Şimdi Ara

hemşirelerin doktorlarla olan birlikteliğine/evliliğine nasıl bakıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu birliktelik neden yadırganıyor? herkes kısmetindeki kişiyle evlenir. Hemşireler de aman doktor bi kocamız olsun da nasıl olursa olsun diye düşünmüyor ki. her erkek doktorla çıkan hemşire kız hava atma amacı gütmüyor tabi.
    Doktorların hepsi böyle baklavalı, adonisli değil. Ders yapmaktan kendine zaman ayıramayan, sevgili v.b muhabbetlerle işi pek olmayan, aşırı çalışması gereken tiplerdir genelde doktorlar. Hal böyle olunca hemşire, polis, öğretmen, avukat farketmez herhangi bir meslek grubundan hanım bulup evlenebilir. Hemşireleri doktor koca avcısı ilan etmenin lüzumu yok diye düşünüyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgben -- 26 Ekim 2016; 12:5:19 >

• bu resimdeki doktorlar fake hospital'da çalışıyorlar heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 25 Ekim 2016; 19:50:25 >
  • Sigarayla - cakmak
    Defter - kalem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan zaten sabahtan akşama kadar hastanedeyiz. bi de hemşireyle evlenip evi de mi hastaneye çevirelim.

şöyle okumamış bi köylü kızı bulup evleneceğim valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

lan zaten sabahtan akşama kadar hastanedeyiz. bi de hemşireyle evlenip evi de mi hastaneye çevirelim.

cahil insanla ömür geçmez

iyi kötü eğitimini tamamlamış bir köylü kızı bul

sonra o eğitim kültür farkı kavgalarınızın en buyuk sebebi olur

not: ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum

• quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

quote:

lan zaten sabahtan akşama kadar hastanedeyiz. bi de hemşireyle evlenip evi de mi hastaneye çevirelim.

not: ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum ben doktorum ben doktorum doktorum ben doktorum

ben de bir anadolu köyünde büyümüş adamım. kültür kargaşası olacağını hiç sanmıyorum.

asıl kültür şokunu istanbuldan çıkmadan doktor olup hakkariye mecburi hizmete gönderilenler yaşıyor valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1000 -- 25 Ekim 2016; 20:02:40 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

quote:

ben de bir anadolu köyünde büyümüş adamım. kültür kargaşası olacağını hiç sanmıyorum.

asıl kültür şokunu istanbuldan çıkmadan doktor olup hakkariye mecburi hizmete gönderilenler yaşıyor valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oturupta hemsire doktor iliskisini dusunup tartisamayacagim.
    banane ne yaparlarsa yapsinlar.
    \
  • yetti artık hemşire konuların. blokluyorum seni. hemşirene de doktoruna da sana da yeter lan.
  • aynı statüde değiller. uygun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

yetti artık hemşire konuların. blokluyorum seni. hemşirene de doktoruna da sana da yeter lan.

bye bye.... reelde hemşirelere muhtac kalınca görürüm seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

bu resimdeki doktorlar fake hospital'da çalışıyorlar heralde

Doktor Duke Bradley hocam bu. Kanlı canlı doktor. (erkeklere ilgi duyuyor sanırım ama)

https://www.flickr.com/photos/45132364@N04/

.

(
    )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgben -- 25 Ekim 2016; 22:04:32 >

• Önceden olsa önemli olan aşk falan derdim ama artık olmaz diyorum. Statü farki olmamalı bu kadar çok

• quote:

türk filmlerindeki gibi dillere destan tutkulu bi aşk da oldu mu tamamdır

• Eski kız arkadaşım hemşireydi, ayrıldıktan bir, iki ay sonra doktorun birisine yapışmış. Yakından tanıyan arkadaşlarıyla konuştuğumda sağlam kapıya yamanmak için yaptığını söylediler, genelinde bu yüzden doktorlarla takıldığını düşünüyorum.

Dipnot: Kız çok içten pazarlıklıydı, o yüzden bu olaya pek şaşırmadım...
  • La seni niye sınırsız çizmiyorlar olm ben anlamıyorum bu modları ya. 2 haftada bir gelip ne kadar hemşire konusu varsa hortlatıyosun artık hemşire kelimesini görmekten midem bulanıyor. Yeter la yeter
  • 90 derecelik açıyla bakıyorum.

• hgben H kullanıcısına yanıt
    Evet benim. Konuyla ne alakası var?
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    Hiiiiiç. Neyse. hemşirelikle alakalı konu / yorum yapmıyorum normalde ama hemsirelik meslegine saygım sonsuzdur. konuyu acma amacım sadece nabız yoklamak. hemşire konularının forumda hala bu kadar popüler oldugunu bilmiyordum. ama hemşire kelimesinden midem bulandı lafın hoş değil bence hemşireler tepki göstermeli.

300k maaş almaları da hoşuna gitmiyor olabilir tabi. çekemiyor musun biraz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgben -- 26 Ekim 2016; 0:30:59 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.