Şimdi Ara

Uçuk iddia: ABD, uzay ve zamanı büken bir UFO bulmuş olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçuk iddia: ABD, uzay ve zamanı büken bir UFO bulmuş olabilir
    Geçtiğimiz ay, eski istihbarat yetkilisi ABD'nin uzay kökenli bir gemiyi kısmen ve tamamen sağlam olarak ele geçirdiğini iddia etmişti. Bu iddialar doğrulanmamış veya tam olarak yalanlamamış durumda ve şimdi karmaşaya bir yenisi daha ekleniyor. UFO’lar hakkında iddialarda bulunanları ABD Kongresi önünde temsil eden avukat Daniel Sheehan, verdiği bir demeçte ABD hükümetinin elinde uzay-zamanı bükebilen bir UFO bulunduğunu söyledi.

"Uzay ve zamanı büken UFO"

Sheehan, ABD hükümetinin Dünya'ya çarpan yaklaşık 9 metre genişliğinde bir uçan daire ele geçirdiğini iddia eden yeni bir UFO ihbarcısını temsil ediyor. Sheehan yaptığı açıklamalarda ABD hükümet personelinin uçan daireyi saplandığı kayadan çıkarmaya çalıştığını belirtiyor. Sheehan, bir kişinin araca girmesi için yönlendirildiğini ve geminin içinin bir futbol stadyumu kadar geniş olduğunu ifade ediyor. Dahası uzay aracının içinde zamanın da farklı bir hızda ilerlediğini iddia ediyor. Sheehan, açıklamalarında gemiye giren kişinin yaklaşık dört saat kadar içeride kaldığını söylüyor. Öte yandan gemiye giren kişiye göre ise geçen sürenin birkaç dakikadan fazla olmadığını belirtiliyor.

Ayrıca Bkz.NASA halka açık ilk UFO toplantısını gerçekleştirdi: UFO videoları da paylaştı

Açıkçası son zamanlarda ABD ve UFO başlıkları oldukça sık bir şekilde gündeme geliyor. Çoğu iddia oldukça uçuk ve mantık sınırlarına uymuyor. Dolayısıyla bu iddiayı da diğer resmi olarak belgelenmemiş ya da onaylanmamış tüm UFO hikayelerinde olduğu gibi görmek gerekiyor.

Kaynak:
    tweaktown
    Whistleblower claims US has recovered a UFO that warps space and time
    https://www.tweaktown.com/news/92449/whistleblower-claims-us-has-recovered-ufo-that-warps-space-and-time/index.html

• Uzay zamanı bükmek, bu tarz gelişmiş ufo'lar, dünya dışı akıllı varlıklar. Hepsi mümkün de. Saçma olan kısmı, bu kadar gelişmiş, uzayı zamanı büken araç inşa edenlerin gelip dünyaya pıtır pıtır düşmeleri. Yıldızları, belki galaksileri geçip gelmiş. Nedense dünyada düşüyor. Ha bir de bu kadar gelişmiş teknoloji üretebilecek kadar zeki olmalarına rağmen senelerdir de kendilerini geliştiremediler. Hiç ders çıkartamıyorlar, 80 senedir Abd'ye gelip gelip düşüyorlar. Yani 80 sene ders çıkartamamak için çok salak olmak lazım. Bahsedilen teknoloji için çok zeki olmak lazım. İkisi birbirine uymuyor.
  • Allah'ım sabır ver. Gündeme getiren de sizsiniz, bunu yazan da siz: "Açıkçası son zamanlarda ABD ve UFO başlıkları oldukça sık bir şekilde gündeme geliyor."

• Adamlar 51. Bölgede uzaylıların bokunds boncuk aramiyorlar bu haberin doğru olma olasılığı yüksek ama nasıl sızdı haber i sızdıran ABD den kaçar sa doğru olabilir yada esrarengiz şekilde ölür bekleyip görelim .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yahu bıkmadınız safsata haberden. ABD'nin gündem değiştirme oyunların birisidir UFO haberleri gazlamak. Çok tıklanıyor diye sizin de işinize geliyor tabii. O UFO gelip benim evimin bahçesine inmeden inanmam. Yani şimdilik bu tür haberler zırva olmaktan öteye geçmiyor benim için.

