Bildirim
Lastiğe ve Arabanin boyasina yapışan zift nasil temizlenir?
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
1 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
wd 40 -
Bunun en iyi ilacı mazottur. Lastiği temizlerken her yerine bulaştırmadan silin. Yağlı bi yapısı olduğu için tutunma frenlemede sıkıntı yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nuri37781
wd 40
wd 40 boyaya zarar vermez mi hocam? -
Senin ilacın belli
quote:
Orijinalden alıntı: 9FiestaM6
quote:
Orijinalden alıntı: nuri37781
wd 40
wd 40 boyaya zarar vermez mi hocam?
o zaman aycicek yağı dökeriz.hocam sen iyi bilirsin bu işleri. -
ciddi bir soru sorduk gelen cevaplara bak. İşte forumun son hali ortada. -
Enteresan gelecek ama tereyağın zifti çözdüğünü okumuştum. Komik gelecek ama çok ciddiyim. Tereyağını zift dökülen bölümün üstüne koyup erimesini bekleyin diyordu yapan adam. Boyaya zarar verme olasılığı olmadığı için bence deneyebilirsiniz. Çok ciddiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: DrHolyday
Enteresan gelecek ama tereyağın zifti çözdüğünü okumuştum. Komik gelecek ama çok ciddiyim. Tereyağını zift dökülen bölümün üstüne koyup erimesini bekleyin diyordu yapan adam. Boyaya zarar verme olasılığı olmadığı için bence deneyebilirsiniz. Çok ciddiyim.
denemekten zarar gelmez hocam sağolun. -
Sizin için araştırdım az önce. Gaz yağı, mazot ve tereyağının çıkardığı yazıyor. En zararsızdan başlayıp deneyin bence. Kolay gelsin geçmiş olsun :)
Arkadaşım cevapların hepsi doğru. Zamanında bir paket margarin ile bütün arabayı temizlemişliğim var. Ayrıca gazyağı ve mazotda işe yarar
Mazot hocam kesin cozum
Mazot veya gazyağını süngerle serpin. Hemen bastırıp silmeyin ama...
Bende gazyağını duymuştum ama geçen sene arabayı yıkadıktan sonra bezle bastırarak sildim çıktı.Çok yorulmuştum ben siz gazyağını deneyin.
Gazyagi. Tecrubeyle sabit
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mazot, birebir tecrübeyle sahip hocam. Babamın arabasından zifti kendim temizledim boyaya falan bir zarar vermedi ama lastiğe ne olur bilmiyorum denemedim. -
En etkili çözüm gazyağı ama bulmak zor ve pahalı. Litresine 10 tl isteyen yerler var. -
Kesinlikle mazot. Güneşin altında cam sil kutusuna koyup ziftin üzerine sıkın. 10 dakika güneş altında kalsın. Sonra bezle silip yıkayın. %100 çözüm.
Benzin alırken rica edin pompacıya küçük su şişesinin içine biraz mazot doldursunlar,bezle yada üstübü ile silin. Geçen hafta başıma geldi. En iyi çözüm. Aracı yıkatmadan hemen önce işlemi yapın sonra yıkatın.
Gaz yagiyla ben temizliyim dedim bi kere kafam guzel oldu bayilicaltim nerdeyse :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yüksek hızda araba titremesi
- akü kutup başı sökerek arıza lambası söndürme
- 1.6 hdi motor
- xenon far yasak mı
- araç değer kaybı için aradılar
- opel rocks e
- fiat egea 2024 fiyat listesi
- en az yakan arabalar
- amarok 4x4 sıfır fiyatları
- hyundai tucson 2024 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X