Bildirim
Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (24. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Gökdelenleri yıkan dalgalar var mıydı peki? -
start tvde çıkan ay savaşçısı benzeri bir anime arıyorum ana karakter ay savaşçısında ki kızlara benziyordu tek başınaydı gökdelenler falan vardı bir bölümde sarmaşıkları olan bir canavar ile savaşıyordu sanırım 2005-2008 arası olabilir tam yılı hatırlamıyorum
can sıkıntısından eskiden tvde izlediğim animeleri aramaya başladım ilk ablamın zoruyla küçükken trt1de izlediğim ay savaşçısını izlemeyi denedim sarmadı özellikle son sezon hakkında okuduğum yorumlar soğuttu -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Akuma_Blade
quote:
Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı
start tvde çıkan ay savaşçısı benzeri bir anime arıyorum ana karakter ay savaşçısında ki kızlara benziyordu tek başınaydı gökdelenler falan vardı bir bölümde sarmaşıkları olan bir canavar ile savaşıyordu sanırım 2005-2008 arası olabilir tam yılı hatırlamıyorum
can sıkıntısından eskiden tvde izlediğim animeleri aramaya başladım ilk ablamın zoruyla küçükken trt1de izlediğim ay savaşçısını izlemeyi denedim sarmadı özellikle son sezon hakkında okuduğum yorumlar soğuttu
Karakterler böyle miydi?
benziyor sanki aklımda da fazla bir şey yok ki dönüşünce aynı ay savaşçısında ki karakterlere benziyor diye hatırlıyorum
karakter çok küçük değil diye hatırlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C36D8071F -- 13 Ağustos 2015; 1:08:15 >
-
buldum Kamikaze Kaitou Jeanne/sevimli hırsız -
Sonunda aradığımı buldum Jayce and the Wheeled Warriors
quake4ever2007youtubeJayce and the Wheeled Warriors (intro)https://www.youtube.com/watch?v=y9K0SzFIf4A
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gado -- 20 Ağustos 2015; 22:24:42 >
-
mankenlerle ilgili bir manga vardı onu arıyorum
anne ve babası manken ve bir uçak kazasında anne ve babasını kaybetmiş kızın manken olurken basından gecen olayları anlatıyordu
manken olmak isteyen kızın hayalindeki manken gibi olmak istiyor bu mankenin ikiz kardeşi var oda stilistlik ne iş yapıyordu
manken kızımız ilk defilesine cıktıgında bunları 2 kişi gördügü için afallayıp bunların üstüne düşüyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 24 Ağustos 2015; 22:48:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: necrovirus
anne ve babası manken ve bir uçak kazasında anne ve babasını kaybetmiş kızın manken olurken basından gecen olayları anlatıyordu
Sanırsam...
Kawaii dake ja Moto Tarinai!
emin değilim arayaak buldum. en örtüşen hikaye bununki -
quote:
Orijinalden alıntı: KKM
quote:
Orijinalden alıntı: necrovirus
Sanırsam...
Kawaii dake ja Moto Tarinai!
emin değilim arayaak buldum. en örtüşen hikaye bununki
uğraşın için teşekkürler , maalesef bu değil.
manken olmak isteyen kızın hayalindeki manken gibi olmak istiyor bu mankenin ikiz kardeşi var oda stilistlik ne iş yapıyordu
manken kızımız ilk defilesine cıktıgında bunları 2 kişi gördügü için afallayıp bunların üstüne düşüyordu (malum iş kazası :) )
-
bullat vardıya akemede onun pelerinsiz mavimsi olan kıyafetini düşün bu eleman mutasyon geciren elemanlaırı ortadan kaldırıyordu maymun mu fare mi öyle bi şeye dönüşüyorları beyazlı kahverengili karsıda güclü elemanlar vardı bizim eleman göğüsünü 2 yana ayırıp ışın atıyordu :D tahminimce 80 lerden kalma bi seriydi
bayağıdır aklımda ne olur bir el atın -
Bir anime vardı 2 tane kardeş vardı biri kızdı erkek olana güç gibi birşey miras kalıyordu kız olan kıskanıyordu dövüşüyorlardı bu erkek olan kardeşte altın bileklik gibi birşey vardı ejderhalımı ne kırmızıydı kıyafeti falan ninja gibi birşeydi bunlar hatırlayan varmı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben küçükken tvde izlemiştim adını bilmiyorum.şehirde yalnız yaşayan yaşlı bir teyze vardı ve akşamları ya da geceleri göle gidip kurbağa avlayıp eve gidip tencerede pişiriyordu.bu animasyona küçükken tvde iki kere denk gelip izlemiştim bir tek bu sahneyi hatırlıyorum ama çok etkilenmiştim ve tekrar izlemek istiyorum bilen varsa yardım etsin lütfen.Yaşlı teyze evine dönerken bir köprüden geçiyordu yada köprüaltı bir yerden hayal meyal hatırlıyorum.böyleydi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu avatardaki anime karakteri kimdi bilen varsa söyleyebilir mi? -
Yürüyen şato vardı bi büyücü vardı genç kız vardı onu yaşlı yapıyordu savaş falan vardı film şeklindeydi
quote:
Orijinalden alıntı: littlem0
şu avatardaki anime karakteri kimdi bilen varsa söyleyebilir mi?
Iron Giant adlı bir Amerikan animasyonuna ait. Robotu Vin Diesel seslendirmiştir hatta. -
kötü karakterin avuçlarında sivri dişli ağızlar oluşuyordu.bununla hortum gibi içine çekip düşmanın gücünü çalabiliyordu.ana karakterini pek hatırlamıyorum maalesef -
Şoyle bir çizgidizi vardi.bir kiz bir sekilde annesinin ruyasina hapsoluyor.orda yesil alninda yildiz olan sekilden sekile giren yeşil bir yaratik ile maceralara atiliolardı.kotu bir seytan kadin vardi korkardim kucukken.kiz sihirli ayakkabi bukle vb biseyler kullaniodu.annesi ara ara uyanır gibi olsada hic uyanmadi.bir 10 yil once filan yayinlaniodu tv de.
Cevaplarsaniz sevinirim simdiden tesekkurler.
Eski bir anime arıyorum arkadaşlar. Yıllar önce televizyonda anime çıkardı.Aklımda sadece kızın günlük tuttuğu sarışın olduğu ve kaleminin ucunda taşlı bir süs olduğunu hatırlıyorum. Hatta çok süslü kalemler kullanırdı. Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X