Şimdi Ara

Fiat stop lambalari patliyor.Neden olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 linea yol bilgisayarin stoplari kontrol edin...seklinde uyari cikiyor.O kadar broadway,clio vb. eski arac kullandim bu durumla karsilasmadim.Bu stop patlama hususu akuden,mars dinamosundan... kaynakli anormal bir durum mu ? Yoksa fiat grubuna ozgu kronik sorun mu ?

Internette ufak arastirma yaptigimda baskalarininda bu tur problemle karsilastiklarini gordum.Ozellikle punto,linea,palio ve albea kullanicilari yazmislar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alternatör kaynaklı olabilir
  • Akım kontrol yapılmalı yada akü amper yüksek ise yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

alternatör kaynaklı olabilir

2010 model aractada alternator sorunu garip,aldigimda cam silecek kontrol kolu su fiskirtma konumunda calismiyordu 50 tl ye tamir ettirdim.O kadar renault grubu arac kullandim,bu tur durup dururken ortaya cikan arizalarla ( kullanici kaynakli degil ) karsilasmadim.Renult tan fiat a gecis yaptim,galiba yanlis yaptim.

• hocam öyle deme
    sıfır aracını galeriden teslim alıp 2 gün sonra yıkamacıda boyasının döküldüğünü farkedenler var
  • Elektirk tesisatı veya sigorta kutusunda arıza olabilir en iyisi bir oto elektrikçiye gidin
  • Far veya park lambaları açıkken marşa basınca oluyo bence , özelliklede plaka aydınlatması patlıyo genelde...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aracım arada bir marş basmiyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dediğin araç kesin clio-4 tür

Boya,moya dökülmesi o kadar önemli değilde hareketli ve elektrikli parçalarda arıza çıktığında tamiri ve kullanımı bayağı baş ağrıtıyor.
  • Yolda ne zaman patlak farkı araç görsem ya Fiat ya da Çakma zenon takılmış araçlar oluyor.

• Ben de haftada bir stop lambasi keserdim; marsa basarken farlar kapali olsun ve frene basmayin..

• Merhaba,

Aracınızın herhangi bir yerinde kaçak olabilir buna bağlı olarak kısa devre sonucu ampul yanar. Bununla birlikte far tertibatında da kısa devre olabilir bunların hepsi kontrol edilmesi lazım. Aracınızın ampulü ard arda bir kaç sefer patlıyorsa sigorta kutunuzdan fara kadar kontrol edilmesi gerekir. Boya veya mekanik parça olsa telafi edilebilir ancak elektrik ihmale gelmez.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Merhaba,

Aracınızın herhangi bir yerinde kaçak olabilir buna bağlı olarak kısa devre sonucu ampul yanar. Bununla birlikte far tertibatında da kısa devre olabilir bunların hepsi kontrol edilmesi lazım. Aracınızın ampulü ard arda bir kaç sefer patlıyorsa sigorta kutunuzdan fara kadar kontrol edilmesi gerekir. Boya veya mekanik parça olsa telafi edilebilir ancak elektrik ihmale gelmez.

Saygilarimla.

hocam benim arabanın farları açıkken sinyal verdiğimde stoplar hafiften ışık azalması yapıyor
    acil bakım gerektiren birşey mi yoksa böyle devam edeyimmi
  • Bazı araçlarda lambalar sürekli patlıyor. Trafikte görüyorum çoğu yeni model araçlar anlam veremiyorum. Farlar açıkken marşa basmamaya ve stop etmemeye dikkat edin bakalım.

• Puntomu alalı 7 ay oldu 2 kez stop iki kezde plaka lambalığı patladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.