Şimdi Ara

Bilinmeyen Numaraları Bilinir Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi ara kendinizin diğer rehberlerde nasıl kayıtlı olduğunuzu öğrenmeye yarayan get contact diye bi uygulama çıkmış baya da popüler olmuştu. Sizden rehber bilgisi falan istiyodu. aynı zamanda size bilmediğiniz bi numara aradığında kimin aradığını da göstermeye yarıyodu. Sonra bu tarz uygulamaların sizin bilgilerinize ulaştığı ya da virüs bulaştırdığı söylendi herkes de telefonundan kaldırdı. Ben şimdi size bilmediğiniz numaralar aradığında kimin aradığını gösteren uygulamanın güvenilir olanından bahsedicem. Turkcell’in upcall uygulaması. bu uygulamaların en efsanesi. sizin rehber bilginizi falan istemiyo. içinde beni kalbimden vuran çok güzel başka özellikleri de var. mesela bitanesi ve bana kalırsa enn güzeli telefonunuzu açık olduğu halde ulaşılamıyor göstermek ama bu esnada size kimin aradığına dair bildirim gelmesi

• Bu artık ücretli bir özellik bildiğim kadarıyla.
  • Telefon kapalı uyarısı verip bildirim alma tüm operatörlerde var ayrı bi uygulamaya gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Telefon kapalı uyarısı verip bildirim alma tüm operatörlerde var ayrı bi uygulamaya gerek yok
    Turkcell’de hangi işlemi yapmak gerekiyor bunun için. Ben bilmiyorum maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim aramış cell diye bir servis var aylık 1,69 tl buna üye ol zaten uyeysen bir sıkıntı yok, ulaşılamıyor tonu almak istediğinde telefonu 7585 e yönlendir cihazdan olay tamamdır, internet çalışır sms alır yollar arama yaparsın biri seni arayınca sana sms gelir ona ulaşılamıyor der

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sms bildirimi başına 50 kr ücret var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla ilgili yazmıştım, geri dönüş yapıldı ve beklenen cevap geldi :)

"Rahatsız Etme özelliğini sizden gelen yorumlar üzerine tekrardan ücretsiz hale getirdik. Profil sayfanızdaki fotoğrafınızı sağa sola kaydırarak aktif hale getirebilirsiniz."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi de Upcall uygulamasında da arayan kişinin rehberler için izni yoksa yine numarasını göremiyorsunuz. İzin vermiş olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.