Şimdi Ara

Bilim kurgu olmayan +18 dizi arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
21.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam anti sansürcüyümdür ve bilim kurgulardan hoşlanmam, en fazla Spartacus gibi olsun. Biliyorum bu konu kurallara aykırı ama araştırdım forumu, bulamadım yinede. Teşekkürler.

• Spartacus tarzı bi dizi istiyorsun böyle eskilere hitap eden birşey değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

Spartacus tarzı bi dizi istiyorsun böyle eskilere hitap eden birşey değilmi ?

Yok, tarzı fark etmez, Spartacus biraz abartıya, kılıçla kopan kafalar kollar felan, o yüzden dedim en fazla Spartacus kadar abartı olsun. Yani olağanüstü şeyler olmasın, fringe, heroes, gibi.
  • Bende rome dicektim izliyorum hala 2. sezondayım rome bitti gerçi 2 sezonluk spartacus adına izliyorum dahada anlıyorum spartacus nerden geldiğini
  • tarz fark etmez diyorsan sınırların ötesinde bi yapım olan masters of horror serisi var.
  • Nip Tuck
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Spartacus tarzı dizi tavsiye edemem ama Hung güzel bir dizidir.Cinselliğin ön planda olduğu bir dizidir.İzlenilebilir.
  • Kablolu kanallara göz at. FX, HBO, Showtime gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmmreee -- 30 Aralık 2010; 22:51:49 >
  • +18 olup bilim kurgu olmazsa geriye cinsellik kalır

ilk önerecegim Entourage. Efsanedir! 8. sezonunda şu an hızlıyım yetişirim dersen tadına doyamazsın derim

http://www.imdb.com/title/tt0387199/

2.si ise Californication. Eğlencelidir ancak bolca cinsellik içerir bunu da seversen boş zamanlarda elde cips bira iyi gider derim.

http://www.imdb.com/title/tt0904208/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Awesome -- 31 Aralık 2010; 0:02:11 >

• Californication izledim sağolun tavsiyeleriniz için, hepinizin. Ve yanlış anladınız Spartacus gibi olsun demedim, en fazla spartacus kadar olağanüstü şeyler olsun dedim, hani kafa kol felan koparma normalde kılıçla yapılan şeyler değildir ya, yani heroes, fringe tarzı şeyleri sevmem. Aslında geçmişi anlatan şeyleride sevmem spartacus isnisna. Nip tuck izliyorum zatende bazen sıkıyor o, olaylar yavaş ilerlediği için.Hung ve Entourage e bakacağım sağolun.
  •  Bilim kurgu olmayan +18 dizi arıyorum.

• amerikan pastası tam sana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerer

amerikan pastası tam sana göre

İyi okumadın sanırım arkadaş dizi tavsiyesi istemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: canerer

amerikan pastası tam sana göre

İyi okumadın sanırım arkadaş dizi tavsiyesi istemiş.

haklısın dizi tavsiyesi istemiş ama amerikan pastası 7 seriden oluşuyor 8. si için söylentiler var oyüzden düşünülebilir dedim
    ayrıca Nip Tuck ta düşünülebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.