Bildirim
Bilim insanları Nokia Lumia 1020'yi dijital mikroskop olarak kullanıyor (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Dh ailesi olarak bizde bir referandum yapıp şu saçma yorumları yapan arkadaşları aileden dışlasak olmaz mı?
-
Wifi direct nedir biliriz bizde. Usb otg hafiza karti bluetooth ne ararsan var. Müteahhit malzemeden çalmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouse
Wifi direct nedir biliriz bizde. Usb otg hafiza karti bluetooth ne ararsan var. Müteahhit malzemeden çalmıyor.
Biz incik boncukla uğraşmıyoruz ama bir tıkla cihazımızımıza kablo bağlı gibi çotur çotur erişiyoruz.
Dur bir dakika telefonda bir uyarı çıktı benim oğlan tabletine bir oyun indirmek istiyormuş izin istiyor. İzin versem mi? Neyse annesi kendi telefonundan izin versin
Sen bişey indirmeye çalışırken babanın telefonuna izin uyarısı çıkıyor mu ?
-
Süper cevap. Keyifle okudum.
Üstelik alttaki cihazı dock'a taktığınızda sırf o konnektör cihazı ayakta sabit tutacak kadar sağlamdır. Sokup çıkardıkça da yalama olmaz taş gibidir. -
Ben n95 ve lumia 1020 kadar zamanının ilerisinde telefon görmedim . Ikisi de çok iyiydi ama pahalıydı
-
quote:
Orijinalden alıntı: dr20mouse
quote:
Orijinalden alıntı: ardaq
o zaman iphone'la atom parçalarsın.
Sen önce itunes'a karşı bağımsızlık mücadelesini kazan
HAHAHHA bu güzeldi :) -
Tesbihi tesbih yapan boncuktur. Bir sürü boncuk nasıl bir araya gelince tesbih oluyorsa telefonuda bir sürü özelliği bir araya gelince akıllı yapar. Ios kısıtlı olduğu surece iphone sadece yarım akıllı telefon olacak.
Sen hiç bir bilgisayarı şurası kısıtlı deyince yadırgamadın mı ?
Android var olduğu surece bilgisayar sistemlerine en yakin mobil cihazlarin kalbi olmaya devam edecek.
Sana kısıtlı ios'unla mutluluklar dilerim. Hergün pilava devam
-
400-700 lira arası fiyatları değişiyor aslında alınabilir. -
808 ve 1020 ölmeyecek iki efsane. 808'im var hala kamerası için kullanıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tahoe_930
930'u alırken de aklımda vardı hep bu cihaz..Aslında sırf kamerası için bi tane alıp saklamak lazım..
S4 Plus işlemcisi yüzünden kaybetti bu güzelim cihaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
quote:
930'u alırken de aklımda vardı hep bu cihaz..Aslında sırf kamerası için bi tane alıp saklamak lazım..
Aynen öyle oldu hocam..W10 bile alamadı..Oysa ki şu cihazla 4k video kaydedebilmek harika olurdu..
iosâ göre hiçbir özellik sunmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: BARIŞ55
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
quote:
Orijinalden alıntı: ardaq
o zaman iphone'la atom parçalarsın.
Sen veya bir başkası fark etmez 4000TL'lik telefonlarınız'la şu kalitede fotoğraflar çekin madem öyle, Anca boş laf ve övgü icraat Koskocaman sıfır
Fotoğraflar bana aittir Başlıkta belirtilen Lumia 1020 ile çektim.
Abi, bu telefonsa bizdeki neymiş ya. Alasım geldi yemin ediyorum.
İşte sizdeki normal kameralı telefon, Bizdeki ise gerçek Kameralı telefon diyelim
Ah be Ms şu telefona hiç bir destek vermedin'ya helal olsun gerçekten
-
G*t cebinde yamulan İphone 6 ları daha unutmadık henüz, hani bir marka eleştirilir eyvallah da bu resmen çamur atmak olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandX
808 ve 1020 ölmeyecek iki efsane. 808'im var hala kamerası için kullanıyorum.
Bende de var satacaktım vazgeçtim dursun kenarda. Bildiğin foto mak. niyetine kullanıyorum. Elimde Nikon D3100 de var. Nikon ne çekiyorsa 808 de aynısını çekiyor valla. Ev ortamında tabi. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
quote:
Aynen öyle oldu hocam..W10 bile alamadı..Oysa ki şu cihazla 4k video kaydedebilmek harika olurdu..
4 çekidekli işlemci desteği bile sonradan gelince böyle oldu işte.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X