Şimdi Ara

Bilim mi? Terör mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle medyum/psikiyatırlara yönelmiş durumdasın.Neden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: missisippi

Özellikle medyum/psikiyatırlara yönelmiş durumdasın.Neden ?

7 yılım boş yere onların kapılarında çürüdü. Akrabalarım onların kapılarında hala. Anlatamadım bunların terör olduğunu onlara. Psikiyatr/Medyum'da hala ses çıkarmıyor terör uygulumaya devam ediyor akrabalarıma. Boş yere hastanede yattılar bir bir. Hastasın/Büyü var deyip duruyorlar hala hepsine. Bende kızıyor ve deşifre etmeye çalışıyorum bunları. İşim zor gibi görünüyor, ama kolay yolunu bulurum umarım.

Bir Psikiyatr/Medyum halkın gördüğünü görmüyor olamaz değil mi? Bir kişinin bişeyi olmadığı halde, bişeyi olmadığını göre göre, sen ona, sende hastalık/büyü var diyorsan bu terördür.

Kişi nasıl hastayım diyor; Doktor/Medyum/Ayet birleşiyor hastayım diyor. Benim Psikolojimi bozan Kimya/Cin var diyor.

Akrabalarımın hiç bişeyi yok. Hala ilaç kullanıyorlar, hastayım hastayım deyip duruyorlar, ofluyorlar pufluyorlar.

• Psikiyatr ve medyum aynı kişi midir ?
  • Psikiyatr ve Medyum bilgileri, çalışma prensipleri, anlattıkları, kendi içlerinde gerçek olan kişilikleri, bildikleri vs. olarak aynı kişilerdir.

Bu işi kurcalamaya başlarken işin içinden çıkamaz bir hale gelirsiniz. Çünkü Kuran sizi kilitler. Kuran'ı bir kenara alıp sadece bu iki kurumu düşünmeye başlarsanız bu iki kurum birbiriyle anlaşmalı mı? Bu kurumun Dünya'da ne işi var gibi acayip sorular aklınıza gelir. Yine işin içinden çıkamazsınız.

Yapacağınız şu; Kuran'ı çözmek. Kuranı tanımlamak. Ne oldu nasıl olduda Kurandan bu anlaşıldı. Ne oldu nasıl olduda bunca insan bu ayetten maddi, manevi ve hayati kayıplara uğradı.

Ben kendimde Biyolojik yada Cin tarafından Psikolojik Bozulma görmedim. Bunu Dünya'da 7 milyar'ın hiçbiri görmedi. Gördüm diyemez. Diyosa şüpheli kişidir. Çevrenizde bende büyü var/hastalık var diyenler vardır. Gidin bakın var mı bişeyi.

Din Aydınlanmış mı? Aydınlanmamış. Bilim Aydınlanmış mı? Aydınlanmamış? E ne oluyorda böyle gidiyoruz biz çelişkiler ve anlamsızlıklar içinde. Ne oluyor bu Dünya'da. Bu aydın olmayan bilgilerin yüzünden ölen milyarlarca insanın hesabı kim verecek?

İş ciddiyetsiz bi iş değil. Bu Psikiyatr ve Medyum ciddi ciddi ele alınması lazım. Buralarda bişeyler oluyor denmesi lazım.

Bir anormallik belli. Ya bu doktorlar salak medyumlar manyak diyo halk. Bunu aslında boşuna demiyo.

Bu doktorlar neden salak! Medyumlar neden manyak!

Psikiyatr ve Medyum Beynini bir karıştırın bakalım...

He bu arada düşmanlık dedim yukarda. Din'de Cinler insanın düşmanıdır diye bir ibare var! Yorum yok. Cin ve Cinler alemini inceleyin, birde şizofreniyi inceleyin. Şizofren buradan kurar şizofreniyi.

Eğer kişi hasta olduğuna inanıyorsa, düşmanlık tüm psikiyatrik vakaların çözümü! Düşman zannetme tüm Psikiaytrik vakaların kökten çözümü! Bakın iyi okuyun. Çözüm basit. Düşmanlık.. O yıllarca süren şizofrenler bipolarlar depresyonlar bu kadar basit bir şekilde düzelebilir. Ama nedense bu Psikiyatr ve Medyum Dünyasında bu yok!

