Şimdi Ara

Uçuk iddia: ABD, uzay ve zamanı büken bir UFO bulmuş olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba doktor who yu fazla izlemiş. Birazda arturun kılıcından aklında kalmış. Mavi telefon kulubesi olması gerek daire değil. Birde tornavida olması lazım bir yerlerde.
    Zulkarney peygamberede konuyu iliştirebilirler. Birde bu ufo merkezi çinde veya iranda, kuzey korede çıksa acaba ne yapacaklar.

• interwap kullanıcısına yanıt
    Keşke film olsaydı hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzay zamanı bükmek, bu tarz gelişmiş ufo'lar, dünya dışı akıllı varlıklar. Hepsi mümkün de. Saçma olan kısmı, bu kadar gelişmiş, uzayı zamanı büken araç inşa edenlerin gelip dünyaya pıtır pıtır düşmeleri. Yıldızları, belki galaksileri geçip gelmiş. Nedense dünyada düşüyor. Ha bir de bu kadar gelişmiş teknoloji üretebilecek kadar zeki olmalarına rağmen senelerdir de kendilerini geliştiremediler. Hiç ders çıkartamıyorlar, 80 senedir Abd'ye gelip gelip düşüyorlar. Yani 80 sene ders çıkartamamak için çok salak olmak lazım. Bahsedilen teknoloji için çok zeki olmak lazım. İkisi birbirine uymuyor.

• CleanCoders C kullanıcısına yanıt
    Ya sen ne kadar çok bilgiliymişsin, bravo işi çözmüşsün. Bence ilk fırsatta bunu hayata geçirmen lazım, bu bilgileri heba etme.

• IMDB 4.4

Uçuk iddia: ABD, uzay ve zamanı büken bir UFO bulmuş olabilir 

• o değilde ameirkan övücüleri, alaya alınan yorumları görünce biraz içerlemişler :)

• Haberde ufonun 9 metre genişliğinde ve geminin içinin bir futbol stadyumu kadar geniş olduğu söylenmişte, google diyorki "Futbol sahası ölçüleri eni 45 - 90 metreler arasında, boyu 90 - 120 metre arasında olur. FİFA tarafından açıklanmış olan standart futbol sahası ölçüleri ise 105 x 68 metredir." Stadyum sahayı da kapsadığına göre çok daha büyük boyutlardadır herhalde.

Uçuk iddia: ABD, uzay ve zamanı büken bir UFO bulmuş olabilir

• Yine Abd de olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Baktımda saçma hocam Uçuk iddia: ABD, uzay ve zamanı büken bir UFO bulmuş olabilir  Dizideki sözde akılcıların hepsi duygularıyla hareket ediyor tilt olmalık dizi. Efektler sırıtmıyor ama karakterlerin gelişimi berbat. Adını unuttuğum bir senaryo methodu vardı aniden "kurtarıcı" gelip işlenen konuyu birden bağlıyordu o yöntem sıkça kullanılmış. Bilimle pek bi alakasıda yok zaten, değiştirilemez sonmuş falan konu saçmalık üzerine kurulu. İzlenir mi normal bir dizi beklentisi ile, mantık aramaksızın izlenir yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 21 Temmuz 2023; 1:42:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söz konusu hikaye ; kuran'da geçen 7 uyurlar hikayesiyle uyumlu. ! :)

• ufonun için girdim çıktım !

seçim sonuçlarına baktım bir şey değişmemiş

tekrar girip çıktım, yine değişen bir şey olmadı.

bende ilk başlangıç zamanına geri döndüm.

gelecek daha kötü olduğu için

şu anın kıymetini bileyim dedim. :)

• Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

diziyi izleyenlerin yorumlarını da okumuşsunuzdur, ben dizinin ilham kaynağı kitap serisini okumadım; hiç alakası yok diyorlar dizi ile kitapların, kitaplarını okumadığım içindir belki bana farklı geldi dizi bazı tasvip etmediğim yerler yok değil CGI sırıtmıyor en azından... konu tipik hollywood senaryosu olduğu aşikar... dünyanın sonu ile alakalı(tipik hollywood senaryosu) seyirlik farklı bir görüş açısı veriyor

• Esxici E kullanıcısına yanıt

evet hocam abd en ufo ziyaretine açık memleket olduğu için dünyamıza gelen ufolar abd den başka bir yere gitmiyor ...

• Spider_hip kullanıcısına yanıt

hocam senaryo holyywood a ait olunca durum sizin özetlediğinizden ibaret oluyor...

• Yok, Bakırköy Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastahanesi

• Geçerken beni 80'li yıllara bıraksınlar :)

• Amerikan film endüstrisi için senaryoya uyarlanabilir kaynak sayılabilir. İzlenir mi?
    Bence izlenir 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ProjectMan kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.