Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
28
Favori
64.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi anime filmi vardı kız bi ilkokul öğrencisi ama kafası matematiğe falan hiç basmıyor.

Hatırladığım bölüm şöyleydi,kız bölme işlemi için elmanın 1/2 si 3/4'üne bölünürse nasıl 2/3 olur falan diyordu.Bu tarz bişeydi yani.

Ablası vardı bu kızın deliriyodu nasıl anlamazsın falan diyordu.

Bilen var mı bu filmi?
  • Benimde adını hatırlayamadığım bir anime var.Show tv'de slamdunk'dan önce veya sonraydı tam hatırlayamıyorum.Konusu bilim kurgu üzerineydi.Büyük bir uzay gemisi ve içinden çıkan 7 tane araç vardı.Her aracın farklı bir özelliği oluyordu.Kiminin üstünde kesici bir kol çıkıyordu,kiminden roket felan ama adını bir türlü hatırlayamıyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
  • 3 ay önce izlemiştim yarıda kalmıştım yardımcı olabilirseniz sevinirim .
    bir video görüp başlamıştım seriye şeytan 2 ye ayrılıyor dünyayı dolaşıyor sonra bir parçası diğerini yiyiyor diye animenin açılışı böyleydi.bir doktor var bir çocuğu kurtarıyor belediye başkanı ölüyor sonra çocuk başhekimi öldürüyor çocuğun sayesinde baş karakterimiz başhekim oluyor .sarışın sevgilisi vardı sonra ayrılıyorlar . sonra doktor bu çocuğun peşine düşüyor . çocuğunda kız kardeşi var bunlar ikizler falan bunları hatırlıyorum yardımcı olabilirseniz iyi olur .
  • syncsta kullanıcısına yanıt
    Monster

Tesadüfe bakın ki seriyi bir saat önce yeni bitirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Monster

Tesadüfe bakın ki seriyi bir saat önce yeni bitirdim.

valla çok sağol şansa bak be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gado

Benimde adını hatırlayamadığım bir anime var.Show tv'de slamdunk'dan önce veya sonraydı tam hatırlayamıyorum.Konusu bilim kurgu üzerineydi.Büyük bir uzay gemisi ve içinden çıkan 7 tane araç vardı.Her aracın farklı bir özelliği oluyordu.Kiminin üstünde kesici bir kol çıkıyordu,kiminden roket felan ama adını bir türlü hatırlayamıyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Ülkemizde Voltron Vehicle Force adlı lokalizasyonu gösterilmş olan Dairugger XV olabilir mi?

Pek ihtimal vermiyorum ama MASK ile karıştırılmış da olabilir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Bu ikisini de biliyorum hocam daha önce izledim :) ama bunlar değil malesef.Cevap için teşekkürler.
  • Uzun süredir aklımda bir sahne var ama hangi animede hatırlayamıyorum. 2 tane çocuk vardı anneleri sağırdı, evde yangın mı ne çıkıyordu bu çocuklar yıllarca anneleri bunları bırakıp kaçmaya çalıştı sanıyorlardı ama anneleri meğersem bunları kurtarmaya çalışıyormuş evin her yerinde bunları arayarak Hatırlayan var mı hangi animeden olduğunu? FMA olabilir diye aklıma geliyor ama olmaya da bilir
  • Akuma_Blade kullanıcısına yanıt
    Bende tam şu M.A.S.K'ı soracaktım
  • Evet beyler eskiden bi anime vardı sanırım açık alanda bir masada kart ile oynanıyordu ve adamın önüne 2-3 adet mavi cam geliyordu camlar kırılınca kaybediyordu.
    Yu-Gi-Oh tarzı bişeydi canavarları felan ama bir türlü adını hatırlayamıyorum bilen varsa acil söyleyebilir mi ?
    Üç gündür arıyorum hala bulamadım
    Türkiyede 5 yıl önce felan yayınlanmış olması lazım Tv de izlediğimi çok net hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drashent -- 8 Mart 2015; 22:45:44 >
  • drashent D kullanıcısına yanıt
    Duel Masters?

• 80'lerin sonu veya 90'ların başı olabilir
    sanırım trt deydi.. bir uzay gemisinde araştırmalar yapan mürettebat vardı. mürettebatın içinde bir de emzikli bir bebek vardı ama çok zekiydi, yetişkin gibi.
    bunlar yabancı bir ırk mı, yoksa robot istilacılar mı, onlara karşı savaşıyorlardı.

ömrüm gitti, bulamadım. ne olur belki hatırlayanınız vardır :(
  • Youtube`da random bir anda denk gelmişti, bir videoda daha doğrusu amv tarzı birşeydi. Youtube geçmişimde bulamadım sanırım başka bir yerde izledim. Karakterlerin görünüşlerini tam hatırlayamıyorum. Ama çizimler felan eski bir animeye benzemiyordu, rahatlıkla 2007-08 sonrası diyebilirim. Bir tür ateşli silah kullanan bir abimiz vardı, kılıçta olabilir. Bir tane de ufacık bir tatlı kızımız vardı. Hatırladığım kadarıyla kız hayalet olarak yanında mıydı neydi adamın. Adam bir yaratıkla savaşıyordu. İşte kızı öldürmüş galiba bu yaratık. Kapışmadan sonra adamın her yeri kan içindeydi, kız gelip bunu öpüyordu felan bir power up la yaratığı yeniyordu galiba. Kız acayip ufak gösteriydi, pedo gibi bir olay gibi hatta, ufacık kızdı. Geçmişe felan gidiyorlardı, galiba kızla sevgili olabilirler. Tüm hatırladıklarım bu, bulabilirseniz çok sevinirim aşırı hemde.

Akuma sen bilirsin herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 6 Temmuz 2015; 21:49:29 >

• Wasurenai kullanıcısına yanıt
    Black bullet olabilir mi bahsettiğiniz anime

• Devil may Cry? Btooom veya No game no life,Black Bullet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 6 Temmuz 2015; 22:19:21 >
  • Buldum beeee
    Nanatsu no Taizai imiş sağlam birşeye benziyor hemen indiriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aranciba

80'lerin sonu veya 90'ların başı olabilir
    sanırım trt deydi.. bir uzay gemisinde araştırmalar yapan mürettebat vardı. mürettebatın içinde bir de emzikli bir bebek vardı ama çok zekiydi, yetişkin gibi.
    bunlar yabancı bir ırk mı, yoksa robot istilacılar mı, onlara karşı savaşıyorlardı.

ömrüm gitti, bulamadım. ne olur belki hatırlayanınız vardır :(

They Were 11 olması lazım.
  • yıllar önce trt de izlmeiştim, kız vardı annesi hastanede çalışıyordu sonra yağmur sel vs oldu çok büyük dalgalar vardı

bu kadarını hatırlıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

yıllar önce trt de izlmeiştim, kız vardı annesi hastanede çalışıyordu sonra yağmur sel vs oldu çok büyük dalgalar vardı

bu kadarını hatırlıyorum

Mavi suyun esrarı olabilir lakin emin değilim. Trt de izlediğinden ve bahsettiğin kızın serideki bir karakter olduğundan emin misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

yıllar önce trt de izlmeiştim, kız vardı annesi hastanede çalışıyordu sonra yağmur sel vs oldu çok büyük dalgalar vardı

bu kadarını hatırlıyorum

Mavi suyun esrarı olabilir lakin emin değilim. Trt de izlediğinden ve bahsettiğin kızın serideki bir karakter olduğundan emin misin?

evet eminim dalgalar falan bir değişikti kızın babası yoktu
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.