nasıl açarsınız: Deliciyi işaretlediğiniz noktaya yerleştirin ve sert bir şekilde bastırın. Deriye kolayca girene kadar çevirin veya bastırın. Evde kemere delik açmak için kemerden daha geniş bir delicinin kullanılması önerilir.
    3. Deliği genişletin: Deliği sadece deliciyle açtıysanız, kemerin deri kısmını genişletmeniz gerekir. Bunu, deliğin kenarlarını bir kürdan veya sivri bir nesneyle dikkatlice genişleterek yapabilirsiniz.

İpuçları:

• Terzi kemer deler mi: Çoğu terzi, bir ücret karşılığında kemerleri delme hizmeti sunar. Ancak, evde kendiniz yapmak oldukça kolay ve uygun maliyetlidir.
    • Evde kemer nasıl delinir: Bir kemer zımbası kullanmak, evde kemer delmenin en kolay yoludur. Ancak, keskin bir tornavida veya buz kıracağı da kullanabilirsiniz.
    • Dikkatli olun: Deri kaygandır ve deliciyi çok hızlı hareket ettirirseniz kayabilir. Bu nedenle, sabırlı ve dikkatli olun.

Kemerinizi delmek, birkaç dakika içinde yapabileceğiniz kolay bir işlemdir. Bu adımları izleyerek, kemerinize başarıyla yeni bir delik açabilir ve kıyafetlerinize tam olarak oturmasını sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tornavida
  • Çivi ile.

• Tornavida

• Ben kucuk matkap ucuyla deldim gecen hafta.

• Şiş bul onu ısıt %100 delecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıldız tornavida , çevire çevire

vida da kullanabilirsin , altına ekmek tahtası koyup

çekiç ve çivi ilede yapabilirsin , bodrum katta oturuyorsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havya ile.

• anasından dayağı yemezse , delmeyi başarabilir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehaxtor -- 13 Mayıs 2015; 9:50:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zicoss

Kemeri delmem gerekiyor nasil delicem

ayakkabıcıya git. kemer delmek için üzerinde çeşitli boylarda delme yeri olan pense benzeri özel bir alet oluyor adını hatırlayamıyorum şimdi onunla deliyorlar. burdaki diğer tuhaf fikirleri deneme. gayet düzgün bir delik elde edersin. ben daha çocukken öğrenmiştim bunu elişi dersi sayesinde bu kadar insan bu yaşa kadar nasıl öğrenememiş?
  • Giyim mağazası varsa yakınlarda bi oraya git en düzgün orda delerler

• Isıtarak delince zamanla delik genişliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.