Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
28
Favori
64.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Bu eski zamanlarda pokemon,dragon ball zamanlarında bir çizgifilm yada anime vardı emin olamadığım,hayvanlar vardı robota dönüşüyordu.Kötü ve iyi robotlar vardı,gezegen gibi bir yerde dövüşüyorlardı.2-3 tanede insan vardı.Hatta robotların biri çita idi,iyi taraftaydı,kötü tarafta ise bir karadul vardı.Böyle bir animeyi hatırlayan var mı ?.

Transformers: Beast Force olabilir mi?

Hoca işi biliyor vallahi çok sağolasın hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 2 Eylül 2013; 22:33:59 >

• Küçükken [ Yaklaşık 6 7 sene belki daha önceden] cd'ciden bir anime aldık babamla.. Çocuğun biri her yerinde solucana benzer dokungaçları olan domuza benzer büyük bir hayvan tarafından yaralanıyordu. Sonra o solucan gibi şeyler [ solucan gibi olan şeyler de öyle küçük küçük değil , normal kol büyüklüğünde ve mor gibi bir renge sahipti (siyah da olabilir)] çocuğun kolununu da ele geçiriyordu. Sonra bu çocuk bu solucan gibi olan şeylerin bulunduğu fabrika gibi bir yere gidiyordu. Hiç unutmam çok etkilenmiştim ki hep arada hatırlarım. Böyle bir anime izleyen varmıdır ? Veya bunu bulmak için neler yapmalıyım. Çok merak ediyorum sonunu falan unuttum, animeyi bile hayal meyal hatırlıyorum. Tekrar izlemek istiyorum , biri yardımcı olursa veya en azından bir fikir verirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 6 Eylül 2013; 15:27:06 >

• aradığınız film anime dünyasının star wars ı olarak bilinen prenses mononoke eseri hayao miyazaki üstadın.
  • Yu yu hakusho unutulmus herhalde dandik animeler ceviren fansublar boyle bir animeyi atlamislar ve cevirmemisler :(
  • Merhabalar.
    benimde aklımda kalan ufak bi sahne var zaman zaman arayıp bulamadığım bi anime (anime olmama ihtimalide var açıkçası)
    yanlış hatırlamıyosam 3 kişilik bi grup vardı 2 erkek biri hatundu. erkeklerden biri hatuna yavşayıp duruyodu. savaşlı bi anime olması yüksek ihtimal
    hatta aklıma kalan bi sahne 3 ü birbirine sırt sırta bağlıyken hatunun göğüslerinde bi bıçak vardı elemana onu almasını söylüyodu ama eechi yoktu diye hatırlıyorum
    hatunuda hep koftaki leonaya benzetirim =)
    yaklaşık olarak 15-20 senelik bi anı diyebilirim. haliyle hangi kanalda izlediğimide haytırlayamıyorum. yardımcı olabilicek varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insightizm

Merhabalar.
    benimde aklımda kalan ufak bi sahne var zaman zaman arayıp bulamadığım bi anime (anime olmama ihtimalide var açıkçası)
    yanlış hatırlamıyosam 3 kişilik bi grup vardı 2 erkek biri hatundu. erkeklerden biri hatuna yavşayıp duruyodu. savaşlı bi anime olması yüksek ihtimal
    hatta aklıma kalan bi sahne 3 ü birbirine sırt sırta bağlıyken hatunun göğüslerinde bi bıçak vardı elemana onu almasını söylüyodu ama eechi yoktu diye hatırlıyorum
    yaklaşık olarak 15-20 senelik bi anı diyebilirim. haliyle hangi kanalda izlediğimide haytırlayamıyorum. yardımcı olabilicek varsa sevinirim.

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı

bahsettiğin sahne bu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: jrking

aradığınız film anime dünyasının star wars ı olarak bilinen prenses mononoke eseri hayao miyazaki üstadın.

Hocam vallahi bravo , çok teşekkür ederim. Gerçekten beni çok etkileyen bir animeydi. Bir daha izlemekten büyük zevk alacağım

• quote:

quote:

Merhabalar.

bahsettiğin sahne bu mu?

