Şimdi Ara

Araba boyun yastigi işe yariyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiat punto arabam var.Araba sürerken boynum tam arkaya yaslanmadigi icin bir süre sonra agrilar oluşmaya başladi.Sizce boyun yastigi ile süren ve rahat eden varmi? Boynumu arkama dayadigim vakit aynalarin görüşünden cikiyorum tekrar dogruldugumda düzeliyor.Bunun icin ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uzun yolda güzel bir şey kullanıyorum...
  • varmi hocam tavsiye ettigin birşey?

• Yorumları takipteyim, ben de merak ediyorum.
  • Ben evde yaptırdım kaliteli bir kadife kumaştan, dışarıda satılanlardan iki kat büyük yaptırdım ama yine de çok rahat olmuyor. Boynu arkaya doğru yaslamak gerekiyor ama o da rahat değil. Biraz daha kalınca olması lazım sanırım boyun kısmı ki rahat olsun. Biraz da boyundan aşağı kürek kemiklerini desteklemesi lazım sanırım.
    Hazır satılanlar benim için hiç kullanışlı olmuyor bu durumda.

• Bu arada bel desteği için de bir arkadaş hiç bir işe yaramaz demişti.

• Uzun yolda boyun yastıkları farkında olmadan uyumaya, dalmaya sebep olmaya meyilli hocam. Bence kullanılmaması gereken bir şey. Araç kullanırken boynunuzun ağrıması bundan ziyade oturuş pozisyonunuz ile ilgili olabilir mi? Mesela koltuğu fazla yatık yapıp yolu, kadranı ve aynaları görmek için kafanızı ileriye doğru uzatıyorsanız bu size baş ağrısı olarak dönebilir elbet. Bence oturuş pozisyonunuzda bir değişiklik yapmak size yeterli gelecektir. Dediğim gibi uzun yolda, yorgun olduğunuz zamanlarda yastık tehlikeli bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.