Şimdi Ara

Bilimsel Açıklama: Kadınlar Cinsel ilişkiye girdiği partnerlerin dna'sını saklıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
8.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/16084184/ PubMed makalesi

Okuyamayanlar için özet: Kadınlar daha önce condom kullanmadan seks yaptıkları erkeklerin dnalarını vücudunda tutuyor. Yani herhangi bir sperm, zevk suyu dediğimiz sperm olmayan sıvı dnamızı barındırdığı için bu kadının vücudunda bir ömür boyu durabiliyor. Daha sonradan olacak olan -görünüşe bakılırsa erkek çocukta- başka bir erkeğin dnasıda etkili olabiliyor.

HOLY ŞET
  • Geniş arkadaşları konuya bekliyoruz. Özellikle "ben namusu bacak arasında aramam bik bik bik" diyenler gelsin.

Ekleme: bu makale aynı zamanda erkeklerin birden fazla kadınla evlenebildiği halde kadınların neden birden fazla erkekle aynı anda evlenemeyeceğini de açıklıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimar SaNAN -- 31 Temmuz 2017; 5:34:43 >
  • Bilim yavaş yavaş imana geliyor
  • Ekstra kaynaklar:

http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0045592
    http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0045592#pone.0045592-Lambert1

Ayrıca yapılan araştırmalar ve gözlemlerle birlikte 50 sene boyunca bu dnaları saklayan kadınlar görülmüş. Ayrıca işin kötü taraflarından biri bu vücudundaki dna kadının dnasına da karışabiliyor. Kadınların beyinlerini etkilebiliyormuş. 50 sene boyunca taşıyan varmış dediğim gibi.

Ayrıca bu olay oğlu olmayan kadınlarda görülmemiş. Bu demek oluyor ki oğullarına geçiyor.

Yani çocuk yapacaksanız, bunları bilin. Çocuğun büyük ihtimal eskilerinin de çocuğu.
  • Sürtünen herkesden biraz yani
  • yav heeh eh okumadım makaleyi ama kadının dnasına da karışabiliyormuş da orada senelerce bekleyebilyormuş da yav he heeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Bu gerçekse evlenmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn It To The Ground

yav heeh eh okumadım makaleyi ama kadının dnasına da karışabiliyormuş da orada senelerce bekleyebilyormuş da yav he heeeeeeeeeeeeeeeeeee

arkadaşlar bu gördüğünüz arkadaşımız mavi hapı avuç avuç almıştır. kendisinin hatası değil aslında. onu uyutan çevre etkenleri hatalı.

bilimsel makaleleri önüne koyuyoruz ama hala kendi bildiğini okuyor.
  • makaleyi bir açtımda yarım sayfa "makale" ya bi git. verdiği kaynakta deep web kimse bilmiyor ayrıca ;Yan Z, et al. Am J Med. "2005."

veya ünlü yazarlarımız;Yan Z1, Lambert NC, Guthrie KA, Porter AJ, Loubiere LS, Madeleine MM, Stevens AM, Hermes HM, Nelson JL.

pardon bilimsel demiştin değil mi? YAV HE HE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 31 Temmuz 2017; 7:36:47 >
  • Bakire konularına yeni bir kapışma getirir bu gelişme
  • quote:

makaleyi bir açtımda yarım sayfa "makale" ya bi git. verdiği kaynakta deep web kimse bilmiyor ayrıca ;Yan Z, et al. Am J Med. "2005."

veya ünlü yazarlarımız;Yan Z1, Lambert NC, Guthrie KA, Porter AJ, Loubiere LS, Madeleine MM, Stevens AM, Hermes HM, Nelson JL.

son verdiğim 2 linke daha bakabilirsin.

ilk verdiğim pubmed makalesinde yan taraftan aynı benzer çalışmaların daha uzun veya aynı uzunlukta araştırmalarını okuyabilirsin.

son verdiğim iki linkte en az 50 tane daha aynı araştırma ve aynı bulgulara ulaştıklarına dair makalelere göz atabilirsin.

sanki bilim dünyasının içinden biriymişsin gibi yaptıkları bilimi "ünlü yazarlarımız" diye aşağılaman da çok komik olmuş. mainstream medyadan başka bilim haberi aldığın yok, buna rağmen sanki herkesi tanıyormuşsun gibi gereksiz beta egosu.