• Sizin psikiyatr tanımınız geçerli değil. Sanırım bugüne kadar sadece hocalardan psikolojik destek almışsınız. Ya da kendine psikiyatr diyen bir yobaz sizi uzun bir süre kandırmış.
  • Nedir Psikiyatr fisico. Ben Psikiyatrlarada gittim hocalarada gittim. Öbürü hasta diğeri büyü deyip durdu. Ben bişeyin yok ki ben sana ilaç/muska veriyim diyen Psikiyatr yada medyum görmedim.
  • Şuradaki lingi okuyup bana ne anladığınızı yazar mısınız?

http://www.norolojiportali.info/?p=30
  • Bipolar bozukluk yaşayan 2 arkadaşım oldu şimdiye kadar, hocayla düzeltilecek bir durum değil malesef ve psikologların da yapabileceği çok birşey yok. Bunun için kullanılması gereken depresan ilaçları var bildiğim kadarıyla. Dediğim gibi henüz psikiyatr ile medyumu birbirine karıştırıyorsunuz. Sizin psikiyatr ile değil psikolog ile görüşmeniz gerekiyor.
  • Ya fisico anlatmaya çalıştığım adam hasta mı değil mi? Link adama şeker gibi grip gibi hastasın diyor. Bipolar Bozukluk bir hastalık mı, insanın kendi ürünü mü? Ve hastalık olarak davranışları, duyguları almış. Adamın aşırı neşelenmesi hastalıkmış yani, kendi ürünü değil. Bu bir. İkincisi Psikiyatrik vakası olduğuna inanan kişi psikolojimi bozan bir kimya var diyor, sanki Psikiyatr'ın bundan haberi yokmuş gibi, yada konusu bu değilmiş gibi gitmiş davranışları, fikirleri, duyguları almış. Adam Psikolojiden bahsediyor psikolojiden, davranıştan fikirden değil. Adamın derdi fikri davranışı değil ruhu.

Ruh Bilimi Demişsin ama gitmişsin fikri davranışı ele almışsın. Bu nasıl iş? Bu ne iş?

Adamın halüsinasyonlarıyla uğraşıyo, aşkıyla uğraşıyo, duyduğu seslerle uğraşıyo, sanrılarıyla uğraşıyo (Ama hasta olduğu sanrısıyla değil başka sanrılarıyla). Bu nasıl iş? Bu ne iş?

Psikiyatri; Psikiyatri ne demek? Hastalık ne demek? Ruh Bilimi Ne demek? Sinir Bilimi Ne demek? Bunları bir tanımlasın bakalım.

Psikiyatr ve Medyum'u karıştırmıyorum. İkiside aynı mantıkta hareket ediyo isimler değişik diyorum. İkiside teşhis koyuyo, ikiside gereksiz şeylerle uğraşıyo, ikiside ruhla alakası olmayan konularla uğraşıyo. Adam sıkıntıdan bahsediyo bunlar fikirden davranıştan...

Bu adamların bişeyi yok. Altı üstü hastalık hastalığı bir durum. Bu silinmiş/görmezden gelinmiş, başka başka konular ele alınmış şişirilmiş şişirilmiş bilim diye ortaya konmuş. Fuzuli bir bilim olarak karşımızda bu Psikiyatr/Medyum.

Psikilogta kişinin hastayım demesini kullanıyor. Adamı aylarca terapiye çağırıyor. Bişeyim yok dese adam ne Psikiyatr ne Psikolog ne Medyum arıyacak. Değil mi?

Ben düzeldim fisico. Siz orayı okumadınız sanırım. Şizofren yaşanmadan bitti bende. Daha doğrusu hasta olduğumu düşünmem sona erdi. Uyandım yani. Bende bu uaynmayı anlatmaya çalışıyorum yıllarca.

Tesadüfen izlediğim bir dizi sahnesinde hasta olmadığımı farkettim ve orada Psikiyatr/Medyum'un bir terör olduğunu anladım. O sahnede çok şey anladım aslında. Olabildiğince çok şey.

