Oyun bu ekranda kalıyor. Ne kadar beklesemde açılmadı. Bu ekrandayken de oyunu kapatamıyorum sadece görev yöneticisi ile kapanıyor. Dün böyle birşey yoktu bu gece güncelleme geldi ve geceden beri böyle. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bs12 -- 26 Haziran 2024; 11:3:12 > |
Valorant yükleme ekranında kalıyor.
-
-
Aynı sorun bugün bende de meydana geldi. O ekran da kalıyor. Çözümünü bulamadım. Format attı yine de düzelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balzamiko -- 26 Haziran 2024; 15:3:57 > -
hocam aynı sorun bende oldu yanıtı bulunca paylaşabilme şansınız var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcxzcxz -- 26 Haziran 2024; 20:32:33 > -
beyler ticket atıyorum valoranta cevap alınca yazarım
-
nvidia ekran kartlarına güncelleme gelmiş (driver) onu yükleyip aktarıcam
-
hocam yarın bakım var belki bakımda bakarlar ama yinede çözebilirsen atarsan sevinirim ben silip tekrar indirdim fakat olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcxzcxz -- 26 Haziran 2024; 22:56:9 > -
hocam aynı sorun bende de var tüm çözümleri denedim olmadı sizde düzeldi mi ve çözümü bulan gönderebilir mi teşekkürler.
-
sorun intel işlemcilerde oluyormuş driver güncellemeniz yeterli
-
intel sürücülerini güncelledim sorun düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autarch -- 27 Haziran 2024; 18:2:5 > -
Nereden güncellediğini öğrenebilirmiyim
-
hocam nereden güncellendiğini söyleyebilir misiniz?
-
işlemci modelini Google'a yazıp, Intel'in kendi sitesine girip, oradan da Downloads sekmesine gelelim. Son olarak da oradaki sürücülerden en güncel olan sürümü indirip kuralım.
-
hocam adamsınız
-
Hocam sağ olun adamsınız teşekkür ediyorum oldu.
-
Hocam ben de sürücü güncellemeye çalıştım ancak güncelleyici program zaten en güncel sürüm yüklü diyor ve bir şey indirmiyor. sizce sorun nerede? işlemcim i7 7700
-
ben iki gün önce valorantta bir sıkıntı yoktu bugün giriş ekranında kaldı yanıt vermiyor dedi işlemci i7 12650 2.30 ghz
-
aynı sorun bendede var şuan işlemcimi güncelliyorum olursa bilgi vericem tekrardan
(ARKADAŞLAR EKRAN KARTI+ İŞLEMCİNİZİ GÜNCELLEDİKTEN SONRA SORUN ÇÖZÜLÜYOR)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r4tws112 -- 27 Temmuz 2024; 4:25:35 > -
Benim excalibur g870 var ekran kartı gibi birşey güncelledikden sonra oldu dediklerinizi deniyecegim tekrar yazarım. Not(işlemci ve ekran kartı gibi sürücü güncellemelerini yaptıktan sonra düzeliyor hocam)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalayy7 -- 28 Temmuz 2024; 2:11:27 > -
kk nvdia ekran kartıma güncelleme geldi game ready diye onu yaptım yüklesem valorant ı düzelirmi
Benzer içerikler
- valorant giriş ekranında kalıyor
- pubg mobile bluetooth kulaklık mikrofon sorunu
- internet kafede arkadaşlarla oynanacak oyunlar
- battlefield 2042 hikaye modu var mı
- cs go sistem gereksinimleri
- cs2 kan silme kodu
- cs2 wallhack kodu
- battlefield 1 çanakkale
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X