Şimdi Ara

bılgıye ac olmak iimi kotu mu acaba:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam millet...ben yenı uye oldum ve sızden ıstedıım bıse var lutfen benı bu oyunlar hakkında bılgılendırın frp tarzı sevıorum ama fps..vs arkadaslar benı eger gerı bırakmazsınız bunun uzerıne yapacaım arastrmalarda yanınızda olmaya calısacaım bır mum baska bı mumu yakmakla ısıından bıse kaybetmez..yanlıs mıyım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scintilla13 -- 19 Haziran 2007; 16:03:31 >

• Öğrenmek istediklerini sorarsan yardımcı olmaya çalışırızFPS'nin tarzı "birincil görüş" yani gerçek görüş koşullarında oynuyormuş havası verir.En basit örnek Counter-Strike'tır.Genelde aksiyon ağırlıklıdır FPS oyunları ve birincil görüşü sayesinde insanı içine çeker, atmosferi sayesinde de bağımlılık yapabilirGerçek hayatta eline bir silah alıp terroristlerin arasına dalmak veya isteyipte yapamadığın birçok şeyi FPS oyunları sayesinde yapabilirsin
  • teşekkur ederım ılgın ıcın pekı rpg hakkında ne dıebılırsın?
  • RPG hakkında pek bilgim yok.O tarz oyunları pek anlamadığım yada oynayamadığım için merak etmedim, o yüzden pek oynamadım, oynayamadımFPS , Spor ve Yarış türü oyunlar daha çok ilgimi çekiyor
  • hmm sağol gardeşim:)uruchi oynadın mı hiç yada frp masa ustu oyunları hakkında bılgın var mı??
  • Şu sıralar FPS dışında spor ve yarış oyunları haricinde ilgilendiğim oyun türü yokAma bilgisi olan arkadaşlar mutlaka vardır burada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.