Şimdi Ara

ceng için hangi bilgisayarı önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bence huawei matebook yeter de çok bilgim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürlerr hocam

• Sınavda kağıda kod yazıyorsunuz arkadaslar abartmayın

• hocam lithmann 3m classics öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEM 6.0 -- 15 Ağustos 2024; 20:44:42 >
  • Macbook air pozitif teknolojiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • macbok air al windows sakın alma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows al. Macbook al diyenlerin hepsi uyumsuz olduğu programlar hakkında bilgisi yok. İos geliştiricisi olmayacaksan zaten daha yeni başlıyorsun macbook almanın mantıklı yanı yok pc müh. için winows pc'le başlanmalı.

• bende oyuncu laptopu var i5 11.nesil rtx 3050 20kya vereyim macbok alıcam

• sakultaa S kullanıcısına yanıt
    pc müh.

• Oyun bilgisayari gucunde bir sey alacaksan (cogu tanidigim bu kategoride) en uygun cihazlar hp victus. Hatta okul kutuphanesinde %80 bunu kullaniyor. Daha yeni 16. Seri de cikti

• MACBOOK ALMA HELE EN DUSUK MODELDEN AIR FALAN ASLA ALMA. BOLCA DEPOLAMA ALANI VE RAM LAZIM. AYNI ZAMANDA GUZEL BIR ISLEMCI VE GPU. TASIMASI KOLAY OLSUN DIYORSAN MATEBOOK TARZI VS BAKACAKSIN. DELL DE GUZEL LAPTOPLAR YAPIYOR. MSI IN DA VAR INCE MODELLERI 14 INC.

ALINCA DA DUAL BOOT UBUNTU KUR MUTLAKA.

SELAM VE DUA ILE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 16 Ağustos 2024; 12:38:32 >
  • Macbook alma diyenleri dinleme. Gayet alinabilir.

• MACBOOK AL DIYENLERI DINLEME TURKIYEDEKI VERGILERLE AKIL ISI DEGIL MACBOOK ALMAK. AYRICA BILGISAYARIN BOLUMDE VE STAJDA YIPRANACAK COK IYI PC ALMAYA DEGMEZ. HAFIF KUCUK VE WIN + UBUNTU SEKLINDE SETUP YAPMAK EN MAKULU

• türk halkı yine ikiye bölünmüş

• Yazılımcı ağabeyiniz ve Mac kullanan biri olarak şunu demek istiyorum. 16 GB ram aşağısı hiçbir bilgisayara ASLA KAT'A yaklaşma. İster Mac al ister başka bir PC. Günümüz işlemci hızları standart zaten. Ama ram malesef hala standart değil. Mac'i 8GB alırsan saçını başını yolarsın özellikle.

Mac alırsan böyle olur windows alırsan şöyle linux kurarsan şöyle diyenlere bakma. Tüm platformalrda gerekli yazılım geliştirme araçları var. Belki bir ihtimal gerçek bilgisayar mühendisliği dersleri görürsün Proteus (ISIS) vs kullanırsınız o da sadece windows ta mevcut. Veri bilimi araçları vs lazım olur mac'te zaten sorunsuz hepsi. Hatta veri bilimi yapay zeka araçları silikon maclerde çok daha hızlı işlem görüyor.

Bunun harici diğer bütün araçlar mac'te var zaten. Yazılımcı ekosisteminin büyük kısmı Mac kullanıyor. Windows tercih edersen değişen bir şey yok. Sadece işlemci hızı çok daha iyi bir sistem tercih edebilirsiniz.

Hey gidi gençler, 4GB ram, 1.99 GHz işlemciyle saçıım başımı yolarak ne projeler yapmıştım öğrenciliğimde. Bilgisayar dona dona kasa kasa delicesine büyük projeler yapmıştım. Isis'te öle öle pcb tasarlamıştım. En son dayanamayıp parçalamıştım aleti. Fakirdik imkan yoktu yeğenim. Hey gidi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 16 Ağustos 2024; 13:36:8 >

• Macbook alma git gaming laptop alda 3kg laptop 1.5 kg adaptör taşı şarjı da 1.5 saat gitsin

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Hocam turboxla MSI arasında kalsaniz kimi secersiniz

• Sir Miles Bilkentrod kullanıcısına yanıt

Msi gs66 stealth var bende 2022 başında amazon usa den o zamanın parasıyla 900-1k dolar 17-18k tl civarına almıştım. Arada oyun da oynuyorum 2060 var bana yetiyor cok hafif değil ama aşırı zarif ve süper bir titanyum kasası var. Sarj da 4-5saat gidio dusuk kullanımda. Tek sıkıntısı inanılmaz gürültülü bir fanı var insan içinde açma ihtimaliniz yok. Genel olarak memnunum.

amazon usa derken internetten almıstım kargonun gelmesi 1aydan bir tık fazla sürmüştü sanki-alırkenki fiyata vergi dahildi ek birşey ödemedim şuana kadar bir sıkıntı da yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireLordZuko -- 16 Ağustos 2024; 13:47:35 >
  • Sir Miles Bilkentrod kullanıcısına yanıt
    Turbox dediğin şeyi ilk defa duydum. Msi’da modele göre kalite çok değişiyormuş. Hangi seri olduğu önemli. Technopattan bak bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.