boşuna dememişler bilim insanın ufkunu açar diye. yarın öbür gün sevmediğiniz herşey kanıtlanıp doğru bulununca yav hehelere devam edersiniz.
  • Kadının dna'sına karışabiliyor nedir ya güldürme beni. Kadının vücüdunda milyarlarca hücresi var. Ayrıca dna öyle kolay kolay karışabilecek birşey mi sanıyorsunuz? Dna'nın karışması dediğin şey mümkün olsa kadının vücut özellikleri bile değişirdi. Düşünsene 60 yaşından sonra kadın bi anda boy atıyor hahahaha 😂😂

İlkokul biyoloji dersini okuyan biri de bir yumurtayı yalnızca bir spermin dölleyebileceğini bilir. O spermin dna sı neyse çocukta o dna yı taşır.

Saçma sapan bir makale gösterip neler atıp tutuyorsunuz anlamıyorum.

Bende internette yazayım bugün bi makale ingilizce. Oğlan dayıya kız halaya çeker diyim. 2 gün sonra gelir onu da paylaşırsınız.
  • Ekstradan şunu da ekleyeyim, araştırmalarına yardımcı olanlara itafen teşekkür mesajlarını yazmışlar.

We are grateful to the University of Washington Alzheimer’s Disease Research Center (P50 AG05136) and the Harvard Brain Tissue Resource Center (R-24-MH 068855) for providing region-specific brain specimens from autopsies. We thank Aimee Schantz at the Alzheimer’s Disease Research Center, George Tejada and Dr. John Hedreen at the Harvard Brain Tissue Resource Center, and Dawn Stief, Samantha Bell and the Experimental Histopathology Shared Resource at the Fred Hutchinson Cancer Research Center for their assistance.

Burada adı geçen üniversiteler ve insanlar sayesinde erkek sperminin kadın beyninde yer alabildiğini öğrendik. Daha detaylı bilgi ve test sonuçları için verdiğim son 2 linki takip ediniz. Yukarıdaki postta.

Pubmed'den yandaki makalalerden bir örnek daha veriyorum.

http://ard.bmj.com/content/64/6/845.long
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/15550532/?i=2&from=/16084184/related

Daha böyle böyle gider bu. Ye kendini çocuğum benim mi diye artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poka Yoke

Kadının dna'sına karışabiliyor nedir ya güldürme beni. Kadının vücüdunda milyarlarca hücresi var. Ayrıca dna öyle kolay kolay karışabilecek birşey mi sanıyorsunuz? Dna'nın karışması dediğin şey mümkün olsa kadının vücut özellikleri bile değişirdi. Düşünsene 60 yaşından sonra kadın bi anda boy atıyor hahahaha 😂😂

İlkokul biyoloji dersini okuyan biri de bir yumurtayı yalnızca bir spermin dölleyebileceğini bilir. O spermin dna sı neyse çocukta o dna yı taşır.

Bende internette yazayım bugün bi makale ingilizce. Oğlan dayıya kız halaya çeker diyim. 2 gün sonra gelir onu da paylaşırsınız.

Oraya makale yazman için biraz diploman ve araştırmalarının bilimsel kaynağı ve dayanağı olması gerekiyor corci. Bu adamların var ve yayınlamışlar.

Otopsilerde kadının beyninde bulunmuş mu? Bulunmuş. DAHA NE OLCAK

Ayrıca zaten dnasını etkileyip daha çok erkeksi oldukları söyleniyor kadınların.
  • eeee boşuna mı açtık o kadar bakire konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamfreddy

quote:

makaleyi bir açtımda yarım sayfa "makale" ya bi git. verdiği kaynakta deep web kimse bilmiyor ayrıca ;Yan Z, et al. Am J Med. "2005."

son verdiğim 2 linke daha bakabilirsin.

ilk verdiğim pubmed makalesinde yan taraftan aynı benzer çalışmaların daha uzun veya aynı uzunlukta araştırmalarını okuyabilirsin.

son verdiğim iki linkte en az 50 tane daha aynı araştırma ve aynı bulgulara ulaştıklarına dair makalelere göz atabilirsin.

