Şimdi Ara

Windows Başlatılıyor ekranında çok bekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sorunum başlıkta da belirttiğim gibi Windows Başlatılıyor ekranında bilgisayarın fazla beklemesi.

Aslında Windows 8 kullanıcısıydım, lakin Oracle DB'de sıkıntı çıktı Windows 8'de. O sebeple tekrar Windows 7'ye dönmek zorunda kaldım ancak şimdi de bu çıktı başıma.

Sistemim:

AMD FX 8120
    ASUS M5A97 EVO R2.0
    GSKILL RIPJAWS 2*4GB 1600MHZ
    OCZ AGILITY 3 120 GB SSD

Donanımsal bir sıkıntı olsa Windows8'de yavaş açılırdı ama yaklaşık 8-9 saniyede açılıyordu Windows 8. Windows 7'ye temiz kurulum yaptıktan sonra neredeyse 55-60 saniye sürüyor açılışı ve bu sürenin büyük kısmı Windows Başlatılıyor ekranında geçiyor. Sonraki ekranda hemen hiç beklemiyor zaten, anında geçiyor.

Acaba anakartla alakalı bir şey mi var diye düşünüyorum. Bu anakart Windows 8 uyumlu diyerek çıktı piyasaya. Geçtiğimiz gün bir tanıdığım laptopunu getirdi bana. Windows 7 yüklü, o Windows Başlatılıyor ekranında 3-4 saniye bekledi anca. Ki bilgisayarda HDD var onun. Benim SSD'li masaüstü bilgisayarım 40 saniye bekliyor o ekranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukcoskun -- 6 Aralık 2012; 10:13:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.