< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilim dünyasında ilginç gelişme: Sivrisinekler aşı dağıtım aracı olarak kullanılabilir (2. sayfa)
-
-
Bilgilendirme için teşekkürler, ama zaten biz bunları biliyoruz. Bunlar senin biad, yani sorgulamadan inandığın şeyler.
İsteyen istediğine inanır deyip, niye başka inanca sahip olanlara asalak demeye çalıştın peki? Bu ne çelişki?
Cevap verdiğin kişi de zaten siyasal islamcılardan söz ediyor, islamdan değil. Siyasal islamcılar denilen güruhun yetim hakkı yediğini, rant, hırsızlık, tecavüz, adam kayırma... vs her türlü pisliği işlediğini bilmiyor musun, yoksa haberin mi yok?
Bu kadar hopladığına göre, senin de derdin islam değil, onlardan birisin. Söyle de bilelim...
-
Kimbilir kullanıldı da şimdi de yolunu yapıyorlar. İlaç sektörü para için herşeyi yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aa sinek, gel sok sok diye yanlış sineğe sokulmasın millet sonra 😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müslümanlıktan anladığınız nedir? Siyaset yapınca siyasal islamcı, yapmazsa koyun mu?
İslamcı nasıl bir kelime islam satılan bişi mi? Simit satana simitci deriz de....
Siyasi görüşümden sanane diyecem ama söyleyim genede. Hiçbir parti ile gönül bağım yok. Ama kısaca anti chp veya anti pkk partileri benim siyasi görüşüm olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faniseyler -- 26 Kasım 2024; 10:29:7 > -
Yazmıyım diyorum ama yine tutamadım kendimi.
Kendin ile çelişiyorsun farkında değilsin. Sinek mükemmel diyorsun ama sineği de yaratanın Allahü teala olduğunu unutmuşsun. İnsanda gereksiz dediğin şeyler Tıb ilerledikçe aaa bu işe yarıyormuş denecek daha ne işe yarıdığını bile anlamaktan aciziz işte. Ha daha iyi bir insan yaratırım ben dersen buyur yarat hadi.
Cep telefonu ne alaka ama fazla bir parça değil onda da eksik bir özellik bir donanım oluyorki yenisi daha gelişmişi çıkıyor. Birşeyin olmadığı kanıtlanmaz, olduğu kanıtlanabilir. O yüzden uzaylılara inanıyorsan kanıtla göster bizde inanalım:)
Boynumuzdan binlerce sinir geçiyor ve bu sinirler üzerinde hiçbir kontrolümüz yok. Bu sinirlerin bir tanesinin çalışmaması demek felç veya ölüm demek. Şimdi sen bunların tesadüf üzere olduğunu mu söylüyorsun.
Mealler konusunda Tıb bilimine inandığın için bir örnek vereyim. Tıb kitaplarının türkçeleri var. Ama biz onları okumak yerine hasta olduğumuz zaman doktora gideriz. Bir Müslümana yapılabilecek en büyük kötülük al Meali dinini öğren demektir.
Meal okumanın zararı, faydasından çok fazladır. Hattâ faydası zararının yanında solda sıfırdır. Merhum Nasreddin Hoca, (Bir damla bal için, bir çeki odun yenmez) diyor. Bir damla bal için, bir çeki odun yiyen ölmez, ama meal okuyup yanlış hüküm çıkaran imanını kaybedebilir. Tevbe etmezse, sonsuz Cehennemde kalır. Sonsuzun yanında milyonların, milyarın kıymeti olmaz.
Kur’an-ı kerimi anlamak, murad-ı ilahiyi anlamak demektir. Günümüzdeki meal anlayışı ise, yazarın, âyet-i kerimeden kendi anladığını bildirmesi demektir. Yani mealle, murad-ı ilahi öğrenilmiş olmaz, aksine o meali yazanın düşüncelerine esir olmuş oluruz. Kur’an mealini yazan yanlış yazmışsa, yazan da, okuyup kabul eden de küfre düşer. Kur'an-ı kerimi yanlış anlamak veya şüphe etmek imanı giderir. Mektubat-ı Rabbânî’deki hadis-i şerifte, (Kur'anı kendi görüşüne göre tefsir eden kâfir olur) buyuruldu. (Deylemî)
İşte bundan dolayı, Hazret-i Ebu Bekir Sıddık, peygamberlerden sonra insanların en üstünü olmasına rağmen, (Kur'an-ı kerimi kendi görüşümle tefsir edersem, beni hangi yer taşır, hangi gök gölgeler?) buyurmuştur. (Şir’a)
-
Müslümanlıktan bir şey anlamıyoruz. Hristiyanlktan da bir şey anlamıyoruz. Herkesin kendi içindeki inanç kendinedir.
İnançlı görünüp, inananları oy toplamak için kullanıp, sonra her türlü hırsızlık, yolsuzluk, tecavüz, iftira, rant yapanlara siyasal islamcı denir. Bu kişiler, müslüman görünüp, insanları kandırarak veya satın alarak oy devşirdiği için de islamcı denir. Aynı simitçi gibi. Ya da Türk halkına Türkiyeli diye yakıştırma yapıldığı gibi....
İnancın ya da siyasi görüşün kimseyi, en azından beni ilgilendirmiyor. Aynı hareketi senden de bekliyoruz. İnancımız ya da siyasi görüşümüz kimseyi ilgilendirmez. İslama inanmayanlara (ki yazılanlarda bir hakaret yok) asalak diyemezsin. Bunu söylüyoruz.
Ha, zaten Türk halkının günümüzdeki durumuna bakarsak, asalağın kim olduğu da meydanda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkman -- 27 Kasım 2024; 0:42:10 > -
Hadi hayırlısı bakalım ya mikrop yayan canlı nasıl olacak acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X