Bildirim
Biligisayarıma Hangi Ram Uyar?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarin notebook galiba sen ram alsanda takmasi sıkıntı olcaktir. Bilgisayarci veya vatana git orda sana yardimci olurlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lolobaby
Bilgisayarin notebook galiba sen ram alsanda takmasi sıkıntı olcaktir. Bilgisayarci veya vatana git orda sana yardimci olurlar
RAM'in Takmasında Ne Sorun Olacak Ki.Arkadaki Kapağı Söküp Diğer RAM'i Takılacak.Bilgisayar Sökümünden Anlarım Zaten. -
Eğer cihazin kapasitesinin üstünde ve yanlis model ram takarsan bilgisayarada problemler olabilir. Yetkililer daha iyi bilir.zira bilgisayarin anakartinin yeterli bilgisi verilmemiş
quote:
Orijinalden alıntı: lolobaby
Eğer cihazin kapasitesinin üstünde ve yanlis model ram takarsan bilgisayarada problemler olabilir. Yetkililer daha iyi bilir.zira bilgisayarin anakartinin yeterli bilgisi verilmemiş
O Yeteri Kadar Verilememiş Bilgileri Söyler Misiniz?Ben Size Bilgilerin Hepsini Atarım... Ben Kısaca Yazdım. -
Max. Ram kapasitesi ddr1 2 3 4 bu türlerden hangisini kullaniyor. Birde kaç mhz ram hizi kaldirabiliyor. Bunlari yazarsan yardimci oluruz ama bilmiyorsan bilgisayarci daha iyi bilir diye seni oraya yönlendiriyorum
-
Hocam, üzerinde 4GB DDR3 1066 MHZ var ram. 2x2 sanırım. Tek modül 4 gb 1066 mhz ram alabilirsin. sen kaç GB istiyorsun 8 mi? Sanırım p45 chipset anakartın ddr3 1333 de takılabilir.
http://www.hepsiburada.com/hi-level-4gb-1066mhz-ddr3-notebook-ram-hlv-sopc8500d3-4g-p-BD130330 -
quote:
Orijinalden alıntı: terapi_triyaki
Hocam, üzerinde 4GB DDR3 1066 MHZ var ram. 2x2 sanırım. Tek modül 4 gb 1066 mhz ram alabilirsin. sen kaç GB istiyorsun 8 mi? Sanırım p45 chipset anakartın ddr3 1333 de takılabilir.
http://www.hepsiburada.com/hi-level-4gb-1066mhz-ddr3-notebook-ram-hlv-sopc8500d3-4g-p-BD130330
Hocam Çok Sağolun... Bi Sorum Daha Olacak.Peki Benim Anakartım Kaç GB Ram Destekler? Sanırsam 8 GB.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpudaka -- 5 Eylül 2016; 17:22:00 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alpudaka
quote:
Orijinalden alıntı: terapi_triyaki
http://www.hepsiburada.com/hi-level-4gb-1066mhz-ddr3-notebook-ram-hlv-sopc8500d3-4g-p-BD130330
Hocam Çok Sağolun... Bi Sorum Daha Olacak.Peki Benim Anakartım Kaç GB Ram Destekler? Sanırsam 8 GB.
Hocam bunla ilgili net bir bilgim yok anakartınızın tam modeli gerekli ürünün markası ve modelinden internetten araştırabilirsiniz.
Tahminim max 8 ya da 16 olur
-
8 gb 1333 ram destekliyor dostum 4x2 ok kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: omarom
8 gb 1333 ram destekliyor dostum 4x2 ok kolay gelsin
Herkes 1066 dedi ama siz 1333 dediniz.Kafam Karıştı Şimdi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben baktım celeron deyilmi leptap senin
Hocam cpu z de göründüğü üzere 1333 MHz RAM takılabilir max 4 GB da olabilir ama sanmıyorum 8 GB olur çünkü leptabında 2 ram modülü var 4x2 takarsan 8 GB 1333 MHz ram koyabilirsin 4 GB max bellek desteğini en eski anakartlarda veriyor bu anakart ddr3 max 8 GB her modüle 4 GB takabilirsin ssd disk yoksa leptapta o farkı da anlaman güç zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarom -- 18 Eylül 2016; 13:45:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X