Şimdi Ara

Bilimsel Açıklama: Kadınlar Cinsel ilişkiye girdiği partnerlerin dna'sını saklıyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
8.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Erkek çocuk doğurmuş bir annenin vücudunda bulunan erkek mikrokrimerizmin (doğmuş çocuk ile korelasyon içinde) annede immun yetmezliklerden Romatoid Artride neden olması araştırılmış.

Çeviri de hata yapılmış konu içinde.
  • Mağara baya soğukmuş herhalde mağaradan çıkması 12 yıl sürmüş.
  • kımyasal kullanıcısına yanıt
    Bence bu mantıkla hanımında seni vurma hakkı var. Sen de ona aynı şekilde farklı Dnalar aktardın😁
  • quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Bence bu mantıkla hanımında seni vurma hakkı var. Sen de ona aynı şekilde farklı Dnalar aktardın😁

• Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    insanlar hakkında ahkam kesmek ve yargıda bulunmak ne zamandır başkalarının işi olmuş. Burda sözüm sana degil zihniyetine. Bir zafer edasıyla yazıyorsun bir de. Yapmayın bunu. Gün gelir biri de hakkınızda ahkam keser cevap veremezsiniz. Anladın mı şimdi
  • ulan bu doğruysa benim şuan yüzlerce evladım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

quote:

Orijinalden alıntı: Poka Yoke

Kadının dna'sına karışabiliyor nedir ya güldürme beni. Kadının vücüdunda milyarlarca hücresi var. Ayrıca dna öyle kolay kolay karışabilecek birşey mi sanıyorsunuz? Dna'nın karışması dediğin şey mümkün olsa kadının vücut özellikleri bile değişirdi. Düşünsene 60 yaşından sonra kadın bi anda boy atıyor hahahaha 😂😂

İlkokul biyoloji dersini okuyan biri de bir yumurtayı yalnızca bir spermin dölleyebileceğini bilir. O spermin dna sı neyse çocukta o dna yı taşır.

Saçma sapan bir makale gösterip neler atıp tutuyorsunuz anlamıyorum.

Bende internette yazayım bugün bi makale ingilizce. Oğlan dayıya kız halaya çeker diyim. 2 gün sonra gelir onu da paylaşırsınız.

Bakteriler dışardan dna parçalarını alabiliyorlar

Ne yani bakteri misin kardeş? Ona bakılırsa madem vücudumuza başka bir insanın dna sı girince karışıyor mazallah at falan dna sı girmesin. Gerçi at gibi hatun dediklerimizde belkide at geni vardır araştırmak lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Orta Seviye Gitarist

quote:

Kadının dna'sına karışabiliyor nedir ya güldürme beni. Kadının vücüdunda milyarlarca hücresi var. Ayrıca dna öyle kolay kolay karışabilecek birşey mi sanıyorsunuz? Dna'nın karışması dediğin şey mümkün olsa kadının vücut özellikleri bile değişirdi. Düşünsene 60 yaşından sonra kadın bi anda boy atıyor hahahaha 😂😂

İlkokul biyoloji dersini okuyan biri de bir yumurtayı yalnızca bir spermin dölleyebileceğini bilir. O spermin dna sı neyse çocukta o dna yı taşır.

Saçma sapan bir makale gösterip neler atıp tutuyorsunuz anlamıyorum.

Bende internette yazayım bugün bi makale ingilizce. Oğlan dayıya kız halaya çeker diyim. 2 gün sonra gelir onu da paylaşırsınız.

Bakteriler dışardan dna parçalarını alabiliyorlar

Ne yani bakteri misin kardeş? Ona bakılırsa madem vücudumuza başka bir insanın dna sı girince karışıyor mazallah at falan dna sı girmesin. Gerçi at gibi hatun dediklerimizde belkide at geni vardır araştırmak lazım.

Protein kodlamıyordur at genleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Geniş arkadaşları konuya bekliyoruz. Özellikle "ben namusu bacak arasında aramam bik bik bik" diyenler gelsin.

Ekleme: bu makale aynı zamanda erkeklerin birden fazla kadınla evlenebildiği halde kadınların neden birden fazla erkekle aynı anda evlenemeyeceğini de açıklıyor.

+
  • Doğrudur daha 2 gün önce sütlaçın önde sessiz sakin asosyalin önde gideni bir kızla ilişkiye girdim. 1 hafta sonra kız erkekten erkeğe zıplamaya başladı. Sanırım benim genler geçti kıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Stalker Batman

Doğrudur daha 2 gün önce sütlaçın önde sessiz sakin asosyalin önde gideni bir kızla ilişkiye girdim. 1 hafta sonra kız erkekten erkeğe zıplamaya başladı. Sanırım benim genler geçti kıza

Sen erkekten erkeğe mi zıplıyorsun hocam?
  • Bana saçma geldi sebepleriyle açıklıyorum

1- Bu DNA nerde saklanıyor kardeşim kadınlar zaten adet oldukları için olanı atıyorlar.

2- Gebelik gerçekleşeceğinde yumurtayı bir sperm döllüyor nasıl başkasının DNA sı geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Bu DNA konularını okumuş araştırmış ve saglam bir bilgi birikimine sahip biri olarak makaleyi okudum. Öncelikle makale demek o yazının dogru oldugu anlamına gelmez. Hipotez nedir teori nedir araştırmanızı öneririm. Neyse bu makaleye gelecek olursak.

Şimdi makaleyi doğru kabul edelim

DNA bir insandan insana geçiyor ve kalıcı oluyor.

Bunun DNA'nın insandan insana geçebilecegi kesinlikle dogru. Önce burasını ayıralım. DNA bir insandan insana sadece cinsel yolla geçmez. Ağız,burun yoluyla ve açık deri yoluyla da geçer.

Ayrıca DNA sadece erkekten kadına da geçmez. Kadından erkege, kadından kadına hatta erkekten erkege de geçer. Bu kısıma kadar hemfikiriz şimdi gelelim geçen bu DNA'nın kalıcılıgına. Bu konuda daha önce net bir bilimsel açıklama okumadım. Ama bana göre uygun şartlarda muhafaza olan bir hücrenin içindeki DNA hücre ölene dek kalıcıdır. Makalede ektra bir bilgi var. Bu dnalar barındıgı vücudu etkiler ve onun çocuğuna bile geçer. Bu konu hakkında bilgim yok ama bunun dogru olması bu konuda takıntılı insanlar için büyük sıkıntı. Yukarıda DNA bir insandan insana sadece cinsel yolla geçmez demiştim. Ağız burun ve açık deri ile geçecebilecegini belirtmiştim. Yani bu bağlamda biz insanların hepsinin vücudunda başka insanların dnaları mevcut. Daha önce başka bir erkekle hiç beraber olmamış eşinizde sevgilinizde annenizde başka erkeklerin kadınların Dnası kesinlikle mevcut. Çünkü onlar bu dnaları bir bayram ziyareti sırasında bir adamın elini öptügünde ağız yoluyla aldı. Veya dışarıda bir yerde yemek yerken yediği yemegi yapan veya servis eden erkegin deri kalıntısı yoluyla dnasını aldı. Veya bir otobüsle giderken eliyle tutundugu demiri daha sonra elini ağzına götürmesi sonucu daha önceki insanların deri kalıntılarını da vücuduna aldı. Veya daha önce bir kaza geçirdi ve kan nakli oldu.veya organ nakli oldu. Kan,organ veren erkegin veya kadının Dnası vücuda girdi. Yani Başka bir dnanın başka bir vücuda girmesi hiç zor değil. Senin vücudunda da Başka erkeklerin kadınların Dnası var. Eşinin de. O zaman Size göre sıkıntı büyük. Hem de çok büyük. Başka dnanın olmadıgı bir kadını anca doğduğundan itibaren sizinle evlenene dek bir fanus içinde büyütülemesiyle bulabilirsiniz. Bu da çözüm değil. Çünkü sizin bahsettiğiniz makaleye göre anneden çocuğa da geçiyormuş. O zaman o fanusta yaşayan eş adayınızın vücudunda başka erkeklerin Dnası annesi yoluyla aktarıldı. Bu makale dindarların kabul edemeyecegi inkar edececegi onları sıkıntıya sokacak bir makale. Bence bu DNA aktarımı konusuna özellikle dindarların takılmaması lazım. Dini olarak onları sıkıntıya sokacak bulgular içeriyor
    Benim fikrimi soracak olursanız DNA aktarımı mümkün. Ama unutmayın sadece cinsel yolla değil. Bunun bir sürü dogal yolu var. Ve bu durumu takıntı haline getirmek size kafayı yetirebilir.
    Düşünsenize şimdiki karınızın vücudunda bundan 5 sene önce bayramda elini öptügü komşu hikmet dayının DNA sı var ve ondan olan oglunuzun da vücudunda hikmet dayının DNAsı yer alıyor :)
    Veya siz birgün havuza gidiyorsunuz ve sizden önce veya sizle beraber havuza giren erkeklerin havuza bulaşan dnasını yutup eşinize o 5, 10 erkegin dnasını aktarıyorsunuz. Sonra ondan olan çocuğu canım evladım diye seviyorsunuz. :)
    Bence bu makale bu tür şeyleri kafasına takan saplantılı insanları ve dindarları zora sokar. Eşine annesine çocuğuna düşman eder

Aynı ekosistem içinde yaşıyoruz. Dnalar hücreler moleküller bakteriler devamlı yer değiştiriyor. Bence takılmayın bunlara

Ha bir de Size tavsiyem bir şeyi savunurken o konu hakkında derinlemesine bilgi sahibi olun. Bütün girdi çıktıklarını bilin. Yoksa gülünç duruma düşersiniz. Ve dikkat edin de savunduğunuz şey bir yerinizde patlamasın

NOT: cevabımı çok yüzeysel ve sade yazdım. Yani bilale anlatır gibi.

hayırdır dindarlar ile ilgili kötü anın var galiba , gerçi bu üslupla olmuştur kesin
  • Benim islamla bir sıkıntım yok. Benim siyasal islam faşistleriyle aramda sıkıntı var. Hani dini siyasete karıştıran ve insanların illa kendisi gibi düşünmesini isteyen, düşünmeyeni de öldüren hapse atan hain ilan edenlerle derdim var. Üstüne alınmıyorsan aramızda sıkıntı yok.

Ayrıca bu konu başlığında konuştuğumuz mevzu ile senin çıkışının bir alakası yok. Nasıl bagladın bu konudan oraya hayretler içindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 1 Ağustos 2017; 18:24:19 >
  • bence arkadaş bir ingilizce kursuna yazılsın. Microchimerism yanılmıyorsam anneden bebeğe ya da bebekten anneye geçiş olayı. Anne ile bebeğin özel ilişkisinin farklı yansımaları olabiliyor dna transferi vb (teori olarak).

Aha neymiş okuyun

http://www.snopes.com/women-retain-dna/
  • Evrimi kabul etmeyen adamlar gelmiş burada ama philimsel açıklama yhaaa diyor hahaha
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    YALLAH ARABİSTANA hadi müdür durma fazla
  • Ellenmemiş Kürt kızı alacaksınız bir gün hepiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

YALLAH ARABİSTANA hadi müdür durma fazla

Genişliği gelişmişlik sayanların yaşadığı ülkelere git sende o zaman kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.