Şimdi Ara

Bilim insanları Nokia Lumia 1020'yi dijital mikroskop olarak kullanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: ardaq

o zaman iphone'la atom parçalarsın.

Sen veya bir başkası fark etmez 4000TL'lik telefonlarınız'la şu kalitede fotoğraflar çekin madem öyle, Anca boş laf ve övgü icraat Koskocaman sıfır

Fotoğraflar bana aittir Başlıkta belirtilen Lumia 1020 ile çektim.
    Bilim insanları Nokia Lumia 1020'yi dijital mikroskop olarak kullanıyorBilim insanları Nokia Lumia 1020'yi dijital mikroskop olarak kullanıyorBilim insanları Nokia Lumia 1020'yi dijital mikroskop olarak kullanıyor

Abi, bu telefonsa bizdeki neymiş ya. Alasım geldi yemin ediyorum.

• Dh ailesi olarak bizde bir referandum yapıp şu saçma yorumları yapan arkadaşları aileden dışlasak olmaz mı?

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Wifi direct nedir biliriz bizde. Usb otg hafiza karti bluetooth ne ararsan var. Müteahhit malzemeden çalmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Wifi direct nedir biliriz bizde. Usb otg hafiza karti bluetooth ne ararsan var. Müteahhit malzemeden çalmıyor.

Biz incik boncukla uğraşmıyoruz ama bir tıkla cihazımızımıza kablo bağlı gibi çotur çotur erişiyoruz.
    Dur bir dakika telefonda bir uyarı çıktı benim oğlan tabletine bir oyun indirmek istiyormuş izin istiyor. İzin versem mi? Neyse annesi kendi telefonundan izin versin
    Sen bişey indirmeye çalışırken babanın telefonuna izin uyarısı çıkıyor mu ?

• HighTechLife kullanıcısına yanıt
    Süper cevap. Keyifle okudum.
    Üstelik alttaki cihazı dock'a taktığınızda sırf o konnektör cihazı ayakta sabit tutacak kadar sağlamdır. Sokup çıkardıkça da yalama olmaz taş gibidir.
  • Ben n95 ve lumia 1020 kadar zamanının ilerisinde telefon görmedim . Ikisi de çok iyiydi ama pahalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

quote:

Sen önce itunes'a karşı bağımsızlık mücadelesini kazan

HAHAHHA bu güzeldi :)
    Tesbihi tesbih yapan boncuktur. Bir sürü boncuk nasıl bir araya gelince tesbih oluyorsa telefonuda bir sürü özelliği bir araya gelince akıllı yapar. Ios kısıtlı olduğu surece iphone sadece yarım akıllı telefon olacak.

Sen hiç bir bilgisayarı şurası kısıtlı deyince yadırgamadın mı ?

Android var olduğu surece bilgisayar sistemlerine en yakin mobil cihazlarin kalbi olmaya devam edecek.

Sana kısıtlı ios'unla mutluluklar dilerim. Hergün pilava devam

Ha unutmadan...

Bilim insanları Nokia Lumia 1020'yi dijital mikroskop olarak kullanıyor

• 400-700 lira arası fiyatları değişiyor aslında alınabilir.
  • 808 ve 1020 ölmeyecek iki efsane. 808'im var hala kamerası için kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tahoe_930

930'u alırken de aklımda vardı hep bu cihaz..Aslında sırf kamerası için bi tane alıp saklamak lazım..

S4 Plus işlemcisi yüzünden kaybetti bu güzelim cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighTechLife

biri kaliteli ve sağlam bir ürün(olması gereken ve savu ulması gereken) fiyatı bence de pahalı olsa bile, çöp bi ürüne para verip sorunlarla boğuşmaktan daha mantıklı ve fiyatını dandik markanın(soni) ürünlerine göre daha fazla hak ediyor.

öbürü ise plastik dandik çöp soni z2(hani şu su geçirmez diye satılıp geçiren, ekranı sararan, kamerası ısınıp kapatan dandik çöp) ki bu ürünün bu dandiklikle su geçirmemesi şaşırtıcı olur. öyleki yeşil renkte boardı bile görünüyor. micro usb portun etrafı alabildiğine boşluk ve portun tüm yükü lehimlere biniyo, sadece lehimle sabitlenmiş.

şimdi bi firma düşünün bu çöpü su geçirmez diye satmaya cesaret edebilecek kadar insanları enayi sanıyor ve bu kadar gemi azıya almış. bu kadar paragöz

birde diğer kaliteli firmayı düşünün, su geçirmez olmayan bi ürününde bile kaliteli iş yapan, malzemeden çalmayan, tam yalıtım yapan, kasada boşluk bırakmayan, konnektörü kasaya sadece lehimle değil. ayrıca 2 yanından vida ile sabitleyen kaliteli bir firma(bu kaliteyi huawei p9 dada görürsünüz)

anlayanlara kalite farkı ortada

Yanlis anlamayin ben de sony i cok elestiririm htc 10 kullanicisiyim ancak neredeyse her haberde ve konuda sony e nefret kusmanizi anlayamadim. Bir markayi sevmeyebilirsiniz anlarim ancak dandik dediginiz sony film sektorunden sinema sektorune, muzik endustrisinden fotografciliga daha sayamadigim bir cok alanda devrim yaratmis ve hala lider bir firma. Elestirilerinize hak veriyorum ama sadece mobil sektor icin. Diger konularda markalarin sony e yetisebilmesi icin kirk firin ekmek yemesi lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

930'u alırken de aklımda vardı hep bu cihaz..Aslında sırf kamerası için bi tane alıp saklamak lazım..

Aynen öyle oldu hocam..W10 bile alamadı..Oysa ki şu cihazla 4k video kaydedebilmek harika olurdu..

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    iosâ göre hiçbir özellik sunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Sen veya bir başkası fark etmez 4000TL'lik telefonlarınız'la şu kalitede fotoğraflar çekin madem öyle, Anca boş laf ve övgü icraat Koskocaman sıfır

Fotoğraflar bana aittir Başlıkta belirtilen Lumia 1020 ile çektim.
    Bilim insanları Nokia Lumia 1020'yi dijital mikroskop olarak kullanıyorBilim insanları Nokia Lumia 1020'yi dijital mikroskop olarak kullanıyorBilim insanları Nokia Lumia 1020'yi dijital mikroskop olarak kullanıyor

Abi, bu telefonsa bizdeki neymiş ya. Alasım geldi yemin ediyorum.

İşte sizdeki normal kameralı telefon, Bizdeki ise gerçek Kameralı telefon diyelim

Ah be Ms şu telefona hiç bir destek vermedin'ya helal olsun gerçekten

• HighTechLife kullanıcısına yanıt
    G*t cebinde yamulan İphone 6 ları daha unutmadık henüz, hani bir marka eleştirilir eyvallah da bu resmen çamur atmak olmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

808 ve 1020 ölmeyecek iki efsane. 808'im var hala kamerası için kullanıyorum.

Bende de var satacaktım vazgeçtim dursun kenarda. Bildiğin foto mak. niyetine kullanıyorum. Elimde Nikon D3100 de var. Nikon ne çekiyorsa 808 de aynısını çekiyor valla. Ev ortamında tabi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Aynen öyle oldu hocam..W10 bile alamadı..Oysa ki şu cihazla 4k video kaydedebilmek harika olurdu..

4 çekidekli işlemci desteği bile sonradan gelince böyle oldu işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim insanları Nokia Lumia 1020'yi dijital mikroskop olarak kullanıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.