Ta 10 Haziran'da gerzek bir amerikan haber sitesinde yayınlanmış haberi şimdi neden verdiniz onu da anlamadım. Bırakın bu işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MilesTeg -- 20 Temmuz 2023; 15:55:19 >
  • MilesTeg M kullanıcısına yanıt

Merak etme inerse kesin sizin bahçeyi seçmezUçuk iddia: ABD, uzay ve zamanı büken bir UFO bulmuş olabilir 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film mi?

• ABD'nin yaptığı bu itiraf bundan 7 sene önce gördüklerimi açıklıyor..

Havadaydı ve öylece ne sağa ne sola herhangi bir yöne doğru gitmiyordu, sanki biri onu havada tutuyor ve düşmesini engelliyordu, dakikalarca havada öylece durdu. Bilenler bilir, uranüs üretimi uzay araçları irtifa konusunda pek güvenilir değillerdir, ancak ince işçilik ile satürn kaynaklı şaseye mars çeliği ile karıştırılan venüs toprağını güneş ateşinde iyice kaynaklarsanız uzay zamanı bükebiliyorsunuz..

• Yine çok hayali şeyler gibi geliyor bana. Her şeyden önce anlatılanlarda bir tezatlık var. Daha saplandığı yerden çıkaramamışlar ve içine girmişler. Nasıl haber bu? Neden çok küçük kare de olsa fotoğrafı dahi yok? Bilmiyorum bu haberler sansasyon için mi veriliyor? Fakat emin olun ki benim sansasyon gibi şeylerle işim yok. Buradaki sansasyon atom bombası etkisinde olsa bile dünyanın haberi olmaz. Size dokuz yıldır üzerinde çalıştığım proje olan anti yerçekimi sistemi üzerinde son aşamaya geldiğimi bildiriyorum. Bu yıl, dört yıldır dahili itme kuvveti ile hareket etmesini ve gelişmesini de sağladığım prototiplerin gerçek anlamda itki oluşturmadığını tespit ettim. Bunun üzerine geriye kalan tek seçenek olan merkezcil kuvvetle hareket eden anti yerçekimi sistemi oluşturmayı başardım. Bu sistemi daha hiç denememiş olmama rağmen en doğru tasarım olduğuna inanmaktayım. Hedefim bir yıl içinde üç motorlu uçan bir prototip yapabilmektir. Bu yıl bu kadar kolay bir şekilde bu tasarımı oluşturabilme nedenim; dört yıldır yanlış tasarımları oluşturarak elemiş olmam ve manyetizma ve kütle ile momentum ilişkileri konusunda son yıllarda kendimi üst seviye bilgi düzeyine yükseltmiş olmamdır. Yani gerçek UFO teknolojisi haberi benden. İster inanın ister inanmayın. Yine her zamanki gibi dalga geçmeye devam edebilirsiniz, sizi hiç tınlamıyorum. Bu yorumumu da aman beğensinler diye paylaşmıyorum.

• antigravity74100 A kullanıcısına yanıt

Zamanında bu konuyu baya maddi manevi yatırım yapan biri olarak yazıyorum, belki bu ayrıntıyı atlamışsındır diye eklemek istedim, yerçekimi kuvveti güneşin olağan etkisi zaman içerisinde patlamalar UV dalgalarını biz insanlar hissedemesekte yeryüzü, gelgitler, basınç değişimleri sebebiyle Dünya hissediyor.. Şuraya geleceğim, denedim olmadı bu yanlışmış başka testler yapayım demeden önce başarısız olan testi farklı zamanlarda tekrar deneyip sonucun bir önceki verilerle ne kadar ne seviyede eşleştiğini notların arasına al.. Mesela ben hala alakasını çözemedim ama 22 mayıs 2019'da yer çekiminin en aza indiği an'a şahitlik ettim, kii bu daha önceki testlerimin olumsuz sonuçlananlarından biriydi.. Farklı testlerin farklı sonuçları farklı günlerde farklı ve bir öncekine benzeyemeyen sismik, çekim ve itim sonuçları veriyordu.. 22 mayıs 2019'da son testi yaptım ve evi taşıdığım için daha fazla ilerletemedim.. İlerleyen günlerde ya teras katı ya da şehirın az dışında bağ bahçe gibi bir yer ayarlayabilirsem daha kapsamlı bir oda ayarlayacağim, en olmadı amerikan tarzı garaj ayarlayacağim.