• Bipolar bozukluk için bu karara vardıysanız size hiçbirşey söyleyemem. Şizofrenlik için de şunu söyleyebilirim ki kalıtsal bir hastalıkdır ve hiçbir zaman da geçmez, siz ölene kadar tedavi olmak zorundasınız eğer şizofren iseniz. Ben ise son beş yılımı obsesif kompulsif bozuklukla mücadele ile geçiriyorum. Bahsettiğiniz konuların bilim ile alakası kalmamış siz hacılardan hocalardan bahsediyorsunuz lütfen psikoloji, genetik ve kalıtsal psikolojik davranışları öğrenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fisico_ -- 2 Ocak 2011; 0:07:58 >
  • Yok öyle bişey fisico.
  • Buraya mesaj yazdığım zamanı dandik bir klip izleyerek de geçirebilirdim. Zamanımı çok da farklı olmayacak birşekilde harcadığıma inanıyorum şuan.
  • Bida düşün fisico. İyice düşün.
  • Bir güç var ve bu güç her şeyi teröre ve yokoluşa sürüyor ? Peki nedir bu güç ? Kötülük mü ? İstenmeyen varoluşlar mı ? Nee ? İnsanlık bu sorunun cevabını arıyor belkide siyasi oluşumlardır fakat ya halk siyasallaşmaz sa ? o zaman da egemenlere boyun eğmez mi ? Yıllardır yazılanlar çizilenler hala tartışılır sonuç her zaman aynıdır sonuç hep menfaattir.Tabi bu benim şahsi kanaatimdir insanalar menfaati uğruna dinler yaratmış menfaati uğruna saf olan insanları kandırmıştır bu kişiler azdır fakat güçleri zamanla yayılmıştır.Ve sen artık bırak tüm dünyayı suçlamayı önce kişiliğinde sonra şehrinde sonrada tüm dünyada devrimler yap yapki insanlık artık çareyi medyumda hoca üfürükçüde tükürükçüde medet bulmasın insanlık çağ atlasın.
  • Bir Avuç Terör yani işin özü XaVeN_3.

Bir Avuç Terör
    Bir avuç insan sarmış Dünya'yı
    Bir Avuç İnsan Bir Avucuyla Çeviriyor İstediği Gibi
    Bir Avuç her zaman galip ama maluba aday
    Sessiz sakin katlediyor canları sanki bir terörist gibi
    Bir avucu istiyo kimi, bazısı anlamıyo elindeki zehiri
    Bir avuç çarpıyor her tarafı çarparmış gibi
    Bir avuç çeviriyo başlar dönüyo ilaç dahada döndürüyo
    Bir avuç ani fren yapıyo herkes sarsılıyo
    Bir avuç tekrar gaza bi basıyo herkes tekrar sarsılıyo
    Avuç avuçtaki fala bakıyo fal ölüme götürüyo
    Avuç sağ gösteriyo soldan indiriyo
    Bir avuç sadece bir avuç yapıyo bunları
    Bir avuç gözyaşı akınca avuçlara bir avuç mutluluğu arıyo insan
    Ama bir avuç gene devam, Bir avuç gözyaşında boğuyo insanları
    Bir avuç cümle altüstü, ama bir çığ kadar etkili
    Bir avuç zehir bir avuç ölüm
    Bir avuca sığan bıçağın bir avuç yerden can alması ne büyük acı olsa gerek
    Bir avuç insan vvuçlardaki silahın avuç avuç toplar kurşunlarını avuçlaya avuçlaya
    Bir avuç mutluluğum vardı, bir avuç aldı
    Bir avuç param vardı, bir avuç aldı
    Bir avuç ailem vardı, bir avuç aldı
    Bir avuç akrabam vardı, bir avuç Aldı
    Bir avuç canım vardı, bir avuç aldı
    Bir avuç hep yaşadı, bir avuçlar hep gitti
    Avucumu açtım, yalvardım, bir avuç araya girdi
    Avucumla taş attım, bir avuç geri attı
    Avucumu verdim bir avuca, kolumu kaptı
    Avucumla verdim, avuçlarıyla aldı
    Bir avuç mezar kazdılar, bir avuçta su üstüne
    Bir avuç hayatta, bir avuç can bırakmadılar
    Ağzıma verdiler avuçlarını, yedirdiler b.klarını
    Midededir o bir avuç, çıkartacaz avuç avuç
    Kuscan dediler bir avuç, çıkcak hemen bir avuç
    Yine verdiler avuç avuç, çıkan bitek yediğim havuç

Bir avuç sayıda Bir avuç boyunda bir avuç kiloda
    bir avuç gözlü Bir avuç saçlı bir avuç terör var avucunuzda...............................

• Korku yaratmazsan,hiçbir şeyi elinde tutamazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 19 Mart 2011; 3:52:07 >
  • Öncelikle, şu medyum üfürükçü hoca tayfasını bir tarafa bırakacaksın. Bu ilk adımı at...

Sağlıkla ilgili en basit fiziksel rahasızlıkların bile "özel" uzmanları vardır. Örneğin, diyelim ki sende hemoroid sorunu var. Her genel cerrah hemoroid amelyatı yapar ama, bu işte nam salmış birini bulursan meseleyi sonsuza kadar çözebilirsin...

Bak şimdi, bu örneği şunun için verdim; En basit fiziksel sorunlarda bile, o işin "en iyi" uzmanını bulursan çözüme ulaşırsın. Oysa sen burada psikiyatri gibi çok özel ve önemli bir daldan söz ediyorsun. Üfürükçü, medyum, hoca... diyorsun. Bir kere bu yanlışı bırak...

Sorunun ne ise, onunla ilgili "en iyi" psikiyatristi veya profesörü bulacaksın. Bir de bunu dene. Çünkü başka yolu yoktur bu işin.

Unutma, medyum, cinci hoca vs. vs... taifesi seni daha da hasta edecektir.

• Davranislar, fikirler ve duygular sadece birer gostergedir. Psikoloji icin bunlar amac degil sadece birer aractir. Mesela ben virus bulasmis bir bilgisayari temizliyorum. Sen bana neden monitor kullaniyosun diyebilir misin? Aynen bu davranislariniz da ic dunyanizin bir monitorudur.

Bakin ben 15 yildir ayni psikolojik rahatsizliga (davranis bozuklugu) sahibim. Bunun psikolojik bir rahatsizlik oldugunu o kadar gec kabullendim ki... Yillarca ben hasta degilim sadece sacma bir davranisim var. Istesem yapmam, istesem su an duzelirim falan dilan diye kendimi avuttum. Bir hastaligi kendime yakistiramadim. Hayatimda hic psikolga veya doktora gitmedim. Ama sonuc ayni: Psikolojik rahatsizligim hala tam olarak gecmis degil. Ve ben ilk gunden psikologa gitmedigim icin en az senin kadar pismanim.

Ben sundan eminim: Psikolojik hastaliklar aynen bir windows virusu gibi gercekten var olan rahatsizliklardir. Hastaligin yeri tamamen beyindir.
    En ufagindan depresyon bile aslinda beyindeki fiziksel bir bozukluktur. Tedavisi ise sadece beynin yoneticisi taraafindan yapilabilir. Bu da insanin kendisidir. Diger tum tedaviler buna sadece birere yardimcidir. Doktorlar ne yapiyor saniyorsunuz? Daha onceki vakalarda insanlar nasil duzeldiyse nasil iyi olduysa ona benzer durumlari hastalarda olusturmaya calisiyorlar. Baska bir sey degil.

Ruh hastasi oldugunu dusunmek var olan sikintinin uzerine ekstra stres ekliyor olabilir. Siz bence sadece bundan kurtulmussunuz. Benim tavsiyem psikoloji bilimine olan bu tepkiselliginizi birakin. Ille de kendinize bir dusman yaratmaniza gerek yok. Ben olsam bunlar yerine bana umutsuzluk degil huzur veren seylerle ugrasirdim. Tabi bu dusmanlik size huzur veriyor da olabilir. Orasini bilemem. Kendinizi en iyi taniyan sizsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

Öncelikle, şu medyum üfürükçü hoca tayfasını bir tarafa bırakacaksın. Bu ilk adımı at...

Sağlıkla ilgili en basit fiziksel rahasızlıkların bile "özel" uzmanları vardır. Örneğin, diyelim ki sende hemoroid sorunu var. Her genel cerrah hemoroid amelyatı yapar ama, bu işte nam salmış birini bulursan meseleyi sonsuza kadar çözebilirsin...

Bak şimdi, bu örneği şunun için verdim; En basit fiziksel sorunlarda bile, o işin "en iyi" uzmanını bulursan çözüme ulaşırsın. Oysa sen burada psikiyatri gibi çok özel ve önemli bir daldan söz ediyorsun. Üfürükçü, medyum, hoca... diyorsun. Bir kere bu yanlışı bırak...

Sorunun ne ise, onunla ilgili "en iyi" psikiyatristi veya profesörü bulacaksın. Bir de bunu dene. Çünkü başka yolu yoktur bu işin.

Unutma, medyum, cinci hoca vs. vs... taifesi seni daha da hasta edecektir.

Psikiyatri denen alan çok özel ve önemli bir dal olduğu için ölümüne bir eleştiriyi hak ediyor. Çünkü özel, farklı bir alan, siz söylediniz.

En iyi psikiyatr ya da doktorun en iyi olması neye göre belirlenir? En iyi uzman ne demektir? Ruhsal sağlık ne demektir, normallik ne demektir? Bunlara cevap vermek durumundasınız. Gördüğünüz gibi bu sorun hemoroid sorunu gibi bir sorun değildir, ben size yaşamın anlamı nedir gibi şeyler sordum aslında sağlık ya da normallik nedir derken. Yaşamın anlamı da kişiden kişiye değişebilir , bilim yaşamın anlamını "herkes için" belli bir netlikte verebilecek mi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.