Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
28
Favori
64.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadın bir işin içine sürüklenmişti sonra bir aranan adam tutmuştu sanırım . istenilen yere gitmişti kadında adam sonra oyunun içine sürüklenmişlerdi zeka oyunu gibi birşeydi herkes birbiriyle savaş halinde gibi birşeydi sonra son etaplarda adam iskambil kağıdındaki sırayı tahmin etmişti falan bileniniz varmı hatırladığım şeyler bunlar
    ( Manga )
  • @KanameSama

Saol hocam
  • birisi sormuştu gerçi bende merak ettim bilen var mı?

Resim büyük biraz

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı
  • merhaba arkadaslar kucukken izledigim bir anime ariyorum pek iyi hatirlamiyom ama cocugun ejderhasi oluyo onu egiterek savaslara falan katiliyor adini bilemiyorum tek hatirladigimda bu zaten kac siteye bakdim bisey bulamadim bu konuda bisey bilenler rica etsem bu tur animelerin isimlerini yazarak yardimci ola bilirseniz sevinirim... habide anime galib pokemonun beyblade-in ciktigi zamanlarda cikmisdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraken1

merhaba arkadaslar kucukken izledigim bir anime ariyorum pek iyi hatirlamiyom ama cocugun ejderhasi oluyo onu egiterek savaslara falan katiliyor adini bilemiyorum tek hatirladigimda bu zaten kac siteye bakdim bisey bulamadim bu konuda bisey bilenler rica etsem bu tur animelerin isimlerini yazarak yardimci ola bilirseniz sevinirim... habide anime galib pokemonun beyblade-in ciktigi zamanlarda cikmisdi

Digimon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prelly

birisi sormuştu gerçi bende merak ettim bilen var mı?

Resim büyük biraz

Tonari no Kaibatsu-kun olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: meert11

Kadın bir işin içine sürüklenmişti sonra bir aranan adam tutmuştu sanırım . istenilen yere gitmişti kadında adam sonra oyunun içine sürüklenmişlerdi zeka oyunu gibi birşeydi herkes birbiriyle savaş halinde gibi birşeydi sonra son etaplarda adam iskambil kağıdındaki sırayı tahmin etmişti falan bileniniz varmı hatırladığım şeyler bunlar
    ( Manga )

Liar Game e benzettim sonuna kadar okumamıştım ama baştaki hikaye çok benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niketa

quote:

Orijinalden alıntı: Prelly

birisi sormuştu gerçi bende merak ettim bilen var mı?

Resim büyük biraz

Tonari no Kaibatsu-kun olması lazım

Eyvallah ben bir bakayım sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Niketa

quote:

Orijinalden alıntı: meert11

Kadın bir işin içine sürüklenmişti sonra bir aranan adam tutmuştu sanırım . istenilen yere gitmişti kadında adam sonra oyunun içine sürüklenmişlerdi zeka oyunu gibi birşeydi herkes birbiriyle savaş halinde gibi birşeydi sonra son etaplarda adam iskambil kağıdındaki sırayı tahmin etmişti falan bileniniz varmı hatırladığım şeyler bunlar
    ( Manga )

Liar Game e benzettim sonuna kadar okumamıştım ama baştaki hikaye çok benziyor.

çok teşekkürler oymuş
  • Niketa kullanıcısına yanıt
    cok saolasin haci @Niketa
  • Bir anime vardı.Hani şu yenilerden kızlar okulda çay partisi falan yapıyorlardı şirin 4 tane hanım kızımız vardı biri bas çalıyordu kedi kulağı falan takıyorlardı ona durmadan. Bunlar yarışmaya katılmak için klavye, elektro gitar,bas gitar falan çalıyorlardı hatta bunları almak için part time iş falan yapıyorlardı kızlar çok şirindi neydi o anime ?

Not: Müzikleri de sağlamdı ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk171

Bir anime vardı.Hani şu yenilerden kızlar okulda çay partisi falan yapıyorlardı şirin 4 tane hanım kızımız vardı biri bas çalıyordu kedi kulağı falan takıyorlardı ona durmadan. Bunlar yarışmaya katılmak için klavye, elektro gitar,bas gitar falan çalıyorlardı hatta bunları almak için part time iş falan yapıyorlardı kızlar çok şirindi neydi o anime ?

K-ON?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: berk171

Bir anime vardı.Hani şu yenilerden kızlar okulda çay partisi falan yapıyorlardı şirin 4 tane hanım kızımız vardı biri bas çalıyordu kedi kulağı falan takıyorlardı ona durmadan. Bunlar yarışmaya katılmak için klavye, elektro gitar,bas gitar falan çalıyorlardı hatta bunları almak için part time iş falan yapıyorlardı kızlar çok şirindi neydi o anime ?

K-ON?

Aynen o hocam şimdi hatırladım çok sağolun hatta girişte k-on! diye bağırıyorlardı müziğin sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kriptonik52

çocukluğumda bi anime vardı bi türlü hatırlayamıyorum ismini .animede 3 kız vardı.olay uzayda geçiyodu.bu 3 kız savaşırken robotların içinde savaşıyordu.kırmızı yeşil mavi renklere sahip 3 kız.sonra başka bi robot vardı.bunun içindeki erkekti.bu kadar hatırlıyorum arkadaşlar galiba 95 2000 arası bi animeydi

Magic Knight Rayearth

• abi insan olamazsın sen nerden biliyon bunu yaa

• bu gif in hangi animeden geldiğini bilen varmı acaba? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hachiman Hikigaya

bu gif in hangi animeden geldiğini bilen varmı acaba? şimdiden teşekkürler

Fullmetal Alchemist Wiki
    Alex Louis Armstrong
    http://fma.wikia.com/wiki/Alex_Louis_Armstrong

•  Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı
    >>> Bu hangi animeden arkadaşlar ??

edit: Mobile Suit Gundam SEED'den Shinn Asuka sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hz. Zeus -- 3 Mayıs 2014; 2:27:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Google'da aratınca "ガンダム seed destiny" bu çıktı. Wikipedi sayfasına girip İngilizcesine bakınca Mobile Suit Gundam Seed Destiny olduğunu gördüm, doğru yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow Jaggerjack

Google'da aratınca "ガンダム seed destiny" bu çıktı. Wikipedi sayfasına girip İngilizcesine bakınca Mobile Suit Gundam Seed Destiny olduğunu gördüm, doğru yani.

Cevap doğru, Gundam SEED DESTINY'den Shinn Asuka

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.