üstat biraz inceledim de bu o seri değil malesef.. biraz daha tasvir etmeye çalışırsam hatun benziyo ama daha koyu saçları vardı (büyük ihtimalle)
    erkek (asılan dediğim) siyah kısa saçlıydı ve bide sarı saçlı adam vardı yanlarında. yani öyle hatırlıyorum üstat.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar.

bahsettiğin sahne bu mu?

üstat biraz inceledim de bu o seri değil malesef.. biraz daha tasvir etmeye çalışırsam hatun benziyo ama daha koyu saçları vardı (büyük ihtimalle)
    erkek (asılan dediğim) siyah kısa saçlıydı ve bide sarı saçlı adam vardı yanlarında. yani öyle hatırlıyorum üstat.

Resimdeki animenin adı "Sengoku Majin Goushougun: Toki no Etranger"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 10 Eylül 2013; 11:52:00 >

• bir çizgi film vardı 90larda trt de diye hatırlıyorum. 5 kız liseye gidiyolar bunların özel güçleri vardı ve kötülere karşıı savaş vermeleri konuydu aama hatırlayıpda izlleyemiyoorum :(
  • Sailor moon
  • Yanlış hatırlamıyorsam 2005-2006 yıllarında izlemiştim. İki kız aynı apatmanda oturuyorlardı. Kızlardan birisinin özel güçleri vardı. Yakışıklı bir de oğlan vardı, özel güçleri olan kızı seviyordu. Diğer kız da bu çocuğa aşıktı. İkisi de kızın güçlerinden habersizdi. Ay savaşçısı- kamikaze kaitou jeanne ile bir ilgisi yok. Hatırladığım bir iki sahne var. Bi yerinde kız okulun bahçesinde yaralanıyordu, çocuk kucağına alıp revire götürüyordu. Bi yerinde de kızlar kurabiye yapmışlardı, çocuk özel güçleri olan kızın kurabiyesinden ya yiyordu ya da beğeniyordu tam hatırlamıyorum fakat kurabiye sahnesi kesin vardı. Çok aradım bulamadım :( umarım hatırlayan birileri çıkar
  • Resimdeki anıme/manga nın ADINI bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernayvaz

Resimdeki anıme/manga nın ADINI bilen var mı ?

Fairy Tail

http://fairytailizle.com/
    http://www.turkanime.tv/anime-detay/Fairy-Tail

• eyvallah sagol

• merhaba arkadaşlar ismini aradığım bir animeydi tam olarak hatırlamıyordum ama sonunda buldum buradan paylaşayım dedim

bu ara film gibi olmuş sanırım
    normal seri ise aşağıdaki linkte

www.gogoanime.com
    GoGoAnime.com (.to) - Watch Anime Online for Free. Subbed & Dubbed
    http://www.gogoanime.com/category/cyborg-009/page/2

• Acaba bu animenin adını bilen varsa yazabilir mi?
    Adını bulamadım malesef.

http://www.youtube.com/watch?v=J4SeKtvu0YM

• Merhaba bu resim acaba herhangi bir animeden alıntı olabilir mi?

Ayrıca Hatsune Miku'nun bir anime serisi var mı?
  • arkadaşlar bende küçükken izlediğim bir animeyi bulmak istiyorrum adını tamm hatırlaasamda sanırım foxkids gibi bir kanaldaydı bu anime animede maskeli bir adam kendi gezegeninden dünyaya bir uzay kapsulyle yanlışlıkla geliyor ve dünyada bir ring içinde çeşitli insanlarla dövüşüyorbunun bir ustası gibi bir şeyi var onun evinde kalıyor.ve adını hatırladığım sadce 1 karakter var animede oda şahmat bu adam yarı at yarı insan ringde bunlarla dövüşen biri ve son böümlerine doğru yanlş haturlamıyorsam bu bizim maskeli eleman mskesi çıkarıyor ve maskenin içinden yakışıklı bir herif çıkıyor tek hatırladığım bunlar eğer bilen varsa lütfen ismini söyleyebilirmi ? yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

Merhaba bu resim acaba herhangi bir animeden alıntı olabilir mi?

Ayrıca Hatsune Miku'nun bir anime serisi var mı?

Şu an için yok ve resim büyük ihtimalle fan art.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.