Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
28
Favori
64.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradağım bir seri var. Yayın yılı olarak Dragon ball-Pokemon un yayınlandığı zamanlara denk geliyor olması lazım(1-2 yıl ileride veya geride olabilir tam emn değilim). Konusunu da hatırlamıyorum ama ellerinde beyblade çeviricelere benzer bir alet vardı, bunların içine belli güçleri olan toplar koyup topları fırlatarak savaşıyorlardı. Karakterlerin çizimleri ve boyutları yine Dragonball tarzı idi. Hatta bu çocuğun bir arkadaşı vardı sonradan bu arkadaş bunu yaralayıp ona ihanet filan ediyordu galba(yine o top savaşlarıyla). Şahsen Dragonball ile benzerliği baya vardı diye hatırlıyorum çünkü uzun zaman dragonball ile karıştırmıştım.
  • Power Stones olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Power Stones olabilir mi?

Yok hocam değil. Youtubedan göz atdım. Ana karakter daha farklı . Boyu küçük bide saçı siyah idi galiba. Geçtiği evrende daha fantastik diye hatırlıyorum.
  • B-Daman labilir
  •  Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı

yanlış anlamayın. bu animenin adı nedir?
  • Bi tane böyle kılıçlı adam vardı onun birde ruhu vardı böyle savaşırken ruhu oluyodu arkasında en güçlüsü ateşten kocaman bir taneydi adı neydi bunun bulana çok teşşekürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .H.A.K.A.N.

Bi tane böyle kılıçlı adam vardı onun birde ruhu vardı böyle savaşırken ruhu oluyodu arkasında en güçlüsü ateşten kocaman bir taneydi adı neydi bunun bulana çok teşşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

Bi tane böyle kılıçlı adam vardı onun birde ruhu vardı böyle savaşırken ruhu oluyodu arkasında en güçlüsü ateşten kocaman bir taneydi adı neydi bunun bulana çok teşşekürler.

Teşşekkürler birde bunun Türkçe dublajlarını nerden bulabilirim ?

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: knightsever

quote:

http://lmgtfy.com/?q=shaman+king+t%C3%BCrk%C3%A7e+dublaj

Hmm bir yanlışlık oldugunu düşünüyorum google aratmak benimde aklıma geldi tabiki ama bulamadım gene bulamadım 1. bölümüünü buldum fakat başka bulamadım bana bir site linki verirseniz daha faydalı olacağı kanısındayım şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşşekürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı

yanlış anlamayın. bu animenin adı nedir?

Kimse mi cevap vermez buna.Serinin adı Hajime No Ippo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeassNote -- 20 Mayıs 2013; 0:25:34 >
  • saol, sırf meraktan izlemeyi düşünüyorum bu seriyi. Adını defalarca duydum ama izlemek hiç kısmet olmadı.
  • Beyler bir anime vardı . Bir tane adam vardı küçük sarışın bir kız çocuğuna bakıyordu adı neydi o animenin. Dramatik bir animeydi galiba
  • usagi drop
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

usagi drop

çok teşekkür ederim listeye aldım hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

usagi drop

İlk bölümüne baktım da oldukça güzel bir seriye benziyor. Önerir misiniz diye soracağım ama önermeseniz de izleyeceğim sanırım. Listeme çoktan ekledim bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

quote:

usagi drop

İlk bölümüne baktım da oldukça güzel bir seriye benziyor. Önerir misiniz diye soracağım ama önermeseniz de izleyeceğim sanırım. Listeme çoktan ekledim bile

izle tabiki dram değilde duygu yüklü bir film.komedi unsurları felan iyi yedirilmiş. Yani seriyi bitirdiğinizde birşeyleri size katmış olucak.
  • teddybear01 kullanıcısına yanıt
    ben de aynısını arıyorum ama bilen yok gibi bende çok izlerdim bulunca banada haber verirsen sevinirim
  • Geçen yıl hepimizin bildiği bir yabancı dizi izleme sitesinde ilk bölümünü izlemiştim. İlk bölümde bir icadı dünyaya tanıtıcakladı. Bir zaman makinesi. Bunun gibi bir şeydi. Bileniniz var mı ? Söyleyebilirseniz çok makbule geçer beyler lütfen yardım edin.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.