Şimdi Ara

Far sokme takma araci etkiler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba w204 c180 aradimin farina bir islem uygulatacagim. Fari sokulecek takilacak bundan biraz korkuyorum. Satarken bir sorun cikarirmi? Experde belli olur mu. Far degisen olarak gozukur mu. Bilgili arkadaslar yardimci olursa memnun olurum. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Far Değişimi ve Araç Değer Kaybı

Far değişimi, aracın görünümünü ve güvenliğini etkileyebilen yaygın bir onarımdır. Ancak bazı durumlarda, far değişimi aracın değerini düşürebilir mi diye endişelenebilirsin. İşte far değişiminin araç değerini nasıl etkileyebileceğine dair önemli bilgiler:

Ekspertizde Far Değişimi Çıkar Mı?

Araç ekspertiz raporlarında, far değişimi genellikle belirtilir. Eksper, aracın geçmişindeki olası hasarları veya onarımları ortaya çıkarmak için farları inceler.

Araç Satarken Far Stop Ne Demek?

"Far stop" terimi, aracın farlarının değişmiş olduğunu veya onarılmış olduğunu gösterir. Bu bilgi, aracın satış fiyatına yansıtılabilir.

Far Değişimi Değer Kaybına Girer Mi?

Bazı durumlarda, far değişimi aracın değerinde küçük bir düşüşe neden olabilir. Ancak bu düşüş, değişimin nedenine ve kullanılan far türüne bağlı olarak değişebilir.

Kaskodan Far Değişimi Tramer'e İşler Mi?

Kaskodan far değişimi, genellikle Tramer kaydına işlenir. Bu, aracın geçmişindeki hasarları takip etmek için önemlidir.

Özetle:

Far değişimi, aracın değerini düşürebilir ancak bu durum değişimin nedenine ve kullanılan far türüne bağlıdır. Ekspertiz raporlarında far değişimi genellikle belirtilir ve bu bilgi aracın satış fiyatını etkileyebilir. Kaskodan far değişimi yaptırıldığında, bu durum Tramer kaydına işlenir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiç bir sorun olmaz.Ama için rahat edecekse fara yapılan işlemin resmini çekip alıcıya gösterirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • "Göğüsüstündeki aksesuar kapaklarını söktüm geri taktım. Hasar kaydı gibi düşünülür mü?"

Güzin ablaya gelen sorular gibi olmuş: "Geçen gün ata bindim, kızlığım bozulmuş mudur?"

Aracınızda hasar kaydı, sigortaya yansımış hasarlarla oluşur.

Aracın farı - tamponu bütünlüğü ile ilgili olan bir parçası değildir. Sökülüp takılır. Hiç problem olmaz. Kaza sonucu değişirse, aracın hasar kaydına girer. Ancak alıcıya yapılan kazanın fotoğrafı gösterilir. Değişen far veya tampondan kimse fiyatta indirim isteyemez. İsteyen itina ile kovulmalıdır. Anca şöyle olur, araç çok yenidir. 1 yaşında 10.000km'dedir. o zaman bir nebze değeri azaltabilir. Ancak 3-4 yaşında bir arabanın tamponu-farı değişti diye indirim isteyen adam kovulmalıdır.

Sizinki "değişim" de değil. Söküp takacaksınız. Hiçbir şey olmaz.

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Ahahah güldürerek bilgilendirdiniz teşekkürler. Ne adamlar gördüm bu arabanın tamponu boyalı alınmaz diyen insan ister istemez çekiniyor. Sağolun bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Njosnavelin

Ahahah güldürerek bilgilendirdiniz teşekkürler. Ne adamlar gördüm bu arabanın tamponu boyalı alınmaz diyen insan ister istemez çekiniyor. Sağolun bilgi için.
    Geçen gün experde bagaj kapağı vidalarında soyulma var diye alıcı - satıcı arasında kavga çıktı.

Bahaj kapağını tutan vidalarda boya soyulması varmış, adam neden söylemedin diye almaktan vazcaydı.

Farı sökülmüş - takılmış bir arabanın yanından dahi geçmem düşünebiliyor musun ? Far diyrum ya far.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kapi degisimi ya da boya?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.