|
Bildirim
Peygamberlerin mucizelerine inanmazlar ama böyle şeylere inanırlar...
|
sozkonusu olan quantum fizigi ise dunya hakkinda tum bildiklerini, sag duyunu, tum sezgilerini bir kenara birakacaksin. gerceklik, gecmis gelecek, neden sonuc iliskisine dair bilgidin hersey anlamini yitiriyor. gerceklesmemis bir olay kendinden onceki olayin nedeni olabiliyor.
|
zamanı 1 salise geriye alamssın
|
Bu forum için kuantum kavramı çok fazla ağır kaçar.Yaş kitlesi birde üzerine cahilliğin tavan yaptığını gördüğümüz konularda farkediyoruz.Forum derken genel ülke içinde çok ağır kaçar.Daha evrimi bile özümleme sorunu var.
|
Ohooo o da bir şey mi, biz her gün daha geriye gidiyoruz.
|
Görmediğin mucizeye inanıp gördüğünümü reddedeceksin ?
|
Zamanda geriye dönüp dedenin evlenmeden önce ki halini öldürürsen ne olur ? Sen doğmamış olursun. Sen doğmamış olduğuna göre zamanda geriye de dönemezsin. Bu bir paradokstur. Evren, doğa yasaları buna izin vermez.
Stephen Hawking, zamanda ileriye gitmek belki mümkün olabilir ama bu paradoks yüzünden zamanda geriye dönmenin imkansız olduğunu söyler. Bu ifade, haberde ki kuantum bilgisayarla zamanda geriye dönmeyle çelişmektedir. Kuantum dünyası farklı gerçeklerin dünyası herhalde. |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 14 Mart 2019; 16:26:59 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 14 Mart 2019; 18:21:38 > |
|
|