Şimdi Ara

Valorant yükleme ekranında kalıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
9.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun bu ekranda kalıyor. Ne kadar beklesemde açılmadı. Bu ekrandayken de oyunu kapatamıyorum sadece görev yöneticisi ile kapanıyor. Dün böyle birşey yoktu bu gece güncelleme geldi ve geceden beri böyle.

Valorant yükleme ekranında kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bs12 -- 26 Haziran 2024; 11:3:12 >

• Aynı sorun bugün bende de meydana geldi. O ekran da kalıyor. Çözümünü bulamadım. Format attı yine de düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balzamiko -- 26 Haziran 2024; 15:3:57 >
  • hocam aynı sorun bende oldu yanıtı bulunca paylaşabilme şansınız var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcxzcxz -- 26 Haziran 2024; 20:32:33 >
  • beyler ticket atıyorum valoranta cevap alınca yazarım

• nvidia ekran kartlarına güncelleme gelmiş (driver) onu yükleyip aktarıcam

• hocam yarın bakım var belki bakımda bakarlar ama yinede çözebilirsen atarsan sevinirim ben silip tekrar indirdim fakat olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcxzcxz -- 26 Haziran 2024; 22:56:9 >
  • hocam aynı sorun bende de var tüm çözümleri denedim olmadı sizde düzeldi mi ve çözümü bulan gönderebilir mi teşekkürler.

• sorun intel işlemcilerde oluyormuş driver güncellemeniz yeterli

• intel sürücülerini güncelledim sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autarch -- 27 Haziran 2024; 18:2:5 >
  • griffithbabapuro G kullanıcısına yanıt

Nereden güncellediğini öğrenebilirmiyim

hocam nereden güncellendiğini söyleyebilir misiniz?

•  işlemci modelini Google'a yazıp, Intel'in kendi sitesine girip, oradan da Downloads sekmesine gelelim. Son olarak da oradaki sürücülerden en güncel olan sürümü indirip kuralım.

hocam adamsınız

• Hocam sağ olun adamsınız teşekkür ediyorum oldu.

• Hocam ben de sürücü güncellemeye çalıştım ancak güncelleyici program zaten en güncel sürüm yüklü diyor ve bir şey indirmiyor. sizce sorun nerede? işlemcim i7 7700

• ben iki gün önce valorantta bir sıkıntı yoktu bugün giriş ekranında kaldı yanıt vermiyor dedi işlemci i7 12650 2.30 ghz

• aynı sorun bendede var şuan işlemcimi güncelliyorum olursa bilgi vericem tekrardan

(ARKADAŞLAR EKRAN KARTI+ İŞLEMCİNİZİ GÜNCELLEDİKTEN SONRA SORUN ÇÖZÜLÜYOR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r4tws112 -- 27 Temmuz 2024; 4:25:35 >
  • r4tws112 R kullanıcısına yanıt

Benim excalibur g870 var ekran kartı gibi birşey güncelledikden sonra oldu dediklerinizi deniyecegim tekrar yazarım. Not(işlemci ve ekran kartı gibi sürücü güncellemelerini yaptıktan sonra düzeliyor hocam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atalayy7 -- 28 Temmuz 2024; 2:11:27 >
  • kk nvdia ekran kartıma güncelleme geldi game ready diye onu yaptım yüklesem valorant ı düzelirmi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.