sanki bilim dünyasının içinden biriymişsin gibi yaptıkları bilimi "ünlü yazarlarımız" diye aşağılaman da çok komik olmuş. mainstream medyadan başka bilim haberi aldığın yok, buna rağmen sanki herkesi tanıyormuşsun gibi gereksiz beta egosu.

boşuna dememişler bilim insanın ufkunu açar diye. yarın öbür gün sevmediğiniz herşey kanıtlanıp doğru bulununca yav hehelere devam edersiniz.

bol bol terim kullandıkları için yazılanın yarısını anlamadım. yazarları google'da arattım ve hiçbirinin ismi bilinmiyor baştaki keko hariç o da moderatör tarzı bir şey ondan muhtemelen. Ayrıca makale 2012'de yayınlanmış. Eğer doğru bir makale olsaydı şimdiye çoktan bilirdik diye düşünüyorum.

Bunlar bir yana ben vajinadan giren sperm'in insan DNA'sını nasıl değiştirebilir açıkçası akıl edemiyorum ve dediğim gibi makalede karman çorman. Ha dersen ki bak makalenin bu kısmında anlatıyor nasıl olduğu vs okurum ama aksi takdirde zaman kaybı gibi gözüküyor.
  • quote:

quote:

Kadının dna'sına karışabiliyor nedir ya güldürme beni. Kadının vücüdunda milyarlarca hücresi var. Ayrıca dna öyle kolay kolay karışabilecek birşey mi sanıyorsunuz? Dna'nın karışması dediğin şey mümkün olsa kadının vücut özellikleri bile değişirdi. Düşünsene 60 yaşından sonra kadın bi anda boy atıyor hahahaha &#128514;&#128514;

Oraya makale yazman için biraz diploman ve araştırmalarının bilimsel kaynağı ve dayanağı olması gerekiyor corci. Bu adamların var ve yayınlamışlar.

Ayrıca zaten dnasını etkileyip daha çok erkeksi oldukları söyleniyor kadınların.

O zaman başka bir konu ele alalım. Diyelim benim böbrekler çöktü. Biri bana bönreğini bağışladı. Ben bu bönreği bir kadından aldım. 40 sene sonra kadınsı mı olucam? Al o da başka birinin dna sının vücüduna girmesi. Sperm kadar az değil hatta koskoca böbrek.

Kişinin vücuduna giren yabancı bir hücre insanın vücudunda dolaşabilir. Doğrudur. Ancak sperm kendi itibariyle 2n değil n kromozomludur. Bu da kendisini çoğaltmasını engeller. E kadının hücreleri de 2n kromozomlu ve mitozla çoğalan hücrelerdir. Eğer dersen ki adamın sperm hücreleri kadında dolaşır eyvallah doğrudur. Ama kadının dna sına karışması çok mümkün değil.

Ayrıca bunu dine yoran sivri zekaları anlamıyorum. Bu durumu bilen tanrı buna karşı geliyorsa boşanmış kadınla evlenmeyide yasaklardı. Bazı peygamberler evlatlığının karısına göz koyamazdı
  • Hayır, bu adamlarınhttp://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0045592&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber özellikle burada bulunan Citation'dan başlayarak bütün hepsi çoğu araştırmada isimleri var. Yani "hadi arkadaşlar kadınları zor durumda bırakacak bir araştırma yapıp gidelim" diye bir fikri yok kimsenin. 2344 tane daha araştırmada isimlerini bulabilirsin google ile. Zaten hepsinin ana akım medyanın haberlerinde çıkması gerekiyor diye bişey yok. Ana akım medya zaten fake news. CNN'ü de görüyoruz yani. Türkiye'deki haber sitelerinide görüyoruz. NASA diye Astroloji alanı olan nasa çakması kurumun haberini paylaşıp dünya karanlıkta kalıcak! diye haber yaptı sağcısı solcusu bütün haber siteleri. Haber siteleri sana bilim vesaire konularında bir fikir katmaz. Göremezsin kolay kolay. Hepsi bu alanda değil çünkü. Kendi kafalarına göre nerede ne görüyorlarsa, onu kopyala yapıştır haber yaparlar.

Gelelim araştırma kısımlarına, bak zaten en başından kendin açıp okuyamıyorsan veya anlayamıyorsan yav he he tam bir beyin yoksunluğu göstergesidir. Tamamiyle öylesin demiyorum bak. Bu yaptığın öyledir. Bilmediğin konuyu ezikleme, yav he he wikipedia gibi(ki değil) ben de yazarım makale falan bunlar tam bir iq düşüklüğü göstergesi. Bilmiyorsan, aç oku. Google arat terimleri, isimleri de aratırken.http://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0045592&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber al bak en basit örneği olarak adamlar cesetleri inceliyor ve bulduk diyor. Gayet rahat, okunması kolay bir makale. Çokta uzun değil işte herkesi soğutmamak için makaleden. Ayrıca çoğu hayvan da kediler de bile bu özellik varken insanda olmaması saçma olur. Evrimin kuralı bir yanda. He tabi, buna karşı gerçekten "ben fen bilimleri kitabını okudum kanki 9.sınıfta süperim xd" ötesinde bana gerçek örneklerle, çalışmalarla gelip "bak bu konu yanlış. sebebi de şu kardeşim ......" diyip yazarsanız, ben de çok memnun olurum. Bu kadar kırmızı hap bana bile fazla. Onun dışında yoksa lütfen birşeyler öğrenmeye çalışın ve kendinizi düşürmeyin. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

quote:

Kadının dna'sına karışabiliyor nedir ya güldürme beni. Kadının vücüdunda milyarlarca hücresi var. Ayrıca dna öyle kolay kolay karışabilecek birşey mi sanıyorsunuz? Dna'nın karışması dediğin şey mümkün olsa kadının vücut özellikleri bile değişirdi. Düşünsene 60 yaşından sonra kadın bi anda boy atıyor hahahaha &#128514;&#128514;

O zaman başka bir konu ele alalım. Diyelim benim böbrekler çöktü. Biri bana bönreğini bağışladı. Ben bu bönreği bir kadından aldım. 40 sene sonra kadınsı mı olucam? Al o da başka birinin dna sının vücüduna girmesi. Sperm kadar az değil hatta koskoca böbrek.

Kişinin vücuduna giren yabancı bir hücre insanın vücudunda dolaşabilir. Doğrudur. Ancak sperm kendi itibariyle 2n değil n kromozomludur. Bu da kendisini çoğaltmasını engeller. E kadının hücreleri de 2n kromozomlu ve mitozla çoğalan hücrelerdir. Eğer dersen ki adamın sperm hücreleri kadında dolaşır eyvallah doğrudur. Ama kadının dna sına karışması çok mümkün değil.

Ayrıca bunu dine yoran sivri zekaları anlamıyorum. Bu durumu bilen tanrı buna karşı geliyorsa boşanmış kadınla evlenmeyide yasaklardı. Bazı peygamberler evlatlığının karısına göz koyamazdı

zaten organ değişimi geçirmiş kişilerin bazılarında bu tür şeyler görülüyor. lol

edit: son cümlelerini tekrar okudum. hızla geçmişim. zaten kadını zenci yapar demiyoruz biz. tek yaptığı daha erkeksi yapmak. onun dışında bu sperm vücudunda birikiyor ve oluşan çocuğun dnasına işleyebiliyor diyoruz. yani senden olan çocuğun dnasında eski sevgilisinin dnası olabiliyor. bu %100 olucak birşey değil ama olmaması da kesin değil. adamlar bunu ele alıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamfreddy -- 31 Temmuz 2017; 8:9:25 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zaten organ değişimi geçirmiş kişilerin bazılarında bu tür şeyler görülüyor. lol

edit: son cümlelerini tekrar okudum. hızla geçmişim. zaten kadını zenci yapar demiyoruz biz. tek yaptığı daha erkeksi yapmak. onun dışında bu sperm vücudunda birikiyor ve oluşan çocuğun dnasına işleyebiliyor diyoruz. yani senden olan çocuğun dnasında eski sevgilisinin dnası olabiliyor. bu %100 olucak birşey değil ama olmaması da kesin değil. adamlar bunu ele alıyor zaten.

İyi kardeş iyi. 60 yaşında kadın organında çıkarsa 2sini birlikte kullanırsın. Kendi kendine yetersin
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.