Şimdi Ara

bilişim kursu bölümünden hangisini seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, ben bilgi işlem ve bilişim kursuna gidip sertifika almak istiyorum. ama hangi programa başvuracağıma karar veremedim. geleceğe dönük, ileride iş olanağı yüksek olacak program önerir misiniz? bazı programlar: Yazılım Uzmanlığı (MCPD / Programcılık) ve İnternet Teknolojileri, PC ve Ağ Güvenliği - Ethical Hacking, AutoCAD İle Çizim & 3D Modelleme, Solidworks ile Çizim & 3D Modelleme, Grafik Tasarım (PhotoShop, Corel Draw, İllustrator), NETSİS Bilgisayarlı Muhasebe, Network Sistem Uzmanlığı, 3D Studio MAX ile Modelleme & Vray İle Fotogerçekçi Render, Web Tasarım (HTML, Dreamweaver, Fireworks, Flash).
    benim aklımdan yazılım uzmanlığı ve internet teknolojileri geçiyor. ama bazı forumlarda da 3D Studio max daha ii seçim olur diyolar ben karar veremedim. yardımcı olursanız sevinirim.

• bi fikri olan yok mu arkadaşlar yardım edin lütfen
  • öncelikle severek hevesli baslayacagın basladıktan sonra uf puf demiyecegin bir programa basvur ..

Gelecekte bilişimin hangi alanında geliştirmek istiyorsan kendini ona yönel sonradan yapmasam da olurmuş deme.
  • bunların bir kaçını ne kadar zamanda ogretirler bize kurslarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.