• Şunun gibi bir şey elimizin altında olsada 1 ay içine girsek 20 yıl sonrasından çıksak ne olurdu.

Denek lazım mı?
    ------
    Şunuda ekleyim bazıları olayı anlamamış olabilir fakat,eğer böyle birşey varsa uzay zamanı bükebilmek için negatif kütleye ihtiyacınız var demektir ki biz insanlarda böyle bir teknolojiyi,maddeyi bulabilecek kapasite yok.

Uzay zamanı bükmek için bir tarafı uzay zamana ağır gelen(bir yıldız kadar ağır), diğer tarafı uzay zamanı yukarı kaldıran(negatif kütle,bir yıldızın ağırlığının negatifi kadar) bir makine yapmanız gerekir. Bu aygıt teorik olarak ışık hızını geçebilecektir, peki nasıl madde enerjiye dönüşmeden ışık hızından hızlı gidebiliyor? Çünkü makine hareket etmiyor, uzay zamanda ki şu şekildeki '/' dalgalanmanın ortasında duruyor.

Eğer bu teknolojinin çekirdeği yani negatif kütleyi elegeçiren bir medeniyetin uzay aracı insanlığın eline geçtiyse,bunu çözdükten sonra insanlar artık tüm evrene seyahat edebilecektir.

Bu teknoloji yaşadığımız evrenin kurallarını zorlayacağımız en uç noktalardan birisidir, warp engine olarak geçer, teoridir. galaksiler arası medeniyet kurmanın tek anahtar yoludur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 20 Temmuz 2023; 16:50:34 >

• Sedat. kullanıcısına yanıt
    Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Fakat emin olun ki anti yerçekimi tasarımını tam olarak keşfettim ve bu tasarım evrende sadece tek modeldir. Dahili sistemle farklı yollardan yerçekimini yenmek mümkün değildir. İşte o tek olan bu sistemi bulabilirseniz başardınız demektir. Ben elimde malzeme yetersiz olduğundan şu anda sadece bir motoru kullanabilecek düzeydeyim. Amazon'a malzeme siparişi verdim ve beklemek zorundayım. Bir motorun parçalarını üretmeye başladım. Tamamlandığında tek motor da olsa test edeceğim. Saygı çerçevesindeki yorumunuz nedeni ile benim için çok değerlisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 20 Temmuz 2023; 16:36:17 >
  • Anti yerçekimi motorları nasıl çalışır size anlatayım, denizde sörf yapan bir sörfçüyü düşünün. bu sörfçü dalgayı yakalayıp kıyıya kadar ilerler, anti yer çekimi motorları aslında yer çekimini kullanır, yer çekimi yok ise bir işe yaramazlar, uzaydaki her cisim uzayı eğer, bu eğrilme esnasında dalgalar oluşur. dalga frekansını yakalayıp milyonlarca nano ölçekli diski dalga frekansı hızına eşit hızda döndürüp, dalga tepesi aralığı kadar bu diskleri yerleştirirseniz dalgayı yakalar ve yer çekimsiz ortama kadar çok hızlı ilerlersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 20 Temmuz 2023; 17:24:31 >
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

hocam Foundation dizisinde de buna benzer bir uzay gemisi var, izlemeyen varsa tavsiye ederim ufku geniş bir dizidir...

• Ufonun icinde zaman daha yavas ilerliyor deseydi daha inandirici ve mantikli olurdu sanirim uydururken tam detayli düsünmemis

• Amerikalı UFO'lar.

Tarihi bir bilgide paylaşayım bilindiği üzere Amerika kurucu Ataları başta İngiliz,fransız ,hollanda, Rus ,Alman göçmenlerin bir araya gelerek kurduğu
    bir ülkedir.sanırım kurucu atalarının içindede Ufolarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 20 Temmuz 2023; 18:14:43 >
  • KAUANKA K kullanıcısına yanıt
    Nasıl bu kadar emin olabilirsin ki? :D Ben UFO olsam buraya inerdim ilk :)

• Aynen zamanı büküyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MilesTeg M kullanıcısına yanıt

Milletin kaçtığı sehrinden evinden koyunden vbbbbb den SEN UFO ALSANDA illa evime giderim diyorsun yani Uçuk iddia: ABD, uzay ve zamanı büken bir UFO bulmuş olabilir 

Ufoyu bulur bulmaz bence kac baska bir yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.