Şimdi Ara

Eski Ramı çıkartıp Yeni ram taksam format atmak gerekir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdi eski ramimi çıkarıp yeni bir ram takmak istiyorum İLave etmek istemiyorum çünkü bnm ramim ddr2 bn ddr3 alcam(anakart her ikisinide desteklemekte)bunun için eski ramı çıkartacağımdan dolayı ve yeni ram takacağımdan bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra bilgisayara format atmak gerekirmi lütfen acil yardım!!!!

• Format atmanıza gerek yok, yeni ramleri taktığınızda biostan gerekli ayarlarını yapar kullanırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Format atmanıza gerek yok, yeni ramleri taktığınızda biostan gerekli ayarlarını yapar kullanırsınız.
    1)Nasıl Ram ayarı yapılır?
    2)Yapılazsa Ne Olur?
  • İlla bios ayarı yapacaksanız diye bir şart yok. Eğer bilgisayar açılmaz ya da 1600 mhz ram 1333 mhz gözükürse onu ayarlamak için ayar yaparsınız. Ayar anakart bios menüsüne göre değişir, ezbeden bir şeyler söylemek zor olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderYapici

İlla bios ayarı yapacaksanız diye bir şart yok. Eğer bilgisayar açılmaz ya da 1600 mhz ram 1333 mhz gözükürse onu ayarlamak için ayar yaparsınız. Ayar anakart bios menüsüne göre değişir, ezbeden bir şeyler söylemek zor olsa gerek.
    tak dene, çalışırsa kullan... format şart değil, ayar da şart değildir muhtemelen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

tak dene, çalışırsa kullan... format şart değil, ayar da şart değildir muhtemelen...

Alıntıları Göster
    ramların formatla bir alakası yok takıp kullana bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ümmü20

ramların formatla bir alakası yok takıp kullana bilirsin

Alıntıları Göster
    biosta ram ayarları nereden yapılyır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • overclock la ilgili menude var dram ayarları
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcinbil

Çıkardığınız ram ve taktığınız ram in bilgilerini buraya yazarsanız bios ayarına gerek olup olmadığı konusunda yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Çıkardığınız ram ve taktığınız ram in bilgilerini buraya yazarsanız bios ayarına gerek olup olmadığı konusunda yardımcı olabiliriz.

Alıntıları Göster
    667 1333
  • quote:

667 1333

Alıntıları Göster
    daha takmadım ama kingston hyperx ddr3 1333 mhz ram takmayı planlıyorum bnm ramım corsair xms2 ddr2..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito 123

daha takmadım ama kingston hyperx ddr3 1333 mhz ram takmayı planlıyorum bnm ramım corsair xms2 ddr2..

sence o ram calısırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

quote:

sence o ram calısırmı

Alıntıları Göster
    Ewt siz anakartım desteklemiyor sanıyorsunuz ama desteklemekte:gigabyte ep35c-ds3r

• quote:

Ewt siz anakartım desteklemiyor sanıyorsunuz ama desteklemekte:gigabyte ep35c-ds3r

Alıntıları Göster
    anakartın 4 gb ye kadar ddr3 desteklıyor suankı ramınde 3-4 gb cıvarı ıse sana hıcbır getırısı olmayacak sadece cebın hafıfleyecek
  • 4gb ddr3 alirsan ddr2 yi sokmen grekir. ayrica format atmana gerek yok :))
  • quote:

anakartın 4 gb ye kadar ddr3 desteklıyor suankı ramınde 3-4 gb cıvarı ıse sana hıcbır getırısı olmayacak sadece cebın hafıfleyecek

En güzel cevap olmuş:)
  • quote:

En aciklayicisi bu olmus
  • quote:

bence de sadece cebin hafifleyecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas698

quote:

bence de sadece cebin hafifleyecek...

Alıntıları Göster
    2 gb ramim faydası olacak bence ama yine sizin yorumlarınız önemli

• quote:

2 gb ramim faydası olacak bence ama yine sizin yorumlarınız önemli

Alıntıları Göster
    zaten anakartınız 775 serisi... mito 123 arkadasında dediği gbi ise raminizin eski değerler farkını bile hissetmeyeceksiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